moj drug metalika
- Post n°826
Re: moj drug metalika
Da, da
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°827
Каже се мегадетињасто.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°828
Moze i megadetinjasto, samo da nije metalikanta.
A moze i ovako. Ko ih ne bi pozeleo za gubernaturu u sklopu svoje imperije?
A moze i ovako. Ko ih ne bi pozeleo za gubernaturu u sklopu svoje imperije?
- Post n°829
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°830
https://citymagazine.danas.rs/popkultura/muzika/ova-pesma-je-zamalo-zavrsila-kao-nas-predstavnik-na-evroviziji-a-masna-je-kradja-velikog-hevi-metal-hita/?utm_campaign=ug.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=ug.contentexchange.me&pv=de7957bd-9841-46b6-abf0-96e3858cd09c
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°831
he is big in japan
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°832
kad su seljačine a ne carevi ko film koji je pokrao deonice tuđe pesme i izremiksovao tako da su samo renomirani poznavaoci kako najcrnjeg podzemlja tako i mejnstrim pozornica mogli da izvale ko im je bio inspiracija
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°833
boomer crook wrote:he is big in japan
_____
- Post n°834
dosta sam izbedačen što su moja nadanja u vezi s intergalaktičkim ratovima čabrirala
_____
- Post n°835
Jugoslovenska i srpska heavy metal istorija
Preuzmite sve brojeve legendarnog Hard Metal magazina
smp
20/02/2023
Vesti
Metal fan Vladimir Tatić skenirao je i od zaborava sačuvao sve brojeve Hard Metala, prvog jugoslovenskog magazina koji je u potpunosti bio posvećen najčvršćem muzičkom žanru.
Časopis je štampan u Novom Sadu pod pokroviteljstvom Dnevnika. Glavni i odgovorni urednik bio je Konstantin Polzović. Prvi broj izašao je maja 1991. godine, a nakon njega je objavljeno još ukupno pet brojeva. Nakon hiperinflacije koja je tih godina zahvatila SFRJ, magazin je prestao sa izlaženjem. Nešto kasnije, braća Konstantin i Aleksandar Polzović osnovali su istoimenu TV emisiju, kao i Explosive Records.
Hard Metal je objavljivao recenzije novih hard rock i heavy metal izdanja, intervjue i koncertne izveštaje, pokrivajući internacionalnu ali i domaću metal scenu. Magazin je tokom kratkog postojanja objavio i ekskluzivne intervjue sa Megadeth, Metallica, W.A.S.P., Guns N’ Roses, Bon Jovi, Skid Row i mnogim drugim.
Sve brojeve Hard Metal magazina možete da preuzmete sa ovog linka.
_____
- Post n°836
_____
- Post n°837
Blagodarim, promaklo mi je ovo, o njima sam čitao samo u Polzovićevom fanzinu u doba Vruće linije
Svega par brojeva HM sam uhvatio, možda prva tri. Polzovići i JJ su ovo radili, koliko se sjećam, pamtim i da su ti brojevi koje sam imao bili na dobrom papiru i sa vrh štampom.
Svega par brojeva HM sam uhvatio, možda prva tri. Polzovići i JJ su ovo radili, koliko se sjećam, pamtim i da su ti brojevi koje sam imao bili na dobrom papiru i sa vrh štampom.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°838
Ja imam sve brojeve. Prvi broj je samo bio malo socko, ali vec od drugog su se prebacili na dobar papiri stvarno izgledali svecki. Raspad SFRJ ih je uhvatio tacno negde posle drugog treceg broja, zato si toliko i video.
_____
- Post n°839
Ljeto '91. čini mi se. Sjećam se da su ozbiljno zalegli za beogradski Bloodbath, pisali su tako da sa mislio kako je Jugoslavija dobila naprednu verziju Slayera. Kasnije će Rogošići tako da pišu o Kraljevskom apartmanu. Ja pizdio što su mi oba benda nedostupna a baš me zanimalo kako zvuče. Godine su prošle i tek sa internetom sam i za to dobio priliku...
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°840
Jeste! Bloodbath im je bas bio projekat.
