USA - США - SAD
- Post n°751
Re: USA - США - SAD
Stiv Benon bi ovo razumeo, al jebi ga kad je na robiji.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°752
Ma los je i u nastupu. A i jeste weird. Uporedi ga s Pensom npr, koji je isto lik sa mnogim ekstremnim stavovima, ali brate, normalan republikanski politicar. A ovaj... pokocen, ljigav, sa nekim cudnim fiksacijama...
Last edited by Erős Pista on Thu Aug 29, 2024 11:32 am; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°753
Erős Pista wrote:... pokocen, ljigav, sa nekim cudnim fiksacijama...
Ко је реко АВ?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°754
Erős Pista wrote:Ma los je i u nastupu. A i jeste weird. Uporedi ga s Pensom npr, koji je isto lik sa mnogim ekstremnim stavovima, ali brate, normalan republikanski politicar. A ovaj... pokocen, ljigav, sa nekim cudnim fiksacijama...
Tramp bira VPa za sebe i svoje licne potrebe. Da mu bude lojalan kad zatreba. Pensara ga izjebo onomad.
Realno, u Srbiji je Vens difolt.
- Post n°755
Негативна селекција. Колико је Трамп релативно добрих кадрова потрошио за време првог мандата.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°756
Мислиш, нема кога није зајебо, па сад прави питу од оног што му је остало.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°757
ne znam ja koliko Trampara uopšte bira. kaže Dejv Vajgel da je po svemu što čuje iz republikanskih izvora izbor Vensa pre svega izbor Dona džuniora koji je izgleda postao dosta bitan faktor u kampanji. suviše smo se fokusirali na Trampov i Vensov psihološki profil izgleda, šta uopšte znamo o Donu mlađem?
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°758
Mislim da mu ga je, s oprostenjem, Til uvalio.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°759
Uncle Baby Billy wrote:ne znam ja koliko Trampara uopšte bira. kaže Dejv Vajgel da je po svemu što čuje iz republikanskih izvora izbor Vensa pre svega izbor Dona džuniora koji je izgleda postao dosta bitan faktor u kampanji. suviše smo se fokusirali na Trampov i Vensov psihološki profil izgleda, šta uopšte znamo o Donu mlađem?
ja sam isto cuo da je on dzunirov i ilonov izbor. o dzunioru znamo da je narkoman i da ga zato tramp mrzi jer misli da je slabic. on je nesto kao kendal iz popularnog hboovog piriod pisa 'naslednici'
_____
ova zemlja to je to
- Post n°760
baš sam i pomislio na tu seriju, uočljive su sličnosti. u tom kontekstu je zanimljiv i pad zeta Kušnera u koga su u prvom mandatu polagane velike nade i poveravani mu važni poslovi a sad je izgleda u nemilosti. možda on još iznenadi do kraja sezone.
_____
- Post n°761
Kako da nije u nemilosti kad su to dvoje pobegli glavom bez obzira odmah posle neuspele pobune protiv dahija na Kapitolu i evo nema ih nigde u javnosti od tada. To je tatko ispravno protumacio kao nelojalnost svom liku i delu.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°762
šta je mogao Pens da uradi osim da ide s njim na optuženičku klupuЛетећи Полип wrote:Erős Pista wrote:Ma los je i u nastupu. A i jeste weird. Uporedi ga s Pensom npr, koji je isto lik sa mnogim ekstremnim stavovima, ali brate, normalan republikanski politicar. A ovaj... pokocen, ljigav, sa nekim cudnim fiksacijama...
Tramp bira VPa za sebe i svoje licne potrebe. Da mu bude lojalan kad zatreba. Pensara ga izjebo onomad.
Realno, u Srbiji je Vens difolt.
- Post n°763
https://www.theguardian.com/us-news/article/2024/sep/05/tim-pool-benny-johnson-influencers-russia-disinformation
šta nam rade...
šta nam rade...
_____
- Post n°764
I never thought leopards would eat MY face!
_____
- Post n°765
Brendona ćemo od blata da pravimo...
https://www.nytimes.com/2024/09/04/us/politics/harris-tax-break-small-business.html?smid=nytcore-ios-share&referringSource=articleShare&ngrp=mxn&pvid=38456825-5AA9-4435-B2CC-C104F8FF1EE9
https://www.nytimes.com/2024/09/04/us/politics/harris-tax-break-small-business.html?smid=nytcore-ios-share&referringSource=articleShare&ngrp=mxn&pvid=38456825-5AA9-4435-B2CC-C104F8FF1EE9
_____
- Post n°766
? zasto? el zivis u americi? za nas u srbiji je vazno samo da tramp ne pobedi. koga briga sta kamala prica americkim biznismenima.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°767
The US government hacked the fuck out of the GRU.
— BroSINT 69:tm: (@osint_69) September 5, 2024
Like a boss.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°768
Donald Trump was asked today if he would commit to prioritizing legislation to make childcare affordable, and if so, what specific legislation he would advance.
— MeidasTouch (@MeidasTouch) September 5, 2024
This is an unedited transcript of his response:
Well, I would do that, and we're sitting down, and I was, somebody,…
_____
- Post n°769
those numbers are so much bigger than any numbers that we're talking about, including child care, that it's going to take care.
- Post n°770
Lolol. lauren chen je medju influenserima koje finansira putin.
- Post n°771
Sta vam radeUncle Baby Billy wrote:Brendona ćemo od blata da pravimo...
Tendenciozno napisan clanak u stilu NYT tendenciozno napisanih clanaka. Prvo su tovarili Bidena da nije dovoljno levo a sad tovare Kamalu da nije levo kao Biden a sustinu ko jebe.
Potpuno je nebitno da li je poreska stopa 70% ili 20% sve dok postoji mehanizam da se placanje poreza po bilo kojoj stopi potpuno izbegne. Sustina je da se uvodi unrealized gains tax koji pokusava da zatvori najvecu rupu za poresku evaziju.
Capital gains tax se placa samo kad se prodaju akcije. Npr. imam u portfoliju akcije koje 1. marta 2022 vrede milijardu dolara, a sledece godine 1.5 milijardi. Prodam akcije i platim CGT po stopi od npr. 30% na pola milijarde. E sad, ako ne prodam te akcije nego uzmem zajam od banke (mnooogo pojednostavljen mehanizam) platim 0 poreza a zivim od pozajmljenih para na koje placam smesnu kamatu.
Unrealized gains tax: placam porez na razliku u vrednosti akcija prodao ih ili ne.
UGT je zajeban za bogate ali moze biti i za vlasnike malih i srednjih preduzeca jer otezava sirenje poslovanja. Zato bi trebalo da je donja granica postavljena visoko ali me mrzi da gledam detalje jer sigurno pise sve na reditu .
- Post n°772
Jel mi mogao neko fitovan na salate od reci da mi dajdzestira ovo caskom
https://kamalaharris.com/issues/
https://kamalaharris.com/issues/
- Post n°773
evo ja ću, "mi ćemo se boriti za ovo što smo se i do sada borili samo što ćemo od sad ozbiljno keve nam nevenke"
- Post n°775
Ma daj...
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!