Pad nadstrešnice u Novom Sadu
- Post n°202
Re: Pad nadstrešnice u Novom Sadu
Ali to je ipak neverovatno da se još nije pojavio neko da preuzme odgovornost, da kaže: eto, osećam da nisam uradio sve što sam mogao i morao da do ovog ne dođe, evo ostavke, itd. Pa majku mu, poginoše toliki ljudi! Ako si bio bilo gde u tom lancu odlučivanja - pa ljudski je! A onda mislim… možda tu više niko zaista i nije odgovoran, da se sam koncept odgovornosti izgubio i izbledeo do neprepoznavanja, gde sve ”odluke” dolaze sa istog mesta, pa čak i one koje ne dolaze… i za njih se veruje da su sa iste adrese, te se više niko i ne pita nego samo sprovodi, i čak i ono što nije naređeno. I zašto bi sad poturali svoju glavu na panj? Dok ne stigne naredba i o tome, očigledno…
- Post n°203
Једном, али макар само једном да их видим да јавно поједу говно, да признају да су зајебали ствар, да бар неко да оставку или просвира себи 1 метак.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°204
Ma to ti pričam, ta stvar se negde zagubila, ispala im iz džepa i iz života… Sve si lepo skockao slušajući i hvaleći šefa uvek i u svemu - a sada će odjednom da te snađe savest? Ne biva.
- Post n°206
čika Condor wrote:Ali to je ipak neverovatno da se još nije pojavio neko da preuzme odgovornost
Neverovatno? Mislim da je najdalje u petom postu na ovoj temi receno da nece niko ni za sta odgovarati i da ide serija ludjenja i spinova. Nisu ovo prve zrtve. Niko nije odgovarao i dok ne padne ova mafija sa vlasti, nece ni odgovarati
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°207
čika Condor wrote:Ali to je ipak neverovatno da se još nije pojavio neko da preuzme odgovornost, da kaže: eto, osećam da nisam uradio sve što sam mogao i morao da do ovog ne dođe, evo ostavke, itd. Pa majku mu, poginoše toliki ljudi! Ako si bio bilo gde u tom lancu odlučivanja - pa ljudski je! A onda mislim… možda tu više niko zaista i nije odgovoran, da se sam koncept odgovornosti izgubio i izbledeo do neprepoznavanja, gde sve ”odluke” dolaze sa istog mesta, pa čak i one koje ne dolaze… i za njih se veruje da su sa iste adrese, te se više niko i ne pita nego samo sprovodi, i čak i ono što nije naređeno. I zašto bi sad poturali svoju glavu na panj? Dok ne stigne naredba i o tome, očigledno…
To uraditi je opasno, mozda i po zivot. Hteli su da jebu mater Ruzicu što je podneo ostavku prošlog maja. Ali Ruzic ima ledja i inije direktno iz njihove ekipe. Ne može to svako.
- Post n°208
+1
Mafijaška pravila. Nema bežanja, ostavke, priznanja greške, niko se ne žrtvuje, ljudi se samo rotiraju na funkcijama.
Mafijaška pravila. Nema bežanja, ostavke, priznanja greške, niko se ne žrtvuje, ljudi se samo rotiraju na funkcijama.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°209
Tako je. Ti rezoni, dobrota, integritet itd, naprosto ne igraju. To je luksuz koji, slazem se, mozda moze da dopusti sebi 1 Ruzic, ali SNS ekipa tesko.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°210
Imaju veoma praktičan razlog zašto insistiraju na tome da nije renovirano.
— Pavle Grbovic (@PavleGrbovic) November 3, 2024
I moralno i pravno im je lakše da preuzmu odgovornost za nečinjenje - pronađu jednu žrtvu koja je napravila “propust”, zaustavila projekat, žrtvuju je i gotovo.
Ako su renovirali, a jesu , onda postoji…
- Post n°211
Jos se prica da li je renovirana nadstresnica ili ne?
