Izbori 2023.
- Post n°101
Re: Izbori 2023.
Šta vam je veći problem kod njega: droga ili sex?
- Post n°102
beatakeshi wrote:Šta vam je veći problem kod njega: droga ili sex?
https://www.knjizara.com/Paradajz-Djordje-Miketic-141480
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°104
Како се сви одмах ватају за секс чим се спомене морал. Кам га поштење? Оно, да није крао, пљачкао, лемао, помагао у томе другима за некакав ћар?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°105
Nije iskorišćavao drugo ljudsko biće u zamenu za novac?
_____
~~~~~
- Post n°106
Konjski, nisi mi pobegao.
_____
~~~~~
- Post n°107
Летећи Полип wrote:Nije iskorišćavao drugo ljudsko biće u zamenu za novac?
Е ту већ престаје секс и почиње неморал.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°108
Ugnelj realističan u glasanju, kad već nije u geopolitici.
_____
~~~~~
- Post n°110
Imaš problem neki?beatakeshi wrote:Šta vam je veći problem kod njega: droga ili sex?
Najbolja predizborna kampanja,samo iskreno i ko ga jebe,i da nam još kaze čime ga je Vučić ucenio da ćuti zadnjih 11 god. pic.twitter.com/9s2rodN5Ui
— Meraklija (@sticenik) November 22, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°111
Zajebite ove Burundi ankete, ko sme da stastavimo tiket i ojadimo kladionice?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°112
Male su kvote na Vučića.
_____
~~~~~
- Post n°113
Летећи Полип wrote:Male su kvote na Vučića.
Можда најјефтинија кампања: платиш кладионицама да спусте рејтинг коме већ треба.
_____
- Post n°114
Летећи Полип wrote:Male su kvote na Vučića.
Zar nisu stavili 1.85 kvote na sve?
Tri puta 1.85 pa puta pozajmljena hiljadarka, eto ga letovanje na Kubi i da dignem krov nad pločom
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°115
E sranjeta, ostade anketa na otcepljenom topiku.
Aj otvoricu topic samo sa anketom
Aj otvoricu topic samo sa anketom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°116
disident wrote:Летећи Полип wrote:Male su kvote na Vučića.
Tri puta 1.85 pa puta pozajmljena hiljadarka, eto ga letovanje na Kubi i da dignem krov nad pločom
koji su tvoji predlozi, pocevsi od najsigurnijeg?
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°117
I ja mislio al mogu samo singl tiketidisident wrote:Летећи Полип wrote:Male su kvote na Vučića.
- Post n°118
A jok ce da daju vezano, svi da uzmemo pare pa da uzivamo kao Miketic ali na Sejselima
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°119
Prva vest na Informeru, debata sa N1
Program i ideologija ne postoje! Ovako je izgledala "izborna debata" opozicije - svi zajedno protiv Aleksandra Vučića (VIDEO)
Na televiziji N1 održana je "izborna debata". Pod znacima navoda je jer se u izbornim debatama obično diskutuje o političkim programima, ideologiji, šta bi stranke uradile za građane...
Međutim, toga sinoć na toj nazovimo debati nije bilo, a šta smo mogli da čujemo sinoć možete pogledati u videu ispod:
Možda je i suština svega u rečenici koju Miroslav Aleksić izgovara na pitanje da konkretno odgovori da li su za uvođenje sankcija Rusiji.
- Što se tiče naše koalicije, mi se u ovom trenutku nismo okupili oko tog pitanja, da li ćemo uvesti sankcije ili ne. Stav "Narodnog pokreta Srbije" sam rekao, mi smo se okupili oko toga da se borimo protiv ovog režima - rekao je Aleksić
Dakle, bez obzira na zadate teme, i leva i desna opozicija se drži svoje agende: Protiv Aleksandra Vučića! Program i ideologija ne postoje.
Ali su ipak jasno pokazali građanima da među njima nema razlike i da je svejedno za koga od njih glasate...
Još jednom su pokazali: Nema plana, nema programa, nema ideologije, samo svi zajedno protiv Aleksandra Vučića.
Dakle, postoje dve opcije 17. decembra - ili Aleksandar Vučić ili Dragan Đilas.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°120
Између Александра Вучића и Драгана Ђиласа бих без много премишљања гласао за Ђиласа, а највише због тога што је показао много мање смисла за организацију.
- Post n°121
Pink izgleda pustio snimak i najavljuje još.
To što je upravo u jutarnjem programu Pinka NA FREKVENCIJI SA NACIONALNIM POKRIVANJEM pušten privatni snimak Miketića nije samo slom države, već i slom civilizacije u Srbiji!
