da je pameti i da nema sujete, ovo opozicija treba da vrti narednih 5 dana, a u pozadini fotka pune ulice kneza milosa sa protesta
Izbori 2023.
- Post n°501
Re: Izbori 2023.
ovo je najbolji pajtarin nastup koji sam ja video
da je pameti i da nema sujete, ovo opozicija treba da vrti narednih 5 dana, a u pozadini fotka pune ulice kneza milosa sa protesta
- Post n°502
nisam znao da pajtara ima ovo u sebi.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°504
Kaze lepo, bio je svestenicko dete u komunistickom periodu
Sve ovo sto prica je besmisleno. Prosto izrazavanje osecanja, treba ovo, trebalo ono, trebace to. I jos prete gradjanima da ce ovi doci po njih. To nema nikakve poente, jer vecina gradjanstva zapravo ceka svojih 5 minuta, da sebi nesto oposli, a o tom kad i ako ovi dodju razmisljace posle. Uostalom, do tada ce i oni biti medju njima, pa racunaju da ce biti bezbedni. I tako razmisljaju i Mile iz Busija i "ugledna" porodica programera i visokokvalifikovane pravnice, i Cedomir Jovanovic sa suprugom, svi su predatori koji se zale da su istovremeno i zrtve.
Svi ovi bivsi politicari trebaju najpre da podju od sebe - jeste, bili smo gresni, radili smo to i to, naucili smo lekcije, evo odricemo se toga i toga i neka to bude garant da cemo u buducnosti da radimo drugacije, a ja vam obecavam da cemo zbog ovoga sto rade deci/zenama/starima/mladima itd. sirom zemlje da mi njima uradimo to, to i to, a vi cete zbog toga ziveti bolje jer x/y/z. Ovako, slaba vajda. Oni i dalje zive u ubedjenju da postoji neki rezervoar glasova koji samo ako izadje donece promenu vlasti, previdjajuci da je u najmanju ruku podjednaka sansa da taj rezervoar zapravo voli Vucica i isto tako prizeljkuje da dodje njihovih 5 minuta, ali misle da je Vucic nedovoljno rusofil, da nedovoljno hebe kewoo ptarsijima i slowacima itd.
Sve ovo sto prica je besmisleno. Prosto izrazavanje osecanja, treba ovo, trebalo ono, trebace to. I jos prete gradjanima da ce ovi doci po njih. To nema nikakve poente, jer vecina gradjanstva zapravo ceka svojih 5 minuta, da sebi nesto oposli, a o tom kad i ako ovi dodju razmisljace posle. Uostalom, do tada ce i oni biti medju njima, pa racunaju da ce biti bezbedni. I tako razmisljaju i Mile iz Busija i "ugledna" porodica programera i visokokvalifikovane pravnice, i Cedomir Jovanovic sa suprugom, svi su predatori koji se zale da su istovremeno i zrtve.
Svi ovi bivsi politicari trebaju najpre da podju od sebe - jeste, bili smo gresni, radili smo to i to, naucili smo lekcije, evo odricemo se toga i toga i neka to bude garant da cemo u buducnosti da radimo drugacije, a ja vam obecavam da cemo zbog ovoga sto rade deci/zenama/starima/mladima itd. sirom zemlje da mi njima uradimo to, to i to, a vi cete zbog toga ziveti bolje jer x/y/z. Ovako, slaba vajda. Oni i dalje zive u ubedjenju da postoji neki rezervoar glasova koji samo ako izadje donece promenu vlasti, previdjajuci da je u najmanju ruku podjednaka sansa da taj rezervoar zapravo voli Vucica i isto tako prizeljkuje da dodje njihovih 5 minuta, ali misle da je Vucic nedovoljno rusofil, da nedovoljno hebe kewoo ptarsijima i slowacima itd.
