To mogu samo Novosti
- Post n°127
Re: To mogu samo Novosti
A pa evo, lepo pišu Novosti - nije što gori deponija, nego 1999-ta...
600 miliona za gomilu bespotrebne skalamerije koja ili nam ne treba, ili u slučaju ne daj bože sukoba sa NATO najbolje da je ni ne pale. 600 miliona za koje postoji sigurno 20 boljih načina da se iskoriste.
600 miliona za gomilu bespotrebne skalamerije koja ili nam ne treba, ili u slučaju ne daj bože sukoba sa NATO najbolje da je ni ne pale. 600 miliona za koje postoji sigurno 20 boljih načina da se iskoriste.
- Korisnik
- Post n°128
bolje da su kupili BTC za te pare
- Post n°129
Treba da vidis komentare, od spremnosti da im se odbije 20 % od plate za s 400 , do valjda ironjce spremnosti da se bace pod tockove istog, samo da ostane u SrbijiKinderLad wrote:A pa evo, lepo pišu Novosti - nije što gori deponija, nego 1999-ta...
Sto bi rekli altrajtovci, clown world
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°130
Pazi, ne znam tacno koje su pare, ali koje god da su, da je 100 miliona, postoje bolnice, skole, penzije, plate, bilo sta. Za pocetak postoji ovo trovanje od vazduha koje nema ko da resi.
- Post n°131
disident wrote:Treba da vidis komentare, od spremnosti da im se odbije 20 % od plate za s 400 , do valjda ironjce spremnosti da se bace pod tockove istog, samo da ostane u SrbijiKinderLad wrote:A pa evo, lepo pišu Novosti - nije što gori deponija, nego 1999-ta...
Sto bi rekli altrajtovci, clown world
verovatno su pola botovi (ne nuzno samo vucicevi), a pola su, jbg, retardirani
- Post n°132
Pazi, biznis ideja za piramidalnu šemu, pošalji SMS na broj 1389 i doniraj sto dinara za kupovinu s400
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°134
Toto
Jbt obogatili bi se za sedam dana
Jbt obogatili bi se za sedam dana
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°135
Za sladokusce, Komrakov ima feljton.
- Post n°136
On bar ima odgovarajuce prezime
- Post n°137
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°138
ovo je verovatno najava zaokreta zvanicne politike
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°139
Tako i ja tumačim. Nije samo ovo, nego su tu i Levijatan, SD, i drugi tabloidi koji već neko vreme sve otvorenije vode kampanju protiv migranata. Mislim da je to posledica i zaokreta od Merkel ka Makronu/Trampu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°140
pravicemo babasvabu od blata
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°142
dadada
_____
- Guest
- Post n°143
A ta nova osovina ima potencijal da omili ovu vlast kod onih koji su visceralno protiv nje jer je doživljavaju kao evroslinavu i nedovoljno suverenističku. Zato sam napisao da je Makron ogromna Vučićeva šansa. Sad Vučić može da nas mirno mađarizuje uz EU podršku. Naravno ako dobro odigra svoju ruku.
- Post n°146
Može i "Naš način životarenja".
- Post n°147
inace danas novosti donose i tekst o cadbury cokoladi u obliku velike albanije!
_____
- Post n°148
Ali donji deo strane, Ljuša, Ivana Ž, Krim...
- Post n°149
Papa Lazarou wrote:A ta nova osovina ima potencijal da omili ovu vlast kod onih koji su visceralno protiv nje jer je doživljavaju kao evroslinavu i nedovoljno suverenističku. Zato sam napisao da je Makron ogromna Vučićeva šansa. Sad Vučić može da nas mirno mađarizuje uz EU podršku. Naravno ako dobro odigra svoju ruku.
Na to mislim sve vreme. Vučić već godinama očajava što ne može da zaokrene žešće udesno, i mislim da će mu se sada konačno pružiti prilika.
_____
- Guest
- Post n°150
bruno sulak wrote:inace danas novosti donose i tekst o cadbury cokoladi u obliku velike albanije!
Evo je i na Informeru, tu pišu da je čokolada uvezena sa Kosova.
- U prodavnici sam naišao na bombonjeru "Kamila", koja naoko izuzetno lepo izgleda i odlučio sam da je kupim. Iskreno, nisam obratio pažnju na deklaraciju jer to nikada ne zagledam. Kada sam došao kući, slučajno sam pogledao i pao mi je mrak na oči. Na deklaraciji proizvoda koji sam kupio u prodavnici usred Srbije stoji da je zemlja porekla Kosovo. Nisam mogao da verujem da je neko to dozvolio pošto je za nas Kosovo-Srbija. Pogotovo što oni drže 100 odsto takse na našu robu i gotovo da su iskorenili. Ali opet, kada sam već platio, odlučio sam da otvorim bombonjeru i vidim šta se to proizvodi u našoj južnoj pokrajini i tada je usledio novi i još veći šok. Čokoladne bombone su poređane tako da prikazuju mapu Velike Albanije. Postavili su bombone malo ukoso da se ne bi lako primetilo, ali kada malo iskrenete glavu ulevo, jasno se i lepo vidi. To je ogromna provokacija i ne mogu da verujem da to još uvek stoji na rafovima u prodavnicama - rekao je Simonović.