Izbori 2023.
- Post n°551
Re: Izbori 2023.
Ne mogu ga slusam celo, sta kaze?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°552
Она и њени лекари су криви за смрт моје мајке на Неурохирургији КЦ Србије када је она била начелник, због чисте неодговорности. Мајци је био извеђан велики тумор а умрла на Шоку Б Ургентног је од других компликација јер нису обраћали пажњу.
Отац ми је умро од леукемије у најгорим мукама није стогао на ренген у Београд који је чекао месецима иако је морао хитно да добије преглед. Гледао сам како вуку пацијенте у Лази Лазаревић за косу као животиње по земљи. Отац је покушао самоубиство да би спречио себи муке српског здравства, тако сам видео. Лаза Лазаревић и све неуропсихијатриске билнице у Србији су задњи круг пакла. Да не улазим у то да се на тим људима испитују лекови а да нису свесни.
Отац ми је умро од леукемије у најгорим мукама није стогао на ренген у Београд који је чекао месецима иако је морао хитно да добије преглед. Гледао сам како вуку пацијенте у Лази Лазаревић за косу као животиње по земљи. Отац је покушао самоубиство да би спречио себи муке српског здравства, тако сам видео. Лаза Лазаревић и све неуропсихијатриске билнице у Србији су задњи круг пакла. Да не улазим у то да се на тим људима испитују лекови а да нису свесни.
- Post n°553
Moramo naučno da dokažemo da je bombardovanje krivo za tak u Srba. To mora da bude nacionalni projekat.Erős Pista wrote:Ne mogu ga slusam celo, sta kaze?
- Post n°555
Главни разлози за пораст малигних болести су лоша храна, стрес(између осталог и бомбародвање), велика загађеност(између осталог и бомбардовање када је хемија Панчева сваки дан горела, као један пример), лоше навике, попут пушења, где нема никакве превенције, па рак плућа коси по Србији.
- Post n°556
Улични ходач wrote:Она и њени лекари су криви за смрт моје мајке на Неурохирургији КЦ Србије када је она била начелник, због чисте неодговорности. Мајци је био извеђан велики тумор а умрла на Шоку Б Ургентног је од других компликација јер нису обраћали пажњу.
Zao mi je sto si prosao kroz to.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°557
Koliko znam, problem kod nas je visoka smrtnost a normalan je porast oboljenja posto je stanovnistvo sve starije
a smrtnost je velika zbog onoga sto si napisao gore
a smrtnost je velika zbog onoga sto si napisao gore
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°558
То је тачно, старије становништво значи више канцера.
Нема потребе за тужном причом што се тиче мене. То сам написао да би се видео распад нашег здрваства. Не може ме нико убедити да скенери, који коштају по 3-5 милиона евра, не могу да се убаце у скоро све веће медицинске центре него се мора чекати Београд.
Нема потребе за тужном причом што се тиче мене. То сам написао да би се видео распад нашег здрваства. Не може ме нико убедити да скенери, који коштају по 3-5 милиона евра, не могу да се убаце у скоро све веће медицинске центре него се мора чекати Београд.
- Post n°559
Улични ходач wrote:То је тачно, старије становништво значи више канцера.
tacno.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°560
Иначе је Неурохирургија КЦ Србије била добро опремљена за пацијенте за разлику до гомиле других болница по Србији у којима сам био. Али је ваљда то негде и очекивано јер је то један од најкомплексних области медицине.
- Post n°561
ne znam gde ovo da stavim pa eto ovde
https://www.nin.rs/politika/vesti/42112/jovic-za-nin-zapad-je-spreman-da-vucicu-progleda-kroz-prste-ali-nece-dozvoliti-da-negira-rezultate-ako-izgubi-izbore/vest?fbclid=IwAR1FA_ADWzKQz0HjgGmfMwjkeK9EKdfmXnWPlyKI5QIMEro2CSLWhmVvI3g
https://www.nin.rs/politika/vesti/42112/jovic-za-nin-zapad-je-spreman-da-vucicu-progleda-kroz-prste-ali-nece-dozvoliti-da-negira-rezultate-ako-izgubi-izbore/vest?fbclid=IwAR1FA_ADWzKQz0HjgGmfMwjkeK9EKdfmXnWPlyKI5QIMEro2CSLWhmVvI3g
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°563
vesti iz besvesti
https://www.vesti.rs/Izbori/Miroljub-Petrovic-pozvao-da-se-glasa-Usame-Zukorlic-na-parlamentarnim-i-beogradskim-izborima.html
https://www.vesti.rs/Izbori/Miroljub-Petrovic-pozvao-da-se-glasa-Usame-Zukorlic-na-parlamentarnim-i-beogradskim-izborima.html
- Post n°564
Da ne ostane neokaceno
mora drogačije! pic.twitter.com/KsziXsioyq
— ivana von der najlon (@limaniva) December 11, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°565
Žurka povodom rođendana Informera.
