Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

POZIV SVIM GLEDAOCIMA RAVNE GORE!

Filipenko

POZIV SVIM GLEDAOCIMA RAVNE GORE! - Page 19 Empty Re: POZIV SVIM GLEDAOCIMA RAVNE GORE!

Post by Filipenko Mon Apr 17, 2017 5:10 pm

I ladno će Milov najamnički srpski okupator da igra prvog srpskog kralja?  POZIV SVIM GLEDAOCIMA RAVNE GORE! - Page 19 286371741 Od njega i ženetine mu ne može se živeti. Jebali RTS i oni i klan Karadžića Mime i 1 Bjela.
    ficfiric

POZIV SVIM GLEDAOCIMA RAVNE GORE! - Page 19 Empty Re: POZIV SVIM GLEDAOCIMA RAVNE GORE!

Post by ficfiric Mon Apr 17, 2017 6:47 pm

zastitnik gotama wrote:epskiji je boj na kosovu nego ovo

Tesko je dostici Boj na Kosovu. Mislim da nijedan film nacosi ne citiraju kao BNK. Slike Milosa Zutica i Zarka Lausevica vise na hiljadama avatara.

_____

Uprava napolje!

Post by beatakeshi Mon Apr 17, 2017 7:33 pm

To je taj zakržljali ukus kome je Dragojević sinonim kultnog reditelja.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Aug 25, 2017 8:18 pm

"Naše letovanje bi doživelo totalni fijasko, da se jednog dana na doručku, gdje se izgladneli korisnici pansiona tiskaju oko švedskog stola kao da parče hleba nisu videli nedelju dana-nije pojavio Osman. Sam ga je Bog poslao. Ili Allah-svejedno. "Gospon Bajić, mogu li vam što pomoć!", obratio mi se , nakon što je s gomilom tanjira stao pred mene. Osman je konobar rodom iz Brčkog, radio je dugo u Italiji, a poslednje dve je ovde u Bad Klajkinrnhajmu. Pamti moje uloge, mada je negde video i nekoliko epizoda "Babe". Najviše voli Dalibora iz "Partizanske eksadrile". Od tog jutra-moja supruga i ja smo bili carevi. Priče o Jugi i njegova pažnja i briga o nama je bila dirljiva...Do kraja letovanja gledao nas je kao malo vode na dlanu. U sobi je proradio internet, parkirao sam u hotelskoj garaži,  nudio nas je najboljim đakonijama...", piše zahvalni Radoš Bajić u "Politici".

Izgleda da Osman nije gledao Ravnu Goru POZIV SVIM GLEDAOCIMA RAVNE GORE! - Page 19 4101625831
    boomer crook

Post by boomer crook Fri Aug 25, 2017 8:34 pm

dalibore...

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Oct 11, 2017 8:42 am

Bjelogrlićeve "Senke nad Balkanom" kreću 22. oktobra, pogledajte ekskluzivno novi tizer
    Blic | 10. 10. 2017 - 13:26h

Prva epizoda nove domaća serije "Senke nad Balkanom", reditelja Dragana Bjelogrlića premijerno će biti emitovana u nedelju 22. oktobra u 20 časova na prvom programu Radio-televizije Srbije, kao ia na još pet nacionalnih televizija u regionu i u Ruskoj federaciji. Oni koji su pogledali prve dve epizode tvrde da se radi o produkciji koja podseća na najbolje savremene svetske serije. Pogledajte ekskluzivno drugi tizer.

POZIV SVIM GLEDAOCIMA RAVNE GORE! - Page 19 4286502047

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Dec 16, 2019 7:41 pm

Podsjetio me ZapadT da ovo postoji. Nenad Ivanković-Antun Vrdoljak. Prvu epizodu gledam, dosta je ravnogorično. Jedva čekam da vidim Nadarevića/Bobetka i Tarika Filipovića/DD Lošu.

Npr.

Ante Gotovina nakon neuspjelog bijega preko mora i nakon što policijski gliser odustaje od kontrole i odlazi, on ne planira da odustane od te ideje a jaran se već koleba. 

