Šabac
- Post n°401
Re: Šabac
Vernici ne samo da trebaju da se broje, vec treba i da im se uzima 5-10% od svake plate za crkvu.
- Post n°402
Sa time se mogu sloziti
ali je meni vece ovo ludilo. Pored onolike porte, bilbord su postavili iznad trotoara i kad uvece zasija, izbija oci svakome ko ide u pravcu crkve, cim pridje na manje od 200m. Jbt, moram da prelazim ulicu ili da koristim prolaze i paralelne ulice.
Nisam nasao bolje slike gde bi se bolje videlo koliko ovo smeta
ali je meni vece ovo ludilo. Pored onolike porte, bilbord su postavili iznad trotoara i kad uvece zasija, izbija oci svakome ko ide u pravcu crkve, cim pridje na manje od 200m. Jbt, moram da prelazim ulicu ili da koristim prolaze i paralelne ulice.
Nisam nasao bolje slike gde bi se bolje videlo koliko ovo smeta
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°404
hejteri, nemate pojma!
Sasa Milenic [ltr]@Sasa_Milenic[/ltr]
More[/size]
Replying to [ltr]@evroslinavica[/ltr]
Nije problem u hramu i sveštenstvu nego u crkveno nepismenim novinarima. Ne broje ni "vernike" ni "posetioce" nego prate redovnost i urednost crkvenog života svoga stada.
Sasa Milenic [ltr]@Sasa_Milenic[/ltr]
FollowingFollowing [size=14][ltr]@Sasa_Milenic[/ltr][/size]
[size]More[/size]
Replying to [ltr]@evroslinavica[/ltr]
Nije problem u hramu i sveštenstvu nego u crkveno nepismenim novinarima. Ne broje ni "vernike" ni "posetioce" nego prate redovnost i urednost crkvenog života svoga stada.
- Post n°406
Tim strajkom smo trolovali bg temu pre par nedelja. Zavrsilo se dobro
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°407
Драма у Основном суду
У Основном суду у Шапцу јутрос се одиграла драма. Властимир Рудић почео је штрајк глађу тражећи изузеће судије на његовом случају.
Пре неколико година њему је ампутирана рука после повреде, како је показало вештачење у Београду у питању је била лекарска грешка. Судија није прихватила то вештачење, него је захтевала да прво вештачи шабачка болница,а потом лозничка. Рудић је тражио изузеће судије, али му је захтев одбијен
Рудића је позвао председник суда Милорад Мандић. После неког времена стигла је хитна помоћ и Рудића су уз помоћ обезбеђења суда спустили у приземље, али он је одбијао да оде у амбуланту.
Након молби лекара и радника обезбеђења, Рудић је ипак ушао у санитет.
Председник Основног суда Милора Малетић после свега донео је одлуку да изузме судију. Како је рекао, није то учинио због грешке судије, него да Рудић више не би имао сумње у рад суда.
https://www.glaspodrinja.rs/aktuelno/1422/drama-u-osnovnom-sudu
- Post n°408
"ipak je usao u sanitet"
ovoga puta nije bilo lekarske greske, iz saniteta nije izasao
ovoga puta nije bilo lekarske greske, iz saniteta nije izasao
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°410
Malo lokalnih selebritija. Neko je na fb okacio sliku Marlene
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°413
Nije bilo ovo?
https://www.cenzolovka.rs/pritisci-i-napadi/vidojkovic-sns-koristio-fotomontazu-sa-djilasom-ali-bi-nama-da-zabrane-pravo-na-kritiku/
https://www.cenzolovka.rs/pritisci-i-napadi/naprednjaci-disciplinuju-tv-sabac-zbog-satire/
https://www.cenzolovka.rs/pritisci-i-napadi/vidojkovic-sns-koristio-fotomontazu-sa-djilasom-ali-bi-nama-da-zabrane-pravo-na-kritiku/
https://www.cenzolovka.rs/pritisci-i-napadi/naprednjaci-disciplinuju-tv-sabac-zbog-satire/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°414
Bio gradonacelnik u DLZ a nesretni Pajic u prilozima, pa je reagovao. Osim njega, reagovao je i otvarac sampanjca Glisic, kad je gostovao na lokalnoj tv ovog vikenda.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°416
U petak je bilo do pola nasipa a to je valjda bio vrh talasa
Dodaj na ovu fotku 20-ak cm i to je to.