— Kosta Konstantinović (@KostaKonstan) December 11, 2023
Vladan Glišić, Miroslav Parović, Miša Vacić i Stefan Stamenkovski.
DB desničari i opozicija. Zato nema saradnje sa Dverima i Zavetnicima. Ne zavaravajte se, ako pređu cenzus idu sa SNS u koaliciju umesto SPS. pic.twitter.com/ZT9cxVeCDR
- Post n°566
То је било док Паровић није постао највећи опозиционар. Издао га пријатељ, издао га брат.
Дакле, има година.
Са дуге стране, није журај, а прошла година
Дакле, има година.
Са дуге стране, није журај, а прошла година
- Post n°567
http://www.nspm.rs/istrazivanja-javnog-mnjenja/predizborna-srbija.html
- Post n°568
ako Vukadinovic ne moze da navucie NS na 3 posto, onda nemaju ni 1
_____
????
- Post n°569
Ako ih Meridijan ne spušta ispod 2,55%, teško da su toliko slabi.
https://meridianbet.rs/sr/kladjenje/politika/srbija
https://meridianbet.rs/sr/kladjenje/politika/srbija
- Post n°570
Не знам тачне податке али очекујем да СНС и СПС буду јачи. Мислим да СНС и СПС неће ићи испод 53% у збиру.
По мени је Ђиласова листа катастофално водила кампању. Пола кампање су се они бавили уједињавањем и пребројавањем ко се ујединио и није тј. њихови медији док је СНС само сипао аутопутеве, стадионе итд.
Уместо да их нападну на ценама и инфлацији ако већ на националним темама. Ђиласу је било важније да ослаби десницу. Све то више не може бити случајност, то се понавља из изборе у изборе.
А видећемо да ли ће Ђилаосва листа добити 25%.
По мени је Ђиласова листа катастофално водила кампању. Пола кампање су се они бавили уједињавањем и пребројавањем ко се ујединио и није тј. њихови медији док је СНС само сипао аутопутеве, стадионе итд.
Уместо да их нападну на ценама и инфлацији ако већ на националним темама. Ђиласу је било важније да ослаби десницу. Све то више не може бити случајност, то се понавља из изборе у изборе.
А видећемо да ли ће Ђилаосва листа добити 25%.
- Post n°571
Мени је нешто друго занимљиво.
На прошлим изборима је напад на Милицу иашо да ће после избора са Вучићем, иако је први отишао Ђилас, зато што је била на хепи. Иако је пар месеци пре избора скинута са хепи.
Са друге стране. Практично не видим причу о Несторовићу који је до данас на хепију. Нема Шаровића и сличних. Видим да провокаторски канали на тјубету, који су жестоко нападали Милицу у прошлој камапњи око наступа на хепи, сада подржавају Несторовића
У нападу на прошлим изборима је био укључен и Ђиласов "Директно".
На прошлим изборима је напад на Милицу иашо да ће после избора са Вучићем, иако је први отишао Ђилас, зато што је била на хепи. Иако је пар месеци пре избора скинута са хепи.
Са друге стране. Практично не видим причу о Несторовићу који је до данас на хепију. Нема Шаровића и сличних. Видим да провокаторски канали на тјубету, који су жестоко нападали Милицу у прошлој камапњи око наступа на хепи, сада подржавају Несторовића
У нападу на прошлим изборима је био укључен и Ђиласов "Директно".
- Post n°572
Pa Nestor je toliko transparentno rezimski projekat da to ne vredi ni komentarisati. Docim Milica moze da iznenadi.
_____
- Post n°573
Vukadinović je prošli put (kad se gledaju udeli samo u važećim listićima da bi zbir stranaka bio 100% kao kod njegovih rezultata) precenio SNS za 1 pp, a potcenio SPS za čitava 4 pp, dok je Đilasovu listu precenio za 4 pp, a Moramo za 3 pp, tako da ovo što po njegovim rezultatima SNS+SPS imaju pad, a SPN rast u odnosu na Đilasovu listu i Moramo ne mora nažalost ništa da znači.
U svakom slučaju, i po ovoj Vukadinovićevoj anketi SNS+SPS imaju većinu i bez manjina zbog rasutih ispodcenzusnih glasova.
U svakom slučaju, i po ovoj Vukadinovićevoj anketi SNS+SPS imaju većinu i bez manjina zbog rasutih ispodcenzusnih glasova.
- Post n°574
Svi koji hoce da vide ledja Naprednjacima treba da glasaju za SPN, prosto je.