_____
- Post n°841
kaže fikret da je jačiji black magic od raining blood pa sam se setio prekretnice u mom interesovanju za mjetal
pazario sam kao klinjo i ajronmajron i rajdlajtning i masterofpapec i sve je to bilo nekako polovično i nedojebano i previše solaža i premalo maščobe a motorhed i acdc nah msm oukei ali bajkersko bumerski nekako
i konačno stigne kablovska i mtv i hedbengers bol koji je u neko nevreme pa ti namincam vcr na rec pa da sutra odgledam u neko normalno doba i ređaju se neki napudrani LA kastrati i tevtonski baletani i krivonogi krokus i neka sojka utegnuta u skaj ko đačka salama i nakon sve te Gušotine grune ovo
i posle 1450 godina mirne duše tvrdim da ovde nema pogrešne note ni piksela i da treba da stoji u nekom muzeju mernih jedinica kao etalon gustine mjetala u jedinici vremena
pazario sam kao klinjo i ajronmajron i rajdlajtning i masterofpapec i sve je to bilo nekako polovično i nedojebano i previše solaža i premalo maščobe a motorhed i acdc nah msm oukei ali bajkersko bumerski nekako
i konačno stigne kablovska i mtv i hedbengers bol koji je u neko nevreme pa ti namincam vcr na rec pa da sutra odgledam u neko normalno doba i ređaju se neki napudrani LA kastrati i tevtonski baletani i krivonogi krokus i neka sojka utegnuta u skaj ko đačka salama i nakon sve te Gušotine grune ovo
i posle 1450 godina mirne duše tvrdim da ovde nema pogrešne note ni piksela i da treba da stoji u nekom muzeju mernih jedinica kao etalon gustine mjetala u jedinici vremena
_____
- Post n°842
Bas juce naleteh na ovaj tekst... ima svasta zanimljivo.
https://www.loudersound.com/features/the-stories-behind-every-slayer-album-cover
https://www.loudersound.com/features/the-stories-behind-every-slayer-album-cover
_____
- Post n°843
konjski nil wrote:kaže fikret da je jačiji black magic od raining blood pa sam se setio prekretnice u mom interesovanju za mjetal
Ti se možda i zajebavaš ali ja ozbilje stavljam +tisuću ispod ovog posta, s tim što je meni black magic riff najbolji od Slejerovih, ne i najbolji đeneralno.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°844
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°845
Wow! Ides?
_____
- Post n°846
Lomim se i blizu sam sloma, ali malo šta me umara ko put za Sarajevo, gori je samo povratak odozdo.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°847
Uopšte nije lošo.
Please generate 10 random black metal band names
Please generate 10 random black metal band names
Sure, here are 10 random black metal band names:
1. Frozen Halls of Blashyrkh
2. Ashen Descent
3. Abyssal Throne
4. Shadows of the Night Horde
5. Winter's Frostbitten Veil
6. Vile Enthronement
7. Hellfire Cultists
8. Ravenous Winterskald
9. Infernal Cryptic Summonings
10. Blackened Eclipse of the Damned
- Guest
- Post n°848
a Karađorđevo Vojvodaštvo je nešto najbolje ikada
Naravno, evo deset predloga za hevi metal bendove koji se bave srpskom istorijom i mitologijom:
1. Vitezovi Kneza Lazara (Knights of Prince Lazar)
2. Sveti Sava i Četiri Arhanđela (Saint Sava and the Four Archangels)
3. Karađorđevo Vojvodaštvo (Karadjordjevo Duchy)
4. Beli Orlovi (White Eagles)
5. Kosovski Junaci (Heroes of Kosovo)
6. Zmajevi sa Dunava (Dragons of the Danube)
7. Vampirska Krv (Vampire Blood)
8. Gvozdeni Car (Iron Emperor)
9. Srpkinje iz Oluje (Serbian Women from the Storm)
10. Kraljevstvo Srbija (Kingdom of Serbia)
- Post n°849
brt da se ja pitam od žanrova bi postojali slejer pravi i slejer strana zabavnafikret selimbašić wrote:Ti se možda i zajebavaš
- Spoiler:
_____
- Post n°850
konjski nil wrote:brt da se ja pitam od žanrova bi postojali slejer pravi i slejer strana zabavnafikret selimbašić wrote:Ti se možda i zajebavašae ok može još i splitski rap + outrun za tv špice
- Spoiler:
Hajmo na pivo
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.