- Post n°506
Ceo Utisak je bio odlican, u smislu da su sva tri gosta poslala istu, jasnu poruku - izadji i glasaj protiv naprednjacke vlasti.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°507
krenule od jutros opet prijave bombi po BG školama. sve sam ubeđeniji da je ovo priprema za nedelju. u školama se po pravilu nalazi po nekoliko biračkih mesta.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°508
Nije dovoljno biti protiv, treba biti za nesto. Ne mogu naprdnjaci da izgube, a da neko ne pobedi. A ako trebas da izlazis samo da bi bio protiv necega, od tog posla nema leba na toliki broj ljudi.
- Post n°509
Uncle Baby Billy wrote:krenule od jutros opet prijave bombi po BG školama. sve sam ubeđeniji da je ovo priprema za nedelju. u školama se po pravilu nalazi po nekoliko biračkih mesta.
da ali guraju decu nazad u skolu po kratkom postupku. ludi cira tripuje da dojave imaju veze sa neuvodjenjem sankcija rusiji a naprednjaci papagajisu da djilas licno s maramicom preko slusalice zove direktore skola. ja licno verujem da su ovo neke budale sa dovoljno dobrim softwareom.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°510
ne znam ko je, ali me brine tajming. čak i da ovo rade neke budale, SNS može da iskoristi tako da ne izgleda previše čudno. dovoljno je u desetak škola u centralnim BG opštinama u nedelju negde oko podne da prijave bombe i da izborni proces ode dođavola. a ako ne baš dođavola, a ono da se gomila ljudi obeshrabri, da se stvore noćni redovi i gužve i slično. može da bude i presudno sa ovako tesnim izborima.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°511
vrlo moguce. cim se te dojave pojavljuju i prestaju ovako na dugme, zna se ko iza njih stoji. Da je u tim dojavama opsovan Vucic, bili bi nadjeni za pola sata
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°512
— Костја (@kostja_r) December 11, 2023
- Guest
- Post n°513
Vrlo moguce. Na proslim izborima je novitet bio spajanje birackih mesta kako bi guzve onemogucile sve opozicione glasace da glasaju, sto ce biti slucaj i na ovim izborima. Dojava bombe znaci prekid glasanja, napustanje birackog mesta, dolazak murije da pregleda prostorije, vracanje na biracka mesta i nastavak glasanja. Svaka od ovih faza ima 1 jak potencijal za izbornu kradju. Prekid kraci od sat vremena ne povlaci nikakvo produzenje glasanja.Uncle Baby Billy wrote:krenule od jutros opet prijave bombi po BG školama. sve sam ubeđeniji da je ovo priprema za nedelju. u školama se po pravilu nalazi po nekoliko biračkih mesta.
Iako je lako manipulisati izborima na ovaj nacin biranjem birackih mesta naklonjenih opoziciji, mislim da nece to pokusati jer je ipak previse ocigledno. Ono sto ce vrv biti je da ce u slucaju losih rezultata vlast obarati glasanje na pojedinim b.m. jer je ponovljeno glasanje 31. decembra.
- Post n°514
navodno su ulovili neke.
