To mogu samo Novosti
- Post n°51
Re: To mogu samo Novosti
Pa ko mu je kriv. Umesto da ćuti, on jede govna. Zašto je bilo bitno da se izlane.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°53
Ma ovo za Kosovo. U momentu kada se ovaj sam kuva su svojim govnima, ti izađeš i to na šiptarsku televiziju i kažeš da Srbija treba da prizna Kosovo u UN. On je ili saboter ili kompletan idiot.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°54
pa mora da se neko iz tzv opozicije nacrta sa te strane podele, kako misliš da tzv zapad podrži nekog pored vučića?
- Post n°55
Ama nacija hoće da se Kosovo reši, a da se sačuva obraz. Da se otkači, a da ne navučemo kletvu Lazarevu. Moraš da se opireš, pa makar bila predstava. Ovo što Janković radi je upravo suprotno. Može tebe Zapad da podrži, ali opet moraš da namakneš glasove.
- Guest
- Post n°56
nacija moze da ga duva samo, sto ce se i zbiti sa radikalima, kao i do uvek do sada.
- Guest
- Post n°57
Znam da razbijam konsenzus, ali koji deo Jankovićeve izjave je pogrešan?
- Guest
- Post n°58
Šta je ideja i ovde i na PPP - ako si protiv Vučiča, moraš da jalovo fantaziraš o Kosovu, to je supstanca opozicionog delovanja?
- Guest
- Post n°59
Pogrešan je deo u kome smatra da postoji mogućnost članstva KS u UN uz nepriznavanje od strane Beograda.
To je tehnički element, izjava je načelna i vrednosna pa ne može biti formalno pogrešna (ili tačna)
To je tehnički element, izjava je načelna i vrednosna pa ne može biti formalno pogrešna (ili tačna)
- Post n°60
Vasilij wrote:Znam da razbijam konsenzus, ali koji deo Jankovićeve izjave je pogrešan?
Cela izjava, buduci da je teoretski posmatrano izdajnicka, kao i da ga u prakticnom smislu ozbiljno kosta glasova i reputacije medju domicilnim stanovnistvom. Naravno, ukoliko uopste ima cilj da jednog dana dodje na vlast.
- Guest
- Post n°61
Dakle mora da luduje i fantazira kao i svi ostali.
Cuj, da se resi Kosovo a da zadrzimo obraz. To ne moze, kasno je za to.
Cuj, da se resi Kosovo a da zadrzimo obraz. To ne moze, kasno je za to.
- Guest
- Post n°62
valjda je ideja da i dalje glumimo neko kurcenje kojim kosovu ne cinimo nikakvu posebnu stetu, ali zato ugovnjavamo sebe jos dublje bez ikakve koristi. kontam da je ta strategija cuvanja obraza u pitanju.
- Post n°63
Ovo do sad nismo imali
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:730354-CERKA-UBIJENOG-BOJOVICEVOG-KUMA-Tata-postao-si-andjeo-sve-sto-ti-nisam-stigla-reci---isplakala-sam-FOTO
Moje jedino objašnjenje je da su u pitanju neki Vučelini kumovi ili da je u pitanju rat sa Politikom oko tržišta čitulja.
Ipak su 2 objašnjenja.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:730354-CERKA-UBIJENOG-BOJOVICEVOG-KUMA-Tata-postao-si-andjeo-sve-sto-ti-nisam-stigla-reci---isplakala-sam-FOTO
Moje jedino objašnjenje je da su u pitanju neki Vučelini kumovi ili da je u pitanju rat sa Politikom oko tržišta čitulja.
Ipak su 2 objašnjenja.
- Post n°64
- Post n°65
Mozda je akcija - za celu stranu dobijes gratis vest na sajtu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°68
kad će se stati na kraj nesrbskom "pojmu" roditelja
- Post n°69
Oni su u poslednje vreme u transu sa trovanjem i propagandom
- Post n°70
Poslednjih 30 godina.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°72
William Murderface wrote:Poslednjih 30 godina.
Pa...da. Ne, oni su najgore u srpskim medijima. Šatro ozbiljne novine, a u suštini pure evil.
- Post n°73
Сад ћу да метнем нови потпис.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°75
Politika Ekspres im je nekad dobro parirala, ali ih ni Ljuba Truba nije spasio krahaKinderLad wrote:William Murderface wrote:Poslednjih 30 godina.
Pa...da. Ne, oni su najgore u srpskim medijima. Šatro ozbiljne novine, a u suštini pure evil.