btw da prosecnog srpskog gledaoca zanima bilo sta osim zvezdapartizan covicovucicizma, saznao bi gledajuci da jedan ferencvaros ima fudbalsku akademiju u tom istom totovom selu i sl
Radio-televizija Vojvodina
- Guest
- Post n°101
Re: Radio-televizija Vojvodina
pa da, ili natasu i zitu kako na bajsovima furaju po totovom selu i slicnim, pa jos pricaju na srpskom i na madjarskom
btw da prosecnog srpskog gledaoca zanima bilo sta osim zvezdapartizan covicovucicizma, saznao bi gledajuci da jedan ferencvaros ima fudbalsku akademiju u tom istom totovom selu i sl
- Guest
- Post n°102
e da to si implicirao a zaboravih u pravednickom gnevu sto ce redneku da otmu puske..
Problem s manjinskim redakcijama nije sto nisu srpske , nego sto su potpuno kontrolisane od Saveta. Potpuno u svakom aspektu.
Da ne gresim dusu o ovome je najpostenije Dinko govorio...
Problem s manjinskim redakcijama nije sto nisu srpske , nego sto su potpuno kontrolisane od Saveta. Potpuno u svakom aspektu.
Da ne gresim dusu o ovome je najpostenije Dinko govorio...
- Guest
- Post n°103
ne pratim dnevno politicki program a ovo sto pominjem nema sa tim veze
na rtv ima i tudje produkcije, za sta su ako se ne varam bili konkursi, za emisiju o zivotinjama je poznanica, politicki neaktivna i nezainteresovana, sa svojim projektom usla u program. toga vise biti nece ni za najbezazleniji program.
na rtv ima i tudje produkcije, za sta su ako se ne varam bili konkursi, za emisiju o zivotinjama je poznanica, politicki neaktivna i nezainteresovana, sa svojim projektom usla u program. toga vise biti nece ni za najbezazleniji program.
- Guest
- Post n°104
mhm ima sirok dijapozon nezavisne produkcije : "Evropa danas" "Let iznad Evrope" "Vojvodinom do Evrope" "Trazeci Evropu"
u tom duhu pustite me samo pet minuta da se kliberim dok Evropu bude bolelo bas sto ih Vucic otpusta, pa cu vam se onda pridruziti na protestu
u tom duhu pustite me samo pet minuta da se kliberim dok Evropu bude bolelo bas sto ih Vucic otpusta, pa cu vam se onda pridruziti na protestu
- Guest
- Post n°106
Ovo je pslednja epizoda Radara, koja je emitovana na Radio-televiziji Vojvodine u premijernom terminu utorkom u 21, da bi već sutradan kada je trebalo da bude repriza od 14 časova njeno emitovanje izostalo.
Takođe, ne može se naći ni na odloženom gledanju na sajtu www.rtv.rs.
- Guest
- Post n°108
"Sljam radikalski i preziveli otpad jogurtasa dovlacenih iz krajeva gde vise nikad nece moci da mitinguju" skinuo sa sajta
- Post n°110
Ивићка?
Ма као да јесте...
Ма као да јесте...
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°112
Govor za voditeljku mitinga STP ANARHIJI
Nadam se da ce biti na yt-u snimak komicara Miroslava. Cenim da je humor u informer strip fazonu
Podrži RTV
@PodrziRTV
Direktno iz kabineta gradonačelnika @NoviSadGrad stiže i govor za voditeljku. Izgleda da je kuckao Miroslav Parović.
Nadam se da ce biti na yt-u snimak komicara Miroslava. Cenim da je humor u informer strip fazonu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°115
Nastavak
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°116
Komicar Miroslav nastupa dva puta a tu je i Petruci . Ko zna, mozda je to nova ekipa Drzavnog posla (treceg nema zato sto se nova vlast ne rasipa kao prethodna).
U Blicu pise da ce biti parola "Pajtić, Radule, Čanak lopovi"
U Blicu pise da ce biti parola "Pajtić, Radule, Čanak lopovi"
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°117
Zasto Stanic i Alanovic rade ovakve stvari? Mislim njima su nesumnjivo patriotski nacionalni interesi na umu, samo glupo su iskorisceni...
- Post n°118
A Radović i Botić? Botića mi je, zapravo i više žao...
- Guest
- Post n°119
Ima neke simbolike u tome da neko ko pise o Crnjanskom uzme pa se upetlja u politiku u koju se ne razume.
- Post n°120
Pa očigledno zato što su drugosrbijanci opčinjeni Latinkom Perović.zastitnik gotama wrote:Zasto Stanic i Alanovic rade ovakve stvari? Mislim njima su nesumnjivo patriotski nacionalni interesi na umu, samo glupo su iskorisceni...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°122
zastitnik gotama wrote:Ima neke simbolike u tome da neko ko pise o Crnjanskom uzme pa se upetlja u politiku u koju se ne razume.
Ne dirajte fasove, nisu oni krivi,
nista nisu znali, jer su bili mali...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°123
zastitnik gotama wrote:A?
Stvarno ne razumem sta ti nije jasno. Latinka je na vlasti, ovi podrzavaju vlast, prema tome dabome.
_____
- Post n°124
Hi, hi, hi:
Bojan Pajtić @PajticBojan 1h1 hour ago
Kabinet gradonacelnika NS organizuje demonstracije protiv opozicije.To je, valjda,i odgovor na pitanje ko finansira protest,dragi novosađani
Милош Вучевић
@VucevicM
Знао сам да крадете паре а сада крадете и мејлове. @PajticBojan
Bojan Pajtić @PajticBojan 21m21 minutes ago
@VucevicM Evo, gradonacelnik ce da Vam kaze da li njegove saradnike u kabinetu placate da organizuju besmislene proteste protiv opozicije
Милош Вучевић @VucevicM 5m5 minutes ago
Чекајте, зар нисте @PajticBojan рекли да #Vucic организује протест, не ради ваљда #Vucic у кабинету градоначелника @NoviSadGrad ?
Bojan Pajtić @PajticBojan 3m3 minutes ago
@VucevicM @NoviSadGrad Otpustite tog ko Vam pise tvitove, gradonacelnice. Nije Vam prijatelj. Unistice Vas.
Bojan Pajtić @PajticBojan 1h1 hour ago
Kabinet gradonacelnika NS organizuje demonstracije protiv opozicije.To je, valjda,i odgovor na pitanje ko finansira protest,dragi novosađani
Милош Вучевић
@VucevicM
Знао сам да крадете паре а сада крадете и мејлове. @PajticBojan
Bojan Pajtić @PajticBojan 21m21 minutes ago
@VucevicM Evo, gradonacelnik ce da Vam kaze da li njegove saradnike u kabinetu placate da organizuju besmislene proteste protiv opozicije
Милош Вучевић @VucevicM 5m5 minutes ago
Чекајте, зар нисте @PajticBojan рекли да #Vucic организује протест, не ради ваљда #Vucic у кабинету градоначелника @NoviSadGrad ?
Bojan Pajtić @PajticBojan 3m3 minutes ago
@VucevicM @NoviSadGrad Otpustite tog ko Vam pise tvitove, gradonacelnice. Nije Vam prijatelj. Unistice Vas.
- Post n°125
Eto kakvi su geniji zlocina prevarili dobrog, ama zamajanog profesora Stanica...
_____