This is Israel’s longest-running English podcast, Two Nice Jewish Boys. Hosts Naor Meningher and Eytan Weinstein call for wiping out every single Palestinian in Gaza and the occupied West Bank.
— Samira Mohyeddin سمیرا (@SMohyeddin) September 3, 2024
Radio Rwanda in full effect here. This is deeply disturbing. pic.twitter.com/j82lNXnFXN
Блиски исток
- Post n°301
Re: Блиски исток
- Post n°302
Dear Americans, If you are killed by the Israeli government, our country won't care.
— Rashida Tlaib (@RashidaTlaib) September 9, 2024
No one will be held accountable. It doesn't matter who you are, Israel can kill Americans and get away with it. https://t.co/oUa8LRoWQo
- Post n°303
Ko nam dolazi ? pic.twitter.com/CjLzg0pl5v
— Alexa (@alexaxelalexa) September 10, 2024
- Post n°304
Predsednik Izraela Isak Hercog sutra stiže.
_____
Vidi ga, mali ker! Dođi, ker, mali ker!
- Post n°305
obično bude jedna "gostujuća" zastava i jedna srpska, i tako naizmenično od aerodroma pa negde do gazele. ovo sad specijal za brata genocidaša.
- Post n°306
I ja to primetih. Katastrofa.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°307
Наша застава одбила да присуствује.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°308
Nije, bilo je i sa makronom ponegde naizmenicno dve srpske na jednoj banderi pa onda dve francuske na sledecoj. Ali ne svuda.
- Post n°309
Povodom posete izraelskog predsednika Beogradu, antiimperijalisti poručuju okupatoru da nije dobrodošao!
— Podrška narodu Palestine Srbija (@PalestinaSrbija) September 11, 2024
Smrt imperijalizmu!
Smrt NATO paktu!
Sloboda za Palestinu!
Sloboda za Srbiju! pic.twitter.com/BXQcsq0v7F
- Post n°310
Sure grandma lets get you to bed
- Post n°311
Nektivni Ugnelj wrote:Nije, bilo je i sa makronom ponegde naizmenicno dve srpske na jednoj banderi pa onda dve francuske na sledecoj. Ali ne svuda.
Pravilo o isticanju grba, odnosno zastave strane državeČlan 8Grb, odnosno zastava strane države mogu se isticati u Republici Srbiji samo uz grb, odnosno zastavu Republike Srbije, osim ako potvrđenim međunarodnim ugovorom nije drukčije određeno.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°312
Thomas Sankara wrote:Sure grandma lets get you to bed
+1
- Post n°313
One Eyed Bob wrote:Nektivni Ugnelj wrote:Nije, bilo je i sa makronom ponegde naizmenicno dve srpske na jednoj banderi pa onda dve francuske na sledecoj. Ali ne svuda.
Pravilo o isticanju grba, odnosno zastave strane državeČlan 8Grb, odnosno zastava strane države mogu se isticati u Republici Srbiji samo uz grb, odnosno zastavu Republike Srbije, osim ako potvrđenim međunarodnim ugovorom nije drukčije određeno.
Pa reći će ti - evo je tu odmah pored
- Post n°314
Naš napaćeni brat kibucnik
Mome milom narodu, bezbedno sam stigao u svetu zemlju svojih predaka - Kipar. pic.twitter.com/RUejIqWRy6
— Nikola Lalović (@PametnaCetvorka) September 11, 2024
- Post n°316
Ko je ovaj lik, nisam ispratio?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°317
Koliko kuzim, Kibucnik sa tvitera
Upitan od strane novinara kakve se to detonacije čuju van zone interesa, u logoru na samo par kilometara dalje, dobri hasbara @kibucnik odgovara: pic.twitter.com/az2hwuOnHP
— Hju Mungos (@Hughmongoose7) June 11, 2024
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°320
Samo za ovaj osmeh hijene ovaj lik zaslužuje da ga oposli jedna ekipa sa paraglajderima.
Tačno sam ovako zamišljao one najgore naciste-civile, "da li znate šta to neprestano bruji iza logorskog zida, gospodine Hans", "ne znam, ja sam samo običan mesar, he he. he".
Tačno sam ovako zamišljao one najgore naciste-civile, "da li znate šta to neprestano bruji iza logorskog zida, gospodine Hans", "ne znam, ja sam samo običan mesar, he he. he".
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°321
mislim da ga je i posetio paraglajder 7. oktobra, emisije je par godina starija od toga.
on je otišao iz novog sada (mislim) devedesetih, naselio se u neki kibuc, oženio, napravio četvoro dece, dan dva posle 7. oktobra pisao kako je njegov kibuc napadnut, prenosio neke detalje, posle slao čerku u vojsku, bacao cveće na tenkove. onda nestao sa tvitera, sad se pojavljuje na kipru sa drugom ženom i drugim biznisom
on je otišao iz novog sada (mislim) devedesetih, naselio se u neki kibuc, oženio, napravio četvoro dece, dan dva posle 7. oktobra pisao kako je njegov kibuc napadnut, prenosio neke detalje, posle slao čerku u vojsku, bacao cveće na tenkove. onda nestao sa tvitera, sad se pojavljuje na kipru sa drugom ženom i drugim biznisom
- Post n°322
:lololo:Kakav nitkov!
Uzgred, odlična ilustracija u tvitu. Promenio sam mišljenje o tom filmu, dobro je to.
Uzgred, odlična ilustracija u tvitu. Promenio sam mišljenje o tom filmu, dobro je to.
- Post n°323
Da, tek sad sam se zagledao u sliku, imao sam istu asocijaciju, zato sam i napisao ovo o mesaru Hansu.
Dobar je film, slažem se. Ostao mi je u sećanju sa svim detaljima.
Dobar je film, slažem se. Ostao mi je u sećanju sa svim detaljima.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°324
Mariyana Slatka Mala ne mož da izlazi bez sa nitkovom i prevarantom
- Post n°325
+ glumio nekog ramba kacio slike sa m4a1 i pisao o borbama za kibucplachkica wrote:mislim da ga je i posetio paraglajder 7. oktobra, emisije je par godina starija od toga.