Nije se nadstresnica prepolovila, niti eksplodirala, ona je otpala od zgrade. Za gradu se drzala gredama za stubove (a tu jeste bilo radova, kacili su galeriju i lepili mermer) i sajlama za krov (gde su dva puta izvodjeni radovi)
Nije se nadstresnica prepolovila, niti eksplodirala, ona je otpala od zgrade. Za gradu se drzala gredama za stubove (a tu jeste bilo radova, kacili su galeriju i lepili mermer) i sajlama za krov (gde su dva puta izvodjeni radovi)
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°212
Sutra će vođa da objasni, razjasniće se sve.
- Post n°213
Ima li smisla otici na neki od protesta koji se organizuju?
- Post n°214
Doneće tablu i izneti brojke sa trećom decimalomDel Cap wrote:Sutra će vođa da objasni, razjasniće se sve.
- Post n°215
Mozda podeli i 20e penzionerima
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°216
A u biznisu je bio i Orban, koji je u biznisu i oko stadiona i expa
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°217
Well, ova priča može da ih košta više od litijuma. Vučić je već pomenuo Expo… biće svašta.
- Post n°218
Expo-om plaši sa njim(ekspoom) povezana lica i one koji od toga očekuju vajdicu, kao i one koji misle da će od toga generalno biti vajdice.
- Post n°219
Evo na bb-u boljeg snimka galerije u produzetku nadstresnice, nalazi se na stubovima koji nose krov i nadrstresnicu a ne na dodatnim kako se pisalo ovih dana
Potpuna besmislica samo da bi neko tu zveknuo stolove za kafic, pretpostavljam, posto ne vidim drugu svrhu ove budalastine. Da je ovo neki sedmi-osmi sprat pa da se kaze da je to zbog nekakvog pogleda ali sta ce ovde terasa
Potpuna besmislica samo da bi neko tu zveknuo stolove za kafic, pretpostavljam, posto ne vidim drugu svrhu ove budalastine. Da je ovo neki sedmi-osmi sprat pa da se kaze da je to zbog nekakvog pogleda ali sta ce ovde terasa
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°220
čika Condor wrote:Ali to je ipak neverovatno da se još nije pojavio neko da preuzme odgovornost, da kaže: eto, osećam da nisam uradio sve što sam mogao i morao da do ovog ne dođe, evo ostavke, itd. Pa majku mu, poginoše toliki ljudi! Ako si bio bilo gde u tom lancu odlučivanja - pa ljudski je! A onda mislim… možda tu više niko zaista i nije odgovoran, da se sam koncept odgovornosti izgubio i izbledeo do neprepoznavanja, gde sve ”odluke” dolaze sa istog mesta, pa čak i one koje ne dolaze… i za njih se veruje da su sa iste adrese, te se više niko i ne pita nego samo sprovodi, i čak i ono što nije naređeno. I zašto bi sad poturali svoju glavu na panj? Dok ne stigne naredba i o tome, očigledno…
To se nece desiti, jer niko tu zapravo i ne moze da oseti licnu odgovornost. Tu je ceo proces podredjen i omedjen hirom vodje i kapilarnom korupcijom. Ko god da si u tom lancu odgovornosti, tvoja rec je tek sporedna, i uvek je podlozna reviziji odozgo, a da te pritom niko nista ne pita. Gledas da potpusujes ono sto moras, i da sto vise odgovornosti svalis na drugoga. Ko god bi tu istupio, bio bi budala pre svega.
- Post n°221
Nektivni Ugnelj wrote:čika Condor wrote:Ali to je ipak neverovatno da se još nije pojavio neko da preuzme odgovornost, da kaže: eto, osećam da nisam uradio sve što sam mogao i morao da do ovog ne dođe, evo ostavke, itd. Pa majku mu, poginoše toliki ljudi! Ako si bio bilo gde u tom lancu odlučivanja - pa ljudski je! A onda mislim… možda tu više niko zaista i nije odgovoran, da se sam koncept odgovornosti izgubio i izbledeo do neprepoznavanja, gde sve ”odluke” dolaze sa istog mesta, pa čak i one koje ne dolaze… i za njih se veruje da su sa iste adrese, te se više niko i ne pita nego samo sprovodi, i čak i ono što nije naređeno. I zašto bi sad poturali svoju glavu na panj? Dok ne stigne naredba i o tome, očigledno…
To uraditi je opasno, mozda i po zivot. Hteli su da jebu mater Ruzicu što je podneo ostavku prošlog maja. Ali Ruzic ima ledja i inije direktno iz njihove ekipe. Ne može to svako.
