Блиски исток
- Post n°926
Re: Блиски исток
- Post n°928
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°929
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°930
- Post n°931
BTW, ovo mi ni Radiša nije radio. Jeste banovao, ali mi nije brisao postove. Krenulo propalestinsko komesarstvo?
- Post n°932
Deluje kao da ne kapiraš da si povlašćen ovde, samim tim što nisi ometlan kao neki koji su na temu Ukrajine zastupali poredive naci gadosti.
Pokaži malo poštovanja prema onima koji te trpe ovde a pre svih prema Vasi.
Last edited by Svastanesto on Sat Oct 26, 2024 8:38 pm; edited 1 time in total
- Post n°933
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°934
Gle, a koji ti beše? To ćeš malo teže da mi nađeš, taj citat gde izjednačavam narod sa terorističkim organizacijom. Sa druge strane, taj narod glasa za Hamas otprilike u procentu u kome su Srbi glasali za Slobodana Miloševića. Gde god imaš izbore imaš i to da narod preuzima neki stepen odgovornosti za svoju vlast.Svastanesto wrote:Ljudi se prave (ili previđaju) kao da na 20 strana iz posta u post ne ponavljaš najpodliju tropu iz asortimana Bezalela Smotricha da je Hamas jednako palestinski narod koja je osnova za genocid kome prisustvujemo.
Deluje kao da ne kapiraš da si povlašćen ovde, samim tim što nisi ometlan kao neki koji su na temu Ukrajine zastupali poredive naci gadosti.
Pokaži malo poštovanja prema onima koji te trpe ovde a pre svih prema Vasi.
- Post n°935
Ti si tražio citat gde Tovar kaže da je Hamas voljan da prizna Izrael, ”inače ćeš da edituješ post”. Citat si dobio, a post nisi editovao nego izbrisao. Možeš ti da se ne slažeš po pitanju Izraela i Palestine sa mnom koliko god hoćeš, ali ne možeš da me cenzurišeš. Nisam ja u tom postu propagirao nikakav fašizam, a lagao sam još manje. I zabole me kurac što nećeš više o ovome - ja hoću, jer je skandal!One Eyed Bob wrote:Nemam ni vremena ni volje da podilazim tvojim hirovima. Izbrisano je i kraj. Možeš da nastaviš na moderaciji o ovome ako želiš, ovde više nećemo o tome.
- Post n°936
Mrš bre.
- Post n°937
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°938
- Post n°939
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°940
čika Condor wrote:Katran i perje. I lokalni pandur Radiša koji se pridružio linču, jer što da ne? Rečju: Pepepej.
То си ти донео кад си се вратио.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°941
A baš si ga lepo i u dubokom miru davao po svejevrejskoj zaveri…паће wrote:čika Condor wrote:Katran i perje. I lokalni pandur Radiša koji se pridružio linču, jer što da ne? Rečju: Pepepej.
- Post n°942
ko neki mali srednjoškolski siledžijačika Condor wrote:Ma jasno mi je da je u pitanju lična stvar. A sada lepo vrati sasvim korektan post koji si obrisao iz samo tebi poznate pizme, pa ćemo da se pravimo kako ništa nije bilo.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°943
čika Condor wrote:A baš si ga lepo i u dubokom miru davao po svejevrejskoj zaveri…паће wrote:
Аха, сад тим објашњаваш све. Зато нам тако и иде, или како већ беше.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°944
Jebi ga, kada maca dođe da te ocipelari - onda znaš da si u pravu. It is scientific.bela maca wrote:ko neki mali srednjoškolski siledžijačika Condor wrote:Ma jasno mi je da je u pitanju lična stvar. A sada lepo vrati sasvim korektan post koji si obrisao iz samo tebi poznate pizme, pa ćemo da se pravimo kako ništa nije bilo.
- Post n°945
- Post n°946
"You were the happiest and most optimistic and frivolous person in the platoon. We saw it for the first time in Gaza, when you unauthorizedly burnt a house just to lift the atmosphere."
— B.M. (@ireallyhateyou) October 27, 2024
Another insane excerpt from the funeral of terrorist settler-soldier Shuva'el Ben Natan. https://t.co/jDQkUHZ2Mm pic.twitter.com/aDw3f3zfyr
- Post n°947
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°948
Па сам га питао ко је он да се усуђује да Изрелцима одриче азијство, ко зна шта би они рекли да им неко не да да буду то што јесу. Повукао се из дискусије.
_____
- Post n°949
In the face of a sustained Israeli & Western pressure campaign, Jdg. Motoc of the ICC pretrial Chamber in the Netanyahu/Gallant cases has suddenly stepped down for unspecified “health reasons” & is replaced by Jdg. Hohler, who has previously argued (before she joined the ICC)…
— Craig Mokhiber (@CraigMokhiber) October 27, 2024
- Post n°950
We have never seen anything like this. Remember that even in Hiroshima some stone houses survived, but most of the buildings were timber and burned down. Of course explosive power used in Gaza exceeds Hiroshima by at least one order of magnitude (10*)pic.twitter.com/bWwuQW6wZy
— Bruno Maçães (@MacaesBruno) October 27, 2024