Летећи Полип wrote:Jeste, Mekitiću, ali ti ne možeš dalje. Uhvaćen si sa belim u nosu, kako kuravi čačkaš đanu.
Evo, za Kenu nista nije iscurilo, garant je ok lik
Летећи Полип wrote:Jeste, Mekitiću, ali ti ne možeš dalje. Uhvaćen si sa belim u nosu, kako kuravi čačkaš đanu.
Janko Suvar wrote:Milos Jovanovic protivnik rezima nije zastrasen jer ne jebe kurve i ne smrce koks
rumbeando wrote:Preneo si deo tabele bez konteksta.Saglasnost za Narodnu stranku za stalni sastav biračke komisije dobio funkcioner SNS i budući kandidat za predsednika opštine Temerin Dejan Ajduković.
— Dragan Vidaković Mrki (@protivdictature) November 29, 2023
Priče o revanšizmu, a potpuna saradnja sa SNS-om.
Zbog toga mesecima tvrdim da će NS preći cenzus, dogovor je postignut.
Da… pic.twitter.com/PouZWy2u14
Ostatak teksta:
Da[,] posedujem dokument u pdf formatu, da ne bude da lažem.
Ovde ima mejl tog Ajdukovića na podsajtu temerinskog SNS-a kao osobe za kontakt u opštini.
https://temerin.sns.org.rs/novosti/vesti/predsednik-opstine-temerin-odrzao-sastanak-sa-privrednicima
Улични ходач wrote:Ја сам давнијех дана то причао а ви мени нисте веровали, Ударали сте на Милицу. Иначе није то од сада.
Е сада да вам приупитам са овимн сазанњем: како се тамо нашао Вукадиновић, који је одбијао било какву листу ако нема великог окупљања. А и то велико окупљање са овим сазанњем добија другачији тон.
ficfiric wrote:I u celoj ovoj prici mi je bitnije to sto vrh drzave upada ljudima u stanove i krade racunare i telefone
ficfiric wrote:Miketic ce mi biti problem kad bude bio vlast. Dotle, ne znam sto bih se bavio njime
Неће ни после снс-а на власт доћи све сами анђели небески. Нити ћемо сви бити паметни, лепи, млади, срећни и богати. Али биће једно зло мање
— Ђорђе Вукадиновић (@djordjenspm) November 15, 2017
Летећи Полип wrote:ficfiric wrote:Miketic ce mi biti problem kad bude bio vlast. Dotle, ne znam sto bih se bavio njime
Oprosti, ali meni se takvi baš i ne dovode na vlast.
Летећи Полип wrote:Čeda je preuzeo na svoja pleća avramovski teret teleološkog suspendovanja etičkog. Čovek kuša staze viteza vere. Mi ga ne možemo razumeti, ali ga ipak možemo podržati i diviti mu se.
— Djordje Miketic (@djordjemiketic) November 29, 2023