zapravo je neverovatno da je branko ruzic ispao ljudsko bice iz cele te bagre
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°222
Ja mislim da tu radi jedna druga patologija, da je narcizam napredovao do toga da on sada vidi pretnju Expo-u kao pretnju sebi. Ono kad stalno priča kako će da ga ubiju… da se to sada proširilo na Expo.Nektivni Ugnelj wrote:Expo-om plaši sa njim(ekspoom) povezana lica i one koji od toga očekuju vajdicu, kao i one koji misle da će od toga generalno biti vajdice.
- Post n°223
čika Condor wrote:Ja mislim da tu radi jedna druga patologija, da je narcizam napredovao do toga da on sada vidi pretnju Expo-u kao pretnju sebi. Ono kad stalno priča kako će da ga ubiju… da se to sada proširilo na Expo.Nektivni Ugnelj wrote:Expo-om plaši sa njim(ekspoom) povezana lica i one koji od toga očekuju vajdicu, kao i one koji misle da će od toga generalno biti vajdice.
Pretnja expou i jeste pretnja njemu. Glavni kanali za podmirivanje barona idu preko infrastrukturnih projekata.
- Post n°224
boomer crook wrote:Nektivni Ugnelj wrote:
zapravo je neverovatno da je branko ruzic ispao ljudsko bice iz cele te bagre
Relativno je mlad, moguce je da razmislja i o zivotu posle SNS. Mozda ga je i na nekom nivou posebno pogodilo, ne znam. Oni su prosto skolovaniji politicari od SNS-ovaca. I ovo kad se desilo Dacic je odmah dotrcao na lice mesta, davao informacije, sto se i radi u tim slucajevima
- Post n°225
Da, ali ljudska bića nisu programabilna i predvidljiva do ove mere. Neka od tih CIP-ovih arhitektica je savršeno svesna da su radili projekat bez angažovanja statičara i da je to skroz neprofesionalno i ilegalno, a možda žena nikada u životu nije glasala za ove niti od njih videla ikakvu vajdu… i možda sada sedi negde i gleda fotke ovih sestrica što su poginule, i plače? I možda će da stisne srce i gura dalje, najverovatnije da hoće - a možda i neće? Mislim, to naprosto ne možeš da znaš.Летећи Полип wrote:čika Condor wrote:Ali to je ipak neverovatno da se još nije pojavio neko da preuzme odgovornost, da kaže: eto, osećam da nisam uradio sve što sam mogao i morao da do ovog ne dođe, evo ostavke, itd. Pa majku mu, poginoše toliki ljudi! Ako si bio bilo gde u tom lancu odlučivanja - pa ljudski je! A onda mislim… možda tu više niko zaista i nije odgovoran, da se sam koncept odgovornosti izgubio i izbledeo do neprepoznavanja, gde sve ”odluke” dolaze sa istog mesta, pa čak i one koje ne dolaze… i za njih se veruje da su sa iste adrese, te se više niko i ne pita nego samo sprovodi, i čak i ono što nije naređeno. I zašto bi sad poturali svoju glavu na panj? Dok ne stigne naredba i o tome, očigledno…
To se nece desiti, jer niko tu zapravo i ne moze da oseti licnu odgovornost. Tu je ceo proces podredjen i omedjen hirom vodje i kapilarnom korupcijom. Ko god da si u tom lancu odgovornosti, tvoja rec je tek sporedna, i uvek je podlozna reviziji odozgo, a da te pritom niko nista ne pita. Gledas da potpusujes ono sto moras, i da sto vise odgovornosti svalis na drugoga. Ko god bi tu istupio, bio bi budala pre svega.