1 hour ago
Hana, blokiraj ove debile sto ruse ugled emisije. U kom vam se delu Bg-a nalazi studio, dosao bih da me jases ko ponija, beboo
brt dajem otkaz 18, reci neku lepu rec dzordzu zameneKondo wrote:disident wrote:Nisu bas vesti al kad nemamo temu za yt komentare
care ne znam kako da ti se oduzim za ovo, biraj sam
Pavle Trifunov
1 day ago
Hana otreso bih te ko toplomer sa 40 na 35
Dragan Jelic
4 days ago
Hanice, treso bi te ko pop kandilo.
Саво Вучетић
1 day ago
Ханице, прошао бих кроз тебе као турски гастарбајтер кроз Србију дан пре краја годишњег одмора
1993Djordje
1 day ago
Svidja mi se gošća koju si odabrala, vrlo inteligenta, jel moze trojka poz
.
.
.
.
.
Skoro Podne
1 day ago
Превише ружних и не примрених коментара од малограђана и напаљених малоумника, бебо ако ме желиш као роба јави се чекам те..кисс
Leo Rankov
4 days ago
Ajde bre prestanite sa prljavim komentarima, jel razmisljate kako se devojka oseca dok cita???? Hana duso, pisaj mi u usta!!!
Nemanja Rajkovski
4 days ago (edited)
Stvarno ste bezobrazni što ovako nešto pišete... Hana, prskaj mi po faci!!
HATRED
4 days ago
Ponovo manijakalni komentari, stvarno smo dotakli dno kao nacija...Skakuci mi stiklama po testisima, gospodarice!
Sotir wrote:Najjači je prvi komentar kod Serža, odmotajte ima pola novele.
Fala sto si me podsetio na ovo blamiranje djb pr seksipila bejbi dol na pajdu i sta god da je sajsi mc i koliko jadno izgleda kad se uporedi sa pravom sex i lezbo boginjomFilipenko wrote:
Znam da ću zvučati antisemitski i autošovinistički, ali kakva smo mi to zemlja kada se kod nas i Jevreji (koji su prilično složna zajednica) posvađaju i pobiju?!?
Da nije bilo komunista Srbija bi danas bila drzava bogatih gradjana koja izlazi na dva mora.Od osnivanja KP je bila antispska. Forsirala je autosovinizam i stvaranje novih nacija, da bi se razjedinile srpske istorijske teritotije. Zbog deklarisanja za jednakost i slobodu privukla je mnoge postene ljude koji su zbog te revolucionarne, oslobodilacke i egalitaristicke ideologije polozili mlade zivote. Ti heroji su bili bas Srbi i od kolevke poneli autenticnu teznju za pravdom i jednakoscu. Danas se zna da je komunizam bio instrumentalizovan od enleskih i vatikanskih sluzbi da bi suzbio pravoslavne Slovene. On jenastavak rata koji je vodjen prethodno protiv istih, a vodi se i danas. Komunizam nas je udaljio od Boga i od sebe samih.Da prigrlimo materijalne vrednosti i to je navelo nase elite da pljackaju sopstveni narod. komunizam je bio los politicki sistem, licemeran i forsirao je korupciju. Pokusao je da istrgne Kosmet od Srbi.Srusio je prave vrednosti,podigao kredite i nije ih platio.
Moćni kriju istinu o vanzemaljcima, virusi namerno izazivani, Milošević i Đinđić nisu tako skončali
Studenti beogradskog Fakulteta političkih nauka sproveli su istraživanje tokom aprila i maja na uzorku od 1.150 punoletnih građana Srbije ne bi li proverili stavove građana o teorijama zavere i došli su do veoma zanimljivih zaključaka.
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2019&mm=06&dd=01&nav_id=1549470
Fakultet političkih nauka. Osnovan od strane komunista u turbulentnoj 1968. godini. Do tada bio viša škola u rangu škole u Kumrovcu. Jedina svrha postojanja ovog fakulteta je da bahata i sa slabim obrazovanjem deca komunističkih oligarha i aparatčika "završe nešto" kako bi se našli uhlebljenje u državnoj službi i kako bi ta deca postala čuvari komunističkog sistema u narednom periodu. Naručena anketa, autošuvinističke kategorije, kako bi se Srbi i njena omladina pokazali kao zatucana i netolerantna kategorija evropske populacije. Već vidjeno sto puta u zadnjih dvadeset godina...
Ointagru Unartan wrote:
Moćni kriju istinu o vanzemaljcima, virusi namerno izazivani, Milošević i Đinđić nisu tako skončali
Studenti beogradskog Fakulteta političkih nauka sproveli su istraživanje tokom aprila i maja na uzorku od 1.150 punoletnih građana Srbije ne bi li proverili stavove građana o teorijama zavere i došli su do veoma zanimljivih zaključaka.
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2019&mm=06&dd=01&nav_id=1549470
Komentar sa najvise pluseva:
Fakultet političkih nauka. Osnovan od strane komunista u turbulentnoj 1968. godini. Do tada bio viša škola u rangu škole u Kumrovcu. Jedina svrha postojanja ovog fakulteta je da bahata i sa slabim obrazovanjem deca komunističkih oligarha i aparatčika "završe nešto" kako bi se našli uhlebljenje u državnoj službi i kako bi ta deca postala čuvari komunističkog sistema u narednom periodu. Naručena anketa, autošuvinističke kategorije, kako bi se Srbi i njena omladina pokazali kao zatucana i netolerantna kategorija evropske populacije. Već vidjeno sto puta u zadnjih dvadeset godina...
Kondo wrote:jab probo ali ne nalazim