Od 14:20 do 15:15 POZIV SVIM GLEDAOCIMA RAVNE GORE! - Page 19 2304934895

Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Aug 13, 2022 6:38 pm

First up for the studio is an adaptation of Dejan Stojiljkovic’s Serbian bestseller “Constantine’s Crossing,” a supernatural World War II story about the Nazis’ hunt for powerful relics that once belonged to the Roman Emperor Constantine the Great. The 10 x 60’ series is written by Djordje Milosavljevic and Firefly co-founder Boban Jevtic, who is also an accomplished film and TV writer.

Mikovic said the lavish period drama will boast “Indiana Jones”-style action elements, adding: “It’s going to be a huge project.” Production design is being handled by Miljen Kreka Kljakovic, a César and European Film Award winner whose most recent credit is Barry Levinson’s Holocaust boxing drama “The Survivor.”

https://variety.com/2022/tv/global/firefly-productions-serbia-studio-1235340349/

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

boomer crook

Post by boomer crook Sat Aug 13, 2022 7:19 pm

lol neka zavrse studio cija se izgradnja "otegla" zbog cene celika. mislim izgleda da beba bas ne sipa vise pare tek tako.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    boomer crook

Post by boomer crook Sat Aug 13, 2022 7:21 pm

The award-winning run in Sarajevo is validation that the company’s gambit is working. “We’ve managed to raise the production value [in the region], starting with ‘Tycoon,’ which was really something never seen before in Serbia,” said Mikovic, adding that production is now underway on season two of what she dubbed the “‘Succession’ of Serbia.” “I’d really like to be the leader in the region, in terms of genres and in terms of production value.”

pa ne stanite ne mogu se smejati bas toliko

_____
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Fri Dec 23, 2022 3:13 pm

POZIV SVIM GLEDAOCIMA RAVNE GORE! - Page 19 Img_1_1671792629680.thumb.jpg.75d17e8465bbeef6931204ff5c150df8

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Dec 23, 2022 3:26 pm

POZIV SVIM GLEDAOCIMA RAVNE GORE! - Page 19 3579118792 POZIV SVIM GLEDAOCIMA RAVNE GORE! - Page 19 3579118792 POZIV SVIM GLEDAOCIMA RAVNE GORE! - Page 19 3579118792

Tad jos nije bio cuo istoriju kojoj nas nisu ucili, inace ne bi.

_____

паће

Post by паће Fri Dec 23, 2022 3:28 pm

Борио се изнутра, тихом суптилном саботажом.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...

Post by beatakeshi Fri Dec 23, 2022 3:41 pm

U ovakvom glumačkom okruženju bilo je čast učestvovati.
    паће

Post by паће Fri Dec 23, 2022 3:49 pm

beatakeshi wrote:U ovakvom glumačkom okruženju bilo je čast učestvovati.

Па, већину би морао да пита да ли сме да им очисти ципеле.

_____
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Fri Dec 23, 2022 3:54 pm

Ovo je doba prvog repriznog emitovanja Partizanske Eskadrile, čak je i album sa sličicama iz serije bio u prodaji. Radoš se u ovom društvu zatekao najprije zbog popularnosti Dalibora Pavića.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    disident

Post by disident Fri Dec 23, 2022 4:14 pm

Steta sto nema video materijala  POZIV SVIM GLEDAOCIMA RAVNE GORE! - Page 19 1727922752

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    паће

Post by паће Fri Dec 23, 2022 4:26 pm

fikret selimbašić wrote:

Ovo je doba prvog repriznog emitovanja Partizanske Eskadrile, čak je i album sa sličicama iz serije bio u prodaji. Radoš se u ovom društvu zatekao najprije zbog popularnosti Dalibora Pavića.

Неко је качио неке епизоде на јућубету пре... ихај година, а да се не би зајебавали око копирајта & да се Власи не досете, звало се „Партизанска еспадрила“.

_____

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 9:55 am