Izbori 2024
- Post n°876
Re: Izbori 2024
Na Pinku kompletna vrhuška države, baš su se napeli, stalo im. Predsednik države, premijer, predsednik skupštine, ministar finansija...
- Post n°877
beatakeshi wrote:Na Pinku kompletna vrhuška države, baš su se napeli, stalo im. Predsednik države, premijer, predsednik skupštine, ministar finanCija...
- Post n°878
https://www.ipsos.com/sr-rs/procene-rezultata-beogradskih-izbora-2024
- Post n°879
džaba se zanosite jbg biće kako je i Prokleto tj žege pandemije i vučić do 2057 a onda tekbiri i ekberi zanavek
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Guest
- Post n°880
Занимљиво… Меншчини да би било која од постојећих опозиционих опција била по њих сасвим погодна, читај бенигна, излазна опција. А још више сам убеђен да је једина излазна опција коју Вучић разматра, плус рекламира - атентат. Што ће такође рећи да он намерава да умре на власти.boomer crook wrote:ja mislim da je savo izlazna strategija. ne sada vec u nekom trenutku.
Али све то ипак слика младога & неочекиваног Сава у помало другачијем светлу.
- Post n°881
Muftija se u grobu okrece… pic.twitter.com/2Oboih2vSC
— DosSandzos (@Sultan_Pasa_Beg) May 30, 2024
Stranka pravde i pomirenja sa vanzemaljcima
- Post n°883
how do you do fellow kids ali s seseljem umesto busemija
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°884
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°885
boomer crook wrote:ja mislim da je savo izlazna strategija. ne sada vec u nekom trenutku.
izlazna strategija? misim da izlazne strategije nema.
ko uopste zna koliki je savov rok trajanja. sudeci po iskustvu vrv prilicno ogranicen, 1 krug, mozda krug i po, i to je to. sto se tice pumpanja/napadanja savoa, to je sve buka i bes, bukv nikakvo znacenje ne bi tu ucitavo, ko zna zasto se radi i sigurno nema nekog smisla ili zadnje namere, osim toga da se vucicu dopada da to radi.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°886
Ima smisla. Radi posao i kod onih koji se neckaju da li da glasaju za vlast (odbija ih) i kod onih koji se neckaju da li da gllasaju za opoziciju (privlaci ih). Win-win(tm)
- Post n°887
Nektivni Ugnelj wrote:Ima smisla. Radi posao i kod onih koji se neckaju da li da glasaju za vlast (odbija ih) i kod onih koji se neckaju da li da gllasaju za opoziciju (privlaci ih). Win-win(tm)
pa to je standardno paranoidno tumacenje koje je misim prilicno neuverljivo i anahrono
_____
ova zemlja to je to
- Post n°888
niz je u pitanju
pošto su mi ljudi rekli da im ovo liči kao da sam podržao zlf, za dnevnik imam da izjavim sledeće (niz):
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) May 31, 2024
pre nekoliko nedelja sam gostovao na N1 i na pitanje glede bojkot/izlazak smatrao sam da postoje svi argumenti za bojkot, ali da ovo nije 2020. godina, i da je danas bojkot:point_down: https://t.co/2N9lGZjD91 pic.twitter.com/cUHHS0goHW
_____
????
- Post n°889
Je li rekao i CeSID nešto o nemilom događaju? Znači znao sam da su isti kao ovi oko Vučića, pritisci na novinare, juriš na institucije, zato što se o tome nedovoljno govori, zato nam ovako i jeste.
- Post n°890
ne mozemo svi pisati u liku tri dana,tolki deadpan samo zvezda moze tako dugo da izdrzi.
zabavan mali detalj, mogao sam ga na medijsko smetliste staviti, nije trebalo da implicira da je SNS isti kao frankovci, svakako nije.
zabavan mali detalj, mogao sam ga na medijsko smetliste staviti, nije trebalo da implicira da je SNS isti kao frankovci, svakako nije.
_____
????
- Post n°892
Radomir Martinbeatakeshi wrote:Ništa ne razumem, a i ne vidim niz.
@radomir_martin
·
1h
pošto su mi ljudi rekli da im ovo liči kao da sam podržao zlf, za dnevnik imam da izjavim sledeće (niz):
pre nekoliko nedelja sam gostovao na N1 i na pitanje glede bojkot/izlazak smatrao sam da postoje svi argumenti za bojkot, ali da ovo nije 2020. godina, i da je danas bojkot
"ovo" se odnosi na ovo:
- Spoiler:
... besmislen i bespredmetan, a i da svi izlaze na izbore, samo ne izlaze svi u beogradu
pre 10-ak dana, list
@OnlineDanas
je objavio tekst pod naslovom "Šta kažu javne ličnosti koje izlaze i pozivaju na izlazak na izbore 2. juna?" i iz nekog razloga
Radomir Martin
@radomir_martin
·
1h
... napisao da se "Novinar BIRN Radmilo Marković takođe svrstao u antibojkot opoziciju" prenevši moje reči sa gostovanja na N1
budući da sam novinar, nisam se nikad svrstao ni u bojkot, ni u antibojkot, niti u bilo koju vrstu opozicije - moja je greška što odmah nisam uputio
... demanti danasu - zbog toga što im nikad nisam dao izjavu na tu temu, niti su me zvali da im kažem, niti sam na N1 rekao da ću da glasam, niti sam pozvao na glasanje, a naročito zato što me svrstavaju u opoziciju, što je besmisleno i nespojivo sa novinarstvom
(planiram da to uradim sada, da ostane pisani trag)
a onda, juče, ZLF u citiranom tvitu daje toj besmislici novi netačan kontekst - sad ne samo da sam u opoziciji, nego ispada da sam i u tačno određenoj stranci.
kontaktirao sam nalog ZLF ovde na tviteru i dobio jedan seen
kontaktirao potom osobu koja je kontaktirala osobu
i na kraju dobio poziv od osobe koja se uljudno izvinila i rekla da razume u čemu je problem i da će da uklone moje ime gde mogu
a pošto ovde mogu da ga uklone, a nisu, otud i ovaj niz - jer je i taj tvit počeo da se širi
živi bili sviju
- Post n°893
Ne razumem, hoće da ima mišljenje, a neće da ga ima, jer je nespojivo...
Et JŠ - hvala na nizu.
Et JŠ - hvala na nizu.
- Guest
- Post n°894
Шта бре не разумеш? Једно 80% образованог дела популације мисли да су изнад политике, без обзира што им се политика нон-стоп усерава у живот. Другим речима, тешка малограђанштина.
- Post n°895
Pre će biti da je zbog toga što politika, u svakom slučaju, radi za njih.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°896
apolitičnost teško da se radomiru može staviti na teret, jedan od naših boljih novinara
- Post n°898
Da li ima neke razlike Beograd - opstine? Ako je zlf na gradskom nivou, da li na opstini ima nesto s jos vecim sansama?
- Post n°899
Novi Beograd je valjda najjače uporište. (za ZLF)
- Post n°900
Sad sam nasao letak u sanducetu.
Slike Djilasa i Mikija Aleksica na nekoj zamucenoj pozadini i ispod cirilicom "Bojkot".
Rekao bih da nije autenticno, odnosno da su to naprednjaci
Slike Djilasa i Mikija Aleksica na nekoj zamucenoj pozadini i ispod cirilicom "Bojkot".
Rekao bih da nije autenticno, odnosno da su to naprednjaci
_____
????