_____
- Post n°515
ovo prosto nije tacnoFilipenko wrote:Kaze lepo, bio je svestenicko dete u komunistickom periodu
imalo bi nekog smisla da je neka 2014, 15ta
ovako 2023 svi ili ogromna vecina tih koji su zeleli da se "oposle" na takav nacin to su i uradili
na lokalu je za ovih 10+ godina promenjeno nekoliko garnitura snsovaca, odnosno ne samo na lokalu vec na svim nivoima
medjusobno se vise mrze nego sto mrze opoziciju
u tom smislu doterali su do kraja
slicno piramidalnim semama ovo nema gde dalje da se siri
odavno nema novih "sigurnih glasova", bara je sve manja, krokodila sve vise i logicno sve vise napadaju sami sebe
da smo svi ugrozeni, to je apsolutno tacno
nema mesta u srbiji gde se ne desavaju nekakvi uzasi poput ovog sto pajtic navodi
sa druge strane gradjanima je dogorelo
na svakom koraku su neki protesti, samo nema ko to da artikulise u nekakve zajednicke zahteve, a mediji su potpuno zatvoreni i ne izvestavaju o tome
samo u cacku pored strajka posta,proteklih meseci se vodi pravi mali rat na kablaru oko izgradnje vidikovca, fizicki obracuni su redovni, protestvuju seljaci kojima je oduzeta najplodnija zemlja uz moravu radi izgradnje moravskog koridora, ranije su protestvovali oni u trbusanima, u bresnici ljudima uzimaju poslednje bunare itd itd
otimacina i nasilje je na svakom koraku i to je nesto sto je jako tesko prikriti uz svu medijsku kontrolu i ispiranje mozga
- Post n°516
ovo ja ponavljam kao papagaj, ali ne vidim da iko drugi pise o tomebeli listići wrote:Vrlo moguce. Na proslim izborima je novitet bio spajanje birackih mesta kako bi guzve onemogucile sve opozicione glasace da glasaju, sto ce biti slucaj i na ovim izborima. Dojava bombe znaci prekid glasanja, napustanje birackog mesta, dolazak murije da pregleda prostorije, vracanje na biracka mesta i nastavak glasanja. Svaka od ovih faza ima 1 jak potencijal za izbornu kradju. Prekid kraci od sat vremena ne povlaci nikakvo produzenje glasanja.Uncle Baby Billy wrote:krenule od jutros opet prijave bombi po BG školama. sve sam ubeđeniji da je ovo priprema za nedelju. u školama se po pravilu nalazi po nekoliko biračkih mesta.
Iako je lako manipulisati izborima na ovaj nacin biranjem birackih mesta naklonjenih opoziciji, mislim da nece to pokusati jer je ipak previse ocigledno. Ono sto ce vrv biti je da ce u slucaju losih rezultata vlast obarati glasanje na pojedinim b.m. jer je ponovljeno glasanje 31. decembra.
potcenjuje se znacaj tog problema, a sto je najvaznije, ne vidim da je iko ponudio nekakvo resenje
- Post n°517
Ovo je spisak ljudi koji su podržali listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“: Među njima Dragan Stojković Piksi, Nikola Jokić, Nikola Pejaković…
Otkazan koncert Kolje i Grobovlasnika u Beogradu
Na koncertu Kolje i Grobovlasnika trebalo je da bude predstavljen novi album “Sreća i druge brige” ali održavanje je onemogućeno zbog iznenadnih tehničkih problema.
Koncert grupe Kolja i Grobovlasnici, koji je trebalo da bude održan 20. decembra u Beogradu u MTS dvorani, nažalost neće biti realizovan iz tehničkih razloga, objavila je promoterska kuća Long Play.
Na koncertu Kolje i Grobovlasnika trebalo je da bude predstavljen novi album “Sreća i druge brige” ali održavanje je onemogućeno zbog iznenadnih tehničkih problema.
Organizator će blagovremeno najaviti nove datume održavanja koncerta i promocije novog albuma.
Povraćaj novca za kupljene karte biće moguć od 25. decembra putem servisa Tickets.rs i na blagajni MTS Dvorane.
(Telegraf.rs)
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°518
nisam ja siguran da je pejakovic znao sta potpisuje. on je teska dijabola i mislim da je pre na fonu dveri/avetnice.
_____
- Post n°520
Treba izaci pred publiku nakon potpisa
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°522
ficfiric wrote:Treba izaci pred publiku nakon potpisa
i ovo je tacno.
a mozda se i boji da ce beograd biti veoma nezdravo mesto za listicare nakon 17tog.
_____
- Post n°523
neće valjda biti ostrašćenosti i revanšizma
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°524
Meki su oni za njega.boomer crook wrote:nisam ja siguran da je pejakovic znao sta potpisuje. on je teska dijabola i mislim da je pre na fonu dveri/avetnice.
- Post n°525
u nizu tih "rokera", glumaca, koji je vec kurac on, koji su se okrenuli bogu i nacionalizmu, on mi je najodvratniji
covek koji ljude rodjene u nacionalno mesovitom braku naziva "mesano meso" zasluzuje sve najgore
covek koji ljude rodjene u nacionalno mesovitom braku naziva "mesano meso" zasluzuje sve najgore