Šabac
- Guest
- Post n°776
Re: Šabac
Da li je istina da je Zelenović kupio tašti dinosaurusa za 1,7 miliona evra?
- Post n°777
Мора да је неки полован. Не верујем да их још производе.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°778
паће wrote:Мора да је неки полован. Не верујем да их још производе.
Izgleda da je ipak našao način.
- Post n°779
Свиђа ми се то "дог преседник Вуциц". Звучи као нешто из бележака неког Алексе Жуњића.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°782
Inace, to su bazeni Cede Vasiljevica (desnoo na plakatu)
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°783
Malo predizbornih aktivnosti:
Nocas je zapaljeno decje igraliste u Benskoj bari
S druge strane, potpise za listu je poceo da skuplja i Milos Milosevic
Nocas je zapaljeno decje igraliste u Benskoj bari
S druge strane, potpise za listu je poceo da skuplja i Milos Milosevic
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°784
Ko je taj, neki bivši DSovac? Pošteno, zajedno...
- Post n°785
Ne znam da je bivsi. Bio je gradonacelnik pre Zelenovica. Videcemo po ponasanju medija ali na prvu loptu meni deluje da ZZS ide u dve kolone
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°786
Sto se tice manjih stranaka, nekada jaki SPS ne uspeva da skupi potpise. Poceli su da skupljaju za celu listu, pa kad su videli da ne mogu skupiti, napravili su nekakav aneks koalicionog sporazuma gde bi kandidovali manji broj kandidata pa je ta lista oborena zato sto je to radjeno posle skupljanja potpisa. Sad skupljaju ponovo
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°787
Јел им још нешто значи Драган Томић?
Занимљиво да ЗЗС иде у више колона, симулација плурализма на локалном нивоу. Нисам чио да је Миша у сукобу са Зеленим, то би ваљда било превише
Занимљиво да ЗЗС иде у више колона, симулација плурализма на локалном нивоу. Нисам чио да је Миша у сукобу са Зеленим, то би ваљда било превише
- Post n°788
Kome? SPS-u? On je ratu sa bivsim SPS-om jos od 2001. Kasnije je bio predsednik sabackog SNS-a sve dok se nisu pokrljali pa je zavrsio na robiji. Bio je i poslanik SNS u vreme kad je uhapsen. Nedavno je pala optuznica
SPS je unistio Dacic 2015. zato sto su pobedili SNS na izborima za MZ Drenovac. Do tada je SPS uvek imao preko 10% ali nakon raspustanja, jedva su presli cenzus 2016. Da ih nije rasturio Dacic, od SPS-a bi zavisila vecina 2016... mada nisam siguran da bi isli sa SNS ali mogli bi da traze i mesto gradonacelnika. Sad ne mogu da skupe potpise ni za pola liste
Sto se tice Mise, ako je dogovor u pitanju, onda su to uradili vrhunski. Opozicija je sve ove godine napadala prvo DuPe-a pa Zelenog - Milosevica je sve zaobislo a znaju ga u svakom selu. I naziv liste je na tom tragu. Nikada nije davao izjave o stvarima koje se ne ticu lokalne politike tako da je prihvatjiv svima
SPS je unistio Dacic 2015. zato sto su pobedili SNS na izborima za MZ Drenovac. Do tada je SPS uvek imao preko 10% ali nakon raspustanja, jedva su presli cenzus 2016. Da ih nije rasturio Dacic, od SPS-a bi zavisila vecina 2016... mada nisam siguran da bi isli sa SNS ali mogli bi da traze i mesto gradonacelnika. Sad ne mogu da skupe potpise ni za pola liste
Sto se tice Mise, ako je dogovor u pitanju, onda su to uradili vrhunski. Opozicija je sve ove godine napadala prvo DuPe-a pa Zelenog - Milosevica je sve zaobislo a znaju ga u svakom selu. I naziv liste je na tom tragu. Nikada nije davao izjave o stvarima koje se ne ticu lokalne politike tako da je prihvatjiv svima
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°791
Šapčani, da li možete da mi pribavite kontakt:
https://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:641608-Sabac-Lepe-Sanjine-korpe-od-pruca
Ne mora nužno sa Sanjom, može bilo ko ko radi sa vrbovim prućem, pogotovo neobrađenim (u smislu da nije skidana kora pa imaju onu prirodnu tamno braon boju).
Prošao sam nedavno kroz selo Ribare i pričao sa 2 lika koji pletu ali su previše ograničeni za to što meni treba (neki rad po narudžbini, da ne smaram ovde).
Hvala!
https://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:641608-Sabac-Lepe-Sanjine-korpe-od-pruca
Ne mora nužno sa Sanjom, može bilo ko ko radi sa vrbovim prućem, pogotovo neobrađenim (u smislu da nije skidana kora pa imaju onu prirodnu tamno braon boju).
Prošao sam nedavno kroz selo Ribare i pričao sa 2 lika koji pletu ali su previše ograničeni za to što meni treba (neki rad po narudžbini, da ne smaram ovde).
Hvala!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°792
Ove biciklice sam video negde dok sam bajsovao, ne znam da li je to ova zena. Mogu prozujati opet tuda pa ako vidim nekog u dvoristu, mogu pitati... sta vec treba da pitam
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°793
hvala
ne trebaju biciklice
samo uzmi ime i telefon, ostalo cu ja da pitam
super!
ne trebaju biciklice
samo uzmi ime i telefon, ostalo cu ja da pitam
super!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°794
Stigao Dzebadaja Springfild
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°795
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°796
Kad se vrati demokratska uprava u Sabac ovo da vam srusimo i da stavimo Luku Lazarevica, al dvaput veci da bude.
_____
????
- Post n°797
A sto se tice aprilskih nagrada koje nisu dodeljene u aprilu zbog korone, dodelice se kad se bude otkrivao spomenik, u subotu
U kategoriji Ukupan razvoj i promocija grada Šapca, Aprilska nagrada bude dodeljena šabačkom muzičkom bendu Goblini i sportskoj porodici Fajfrić.
U kategoriji Razvoj demokrtaskih vrednosti i poštovanja ljudskih prava i sloboda, Komisija je Aprilsku nagradu dodelila uzbunjivaču iz Valjeva, Aleksandru Obradoviću.
U kategoriji Razvoj sela, poljoprivrede i mesnih zajednica kao središta odlučivanja ljudi o poboljšanju uslova svoga života i rada, Aprilska nagrada dodeljena je MZ Prnjavor i poljoprivredniku iz sela Krivaja kod Šapca, Živodara Aleksića.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°799
Janko Suvar wrote:Kad se vrati demokratska uprava u Sabac ovo da vam srusimo i da stavimo Luku Lazarevica, al dvaput veci da bude.
Ovo je demokratska uprava
- Post n°800
Mór Thököly wrote:Janko Suvar wrote:Kad se vrati demokratska uprava u Sabac ovo da vam srusimo i da stavimo Luku Lazarevica, al dvaput veci da bude.
Ovo je demokratska uprava
_____
????