— Boris Tadić (@BorisTadic58) December 1, 2023
Ukoliko REM odmah ne reaguje, moralo bi odmah da se pokrene i pitanje zakonske odgovornosti članova…
Jovana Jeremić na nac frek najavila nastavak filma. Kako ona zna? Jer naravno nije DB… pic.twitter.com/KrbIFa4I9Z
— MarijaL (@MMojsic) December 1, 2023
- Post n°122
Djordje Miketic@djordjemiketic
VUČIĆEVIĆ I KRSTIĆ RADE PRLJAVI POSAO ZA VUČIĆA
1)Glavni napadi na mene dolaze od Dragana J. Vučićevića i Nebojše Krstića. Oni traže da se povučem iz kampanje za izbore. Sada je jasno da je to glavni cilj Aleksandra Vučića od samog početka. Oni su samo, izvođači prljavih radova.
2) Neću priuštiti zadovoljstvo Vučiću da me ućutka.
Nisam pristao na njegove ucene i nisam se uplašio.
Sada je vreme da branim svoju porodicu i sebe.
U toj borbi nema povlačenja.
U sledećim danima ću se baviti pravnom borbom i tužbama za sve laži i nameštaljke koje mi ...
3)... se pakuju preko režimskih tabloida i Vučićevih trbuhozboraca, a ne kampanjom.
Na kraju, neću dozvoliti Vučiću da ugrozi pobedničku kampanju za oslobođenje našeg Beograda.
Zahvalan sam na podršci koalicionim partnerima, i uradiću sve da se u fokus kampanje vrate ...
4) naše odlične ideje kako da se poboljša život građana. Jer kampanja se vodi idejama, a ne podmetanjem političkim protivnicima zloupotrebljavajući državne resurse i televizije sa nacionalnom frekvencijom.
Sada je najbitnija pobeda u Beogradu, a ja za pobedu igram.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°123
Trebalo bi da se povuce i kaze - nisam kriv i branicu sve na sudu, ali da ne bi sve to ugrozavalo kampanju bla bla.
- Post n°124
[size=39]Miketić se povlači iz kampanje, biće odlučeno da li i sa liste: Vladimir Obradović saopštio odluku[/size]
Kandidat za gradonačelnika Beograda liste „Srbija protiv nasilja“ Vladimir Obradović izjavio je danas da se kandidat za odbornika te liste Đorđe Miketić, nakon što je objavljen njegov privatni snimak, povukao iz izborne kampanje, a da će tek biti odlučeno da li će ostati na toj listi.
„Đorđe Miketić se povukao iz kampanje da ona ne bi bila obojena tim tabloidnim naslovima“, rekao je Obradović novinarima na Trgu Republike u Beogradu.
On je ocenio da je slučaj Miketića i objavljivanja tog snimka „primer kako se vlast obračunava sa političkim neistomišljenicima“.
„Zalaze u njihov privatni život, baveći se onim što je daleko od izborne kampanje“, kazao je Obradović.
Nosilac liste Dobrica Veselinović ocenio je da će Đorđe Miketić uraditi ono što je najbolje za koaliciju „Srbija protiv nasilja“.
„Što se tiče daljih koraka, mislim da je u konačnici to lični čin gospodina Miketića. Mislim da će pokazati veliku odgovornost“, rekao je Veselinović, navodeći da je odluka na njemu i njegovoj stranci.
Dodao je da je korišćenje nečijeg žvota u političke svrhe za listu „Srbija protiv nasilja“ neprihvatljivo, kao i da je u pitanju zloupotreba.
https://www.danas.rs/vesti/politika/izbori-2023/obradovic-srbija-protiv-nasilja-miketic-se-povlaci-iz-kampanje-bice-odluceno-da-li-i-sa-liste/
Kandidat za gradonačelnika Beograda liste „Srbija protiv nasilja“ Vladimir Obradović izjavio je danas da se kandidat za odbornika te liste Đorđe Miketić, nakon što je objavljen njegov privatni snimak, povukao iz izborne kampanje, a da će tek biti odlučeno da li će ostati na toj listi.
„Đorđe Miketić se povukao iz kampanje da ona ne bi bila obojena tim tabloidnim naslovima“, rekao je Obradović novinarima na Trgu Republike u Beogradu.
On je ocenio da je slučaj Miketića i objavljivanja tog snimka „primer kako se vlast obračunava sa političkim neistomišljenicima“.
„Zalaze u njihov privatni život, baveći se onim što je daleko od izborne kampanje“, kazao je Obradović.
Nosilac liste Dobrica Veselinović ocenio je da će Đorđe Miketić uraditi ono što je najbolje za koaliciju „Srbija protiv nasilja“.
„Što se tiče daljih koraka, mislim da je u konačnici to lični čin gospodina Miketića. Mislim da će pokazati veliku odgovornost“, rekao je Veselinović, navodeći da je odluka na njemu i njegovoj stranci.
Dodao je da je korišćenje nečijeg žvota u političke svrhe za listu „Srbija protiv nasilja“ neprihvatljivo, kao i da je u pitanju zloupotreba.
https://www.danas.rs/vesti/politika/izbori-2023/obradovic-srbija-protiv-nasilja-miketic-se-povlaci-iz-kampanje-bice-odluceno-da-li-i-sa-liste/