Pad nadstrešnice u Novom Sadu
- Post n°77
Re: Pad nadstrešnice u Novom Sadu
na stranu autor tvita, sadrzaj je bitan
na ovakve sam izmedju ostalog mislio pre neki dan kad sam otvorio onu temu
suludo je da opisujem kakve sve porive dobijem kad vidim ovo
a ovakvi likovi su svakodnevnica, ima ih na svakom koraku
- Post n°78
To je to!
— Jeremija (@4nbgd) November 1, 2024
Novinar Igor Mihaljević #NoviSad @n1srbija pic.twitter.com/STXigSPCEj
- Post n°80
Moj građevinar kaže: (da smo država, a nismo) zatvor prvo za projektanta i nadzor, a potom verovatno i za izvođača.
- Post n°81
Пролазио сам испод те надстрешнице.
А мој колега пролази сваког дана јер путује на посао у Нови Сад возом.
А мој колега пролази сваког дана јер путује на посао у Нови Сад возом.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°82
Biće prilično komplikovana situacija ako se ispostavi da su Kinezi bili država za sebe, odnosno da naši nisu imali nikakvu mogućnost nadzora.
- Post n°83
Čelično prijateljstvo.
But I don't even wanna go there...yet.
But I don't even wanna go there...yet.
- Post n°84
Kinezi su (ako su) zaštićeni jer za podizvođače uzimaju naprednjačke firme. To je uhodana šema preko aneksa sporazuma o strateškom patnerstvu, iz 2016, gde kineske firme i projekti po kineskim kreditima moraju da uključe neki procenat (40 ili 45%) domaće radne snage i materijala. Tu nema nikakve kontrole, tj sve to vergla naprednjakluk po inernim dogovorima, a slabo se znaju i krovne odredbe ugovora (po parvilu nisu dostupni, čak ni kad skupština na usvoji zakon o konkretnom kreditia) a kamoli ko je sve angažovan i za koje pare. Apsolutno politički indukovana korupcija, koja se samo spušta na teren u praksi.
- Post n°85
Znamo ko je potpisao. pic.twitter.com/z6c3JFQF3l
— Shmeergla (@shmeergla) November 1, 2024
- Post n°86
Fwiwhk1 wrote:na stranu autor tvita, sadrzaj je bitan
Brate mili... pic.twitter.com/U04PBu9bq3
— Jovana Ćirković (@rilivadivuk) November 1, 2024
- Post n°87
23h .... proslo je ni celih 12h od nesrece i najvece mirnodopske tragedije u Novom Sadu a vlast se sve tragove uklonila ispred Železničke stanice ... uvidjaj za krivicu? Kako nekog optuziti kad nema niceg...nema dokaza pic.twitter.com/lEOoxdkesC
— zarko bogosavljevic (@zarkobns) November 1, 2024
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°88
Mislim da će se kola slomiti na Vesari. On nije kalibar kog bi neko čuvaoo po svaku cenu.
Još samo da dodam, čuvao bih se internet eksperata za građevinarstvo, veliki je pritisak i sasvim je moguće da se sastavi pristojan tim veštaka tek će se onda znati koji je od milion mogućih uzroka bio presudan za tragediju
Još samo da dodam, čuvao bih se internet eksperata za građevinarstvo, veliki je pritisak i sasvim je moguće da se sastavi pristojan tim veštaka tek će se onda znati koji je od milion mogućih uzroka bio presudan za tragediju
- Post n°89
Nema sanse da odgovara bilo ko pre pada Vucica
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°90
Zavisi šta ovome kažu sondiranja javnog mnjenja, možda se odluči na neki šou "kažnjavanja", ali da, pre nego što ovaj ode ni od čega nema ništa.
- Post n°91
Пада само надзор или пројектант, неки штребер инжењер без леђа у власти. Можда оптуже неког радника или шефа градилишта.
Весић је кључан у операцији контроле штете, не могу без њега. Он је министар тј. надлежно лице које ће утврдити одговорност.
Весић је кључан у операцији контроле штете, не могу без њега. Он је министар тј. надлежно лице које ће утврдити одговорност.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°92
Uros
01.11.2024 20:56
To je taj JUS standard. Sve sto je Jugoslavija napravila treba srusiti, jer se tada kralo i sakom i kapom, a gubilo se na kvaliteti! Građevine iz Rimskog, Osmanlijskog, AustroUgarskog doba stoje, samo se urušavaju Jugoslovenske!
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°93
I stajalo 60 godina, a par meseci od nerekonstrukcije - šljas. Velika pamet.
- Post n°94
O kontrer, što bi rekao Delboj.ficfiric wrote:Nema sanse da odgovara bilo ko pre pada Vucica
Prvo, on nikad neće pasti.
Drugo, da bi se održao, mora povremeno kad je baš frka da pusti nekog niz vodu jer pravičnost
- Post n°95
Moguće ali je neverovatno.kapetanm wrote:sasvim je moguće da se sastavi pristojan tim veštaka tek će se onda znati koji je od milion mogućih uzroka bio presudan za tragediju
- Post n°96
99% sam siguran da ce nekoga teatralno uhapsiti. Sto naravno, ne znaci da ce i odgovarati. Stavise, verovatno nece.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°97
12 godina ih gledamo, svasta se izdesavalo, bilo je i zrtava - ko je uhapsen?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°98
Pa za naplatnu rampu je i osudjen onaj vozac, a Dzajic, Miskovic, spektakularno hapseni, ma ima svega, sve je deo predstave.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°99
uz opasnost da zvucim kao puzigaca junior ali ideja da ce ljudi koji su slali odrede smrti da kolju, pale i siluju druge nekako stedeti svoj narod vise nego sto moraju je iluzorna. samo je sistem satiranja drugaciji.
ima ona anegdota kada je koca popovic prolazio kroz teritoriju, pri prebacivanju u bosnu, nekog cetnickog popa za koga je nedavno pre toga da je predao nekog jevrejina lekara nemcima i kaze popovic u svom dnevniku: pitanje je samo trenutka kada ce njegova izdaja ukljuciti i pravoslavne srbe.
dakle ovi ljudi su ubice i izdajice opste prakse. tu se nema sta dodati ni oduzeti. streljanje dece je svedeno na incident a ovo ce na kraju zavrsiti kao jedno 'pa, sta i u americi padaju zgrade i mostovi'.
ima ona anegdota kada je koca popovic prolazio kroz teritoriju, pri prebacivanju u bosnu, nekog cetnickog popa za koga je nedavno pre toga da je predao nekog jevrejina lekara nemcima i kaze popovic u svom dnevniku: pitanje je samo trenutka kada ce njegova izdaja ukljuciti i pravoslavne srbe.
dakle ovi ljudi su ubice i izdajice opste prakse. tu se nema sta dodati ni oduzeti. streljanje dece je svedeno na incident a ovo ce na kraju zavrsiti kao jedno 'pa, sta i u americi padaju zgrade i mostovi'.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°100
kapetanm wrote:O kontrer, što bi rekao Delboj.ficfiric wrote:Nema sanse da odgovara bilo ko pre pada Vucica
Prvo, on nikad neće pasti.
Drugo, da bi se održao, mora povremeno kad je baš frka da pusti nekog niz vodu jer pravičnost
Nikad nikog nije pustio niz vodu.
A naravno da ce pasti. U Srbiji svi jednom padnu.