Manje nego 2006. a o 2014. da ne pricamo
Dodaj na ovu fotku 20-ak cm i to je to.
Manje nego 2006. a o 2014. da ne pricamo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°417
Vaterpolo klub usao u A1 regionalnu ligu. U barazu Budvu ovde dobili 10:8 a danas u revansu 9:9
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°419
Napokon se pojavilo na YT film o Metaloplastikina tri finala KES. Jeste da je Jug Radivojevic radio ali dobar je film
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°420
Nekad smo izvlacili civije a sad ih zabijamo
Žuta šabačka vulumenta u Peći – zabija čiviju u najbolniju tačku srpske države!?
http://pink.rs/vesti/76485/zuta-sabacka-vulumenta-u-peci-zabija-civiju-u-najbolniju-tacku-srpske-drzave
Dok su im u Beogradu puna usta patriotizma, nacionalnog dostojanstva i široke narodne euforije overene pokličima „Nedamo Kosovo“, „ Vučić je izdajnik!“, „Predaće Kosovo“, dotle, iza scene, „ za šaku srebrnjaka i kolača sa sofe“, lokalne žute vlasti iz Srbije, čine sve, kako bi svetu pokazale i dokazale da su priznale državnost mafijaške fatamorgane na teritoriji južne srpske pokrajine!?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°421
Garg, ovo blizu tebe
Како незванично сазнајемо, на углу Поцерске и улице Николе Пашића на Чавићу тренутно се одвија драма. Наоружан мушкарац стоји на тераси куће опкољен полицијом. Сумња се да у кући има талаца.
Улице око куће су блокиране. На тераси стоји мушкарац и преговара са полицијом. Од комшија сазнајемо да чивек прети да ће бацити бомбу. Верује се да у кући има још људи. На лице места сњтигли су ватрогасци и хитна помоћ.
https://www.glaspodrinja.rs/aktuelno/3546/drama-na-cavicu
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°422
Jea
To je par kuća od moje. Ne znam ko je taj čovek, tu su do pre par godina živele naše višedecenijske komšije koji su morali prodati kuću zbog nekih poslovnih dugova, koliko znam.
A ne znam šta se posle dešavalo, niti šta je po sredi. Prosto ne znam tog čoveka. Kaže mi burazer da se policija navodno sprema da upadne u kuću.
edit: ok, saznao sam i ko je, al, naravno, nije bitno.... ne znam detalje ni pozadinu
sranje sranje sranje
To je par kuća od moje. Ne znam ko je taj čovek, tu su do pre par godina živele naše višedecenijske komšije koji su morali prodati kuću zbog nekih poslovnih dugova, koliko znam.
A ne znam šta se posle dešavalo, niti šta je po sredi. Prosto ne znam tog čoveka. Kaže mi burazer da se policija navodno sprema da upadne u kuću.
edit: ok, saznao sam i ko je, al, naravno, nije bitno.... ne znam detalje ni pozadinu
sranje sranje sranje
- Post n°423
Сад лепо кажи да си за ово сазнао на форуму.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°425
Malopre sam bajsovao onuda i vidim da jos traje. Milicija je blokirala ulicu kod kasarne, video vatrogasna kola, i tako to.
Na fb sam naleteo na komentar
e: Glas Podrinja
Rekao bih da he novinarima istekla smena pa je tekst sastavljao direktor ili cistacica
Na fb sam naleteo na komentar
Branko Mitrovic Kupio je kucu koja je oduzeta preko suda za 18000e ali hao je nastao kad je shvatio da je postao samo vlasnik kuce ali ne i placa na kome se kuca nalazi,pa prakticno mu je nemoguce da u kucu ulazi preko tudjeg placa....samo padobranom zakonski sme da se spusti na krov ili balkon...
e: Glas Podrinja
Преговори полиције са човеком још увек трају. На тераси држи и канту са бензином. Како незванично сазнајемо, он је купио кућу од банке. Међутим, претходни власник се у међувремену развео и жена је тужила банку за половину куће и добилаја је на суђењу.Купцу сада хоће да одузму кућу, а банка му паре не враћа.
Такође, сазнајемо да је он и јутрос у Владимирцима претио бомбом. Шта се тамо десило и због чега није ухапшен још увек је нејасно.
Rekao bih da he novinarima istekla smena pa je tekst sastavljao direktor ili cistacica
Last edited by ficfiric on Thu Jun 28, 2018 8:18 pm; edited 1 time in total
_____
★
Uprava napolje!