Izbori 2023.
- Post n°351
Re: Izbori 2023.
E sad jbg ne znam sta trazi australijska zastava u svemu ovome
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°352
ficfiric wrote:Ruska stranka
Dobro, Prle i Tihi su nazdravljali kad su čuli vijest da je počela Barbarosa, znali su da je Hitler gotov i nije posebno čudo što Prle ušanku na glavu stavlja kad kreće u napad. Mene je u startu zbunio mladi Kim Jong Un koji ispod zastave Australije daje mito euroatlantskom kmetu.
Last edited by fikret selimbašić on Wed Dec 06, 2023 3:07 pm; edited 1 time in total
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°353
disident wrote:SKOJ-NKPJ totalna retardacija mozga. Uspeli su da snime vece sranje od Boskovog spota sa traktorom.
— Смрт Фашизму Слобода Народу 1945 ☭ (@SFSN45) December 6, 2023
Jebem vam mater svima.... pic.twitter.com/t05yBjFfre
jebomater...
ok, najtrash do sada
- Post n°354
ficfiric wrote:E sad jbg ne znam sta trazi australijska zastava u svemu ovome
A ukrajinska?
- Post n°355
fikret selimbašić wrote:ficfiric wrote:Ruska stranka
Dobro, Prle i Tihi su nazdravljali kad su čuli vijest da je počela Barbarosa, znali su da je Hitler gotovo i nije posebno čudo što Prle ušanku na glavu stavlja kad kreće u napad. Mene je u startu zbunio mladi Kim Jong Un koji ispod zastave Australije daje mito euroatlantskom kmetu.
Imao sam istu asocijaciju...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°356
Opšta dostupnost kamera je civilizacijski zločin.
- Post n°357
fikret selimbašić wrote:Mene je u startu zbunio mladi Kim Jong Un
On ga je namestio
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°359
Opako smara ovako lenjo tapetarenje vesti i tvitova. Woz je penzioner koji je poslednji put bio relevantan pre 40 godina i ovo meckarenje je klasicna predizborna kampanja bitna koliko i metro koji samo sto nije.plachkica wrote:malo prijateljske pomoći u kampanjiVučić se sutra sastaje sa suosnivačem kompanije Epl https://t.co/yxuPrnsB9A
— Danas (@OnlineDanas) December 5, 2023
Ali da, Ameri nedaju Vucica. Brt.
Last edited by beli listići on Wed Dec 06, 2023 3:42 pm; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°360
Ipak je glavni utisak predizborne kampanje da
(Veliki ker):(mali ker) = (opozicija nesposobna ne moze ni kotrolore da obezbedi):(niko: prijavili smo se da kontrolisemo izbore)
(Veliki ker):(mali ker) = (opozicija nesposobna ne moze ni kotrolore da obezbedi):(niko: prijavili smo se da kontrolisemo izbore)
- Post n°361
Haha lik platio da ljudi vide kako je ispao nebaždareno goveče pic.twitter.com/0hwvFmO13D
— Tarzanija (@Tarzanija) December 6, 2023
- Guest
- Post n°362
Ма неко их је наложио да то баш тако треба, што горе то боље. Једно дубоко несхватање и тик тока и интернетских мимова, измишљање једне јадне контра-естетике. Царево ново одело, само не у голом него у глупом издању.Erős Pista wrote:Prosto je neverovatno da su u vreme kada svaki klinac tik-toker može da snimi klip solidnog kvaliteta uspeli da snime nešto ovoliko bedno.
- Post n°363
Ma, nema tu niko pola grama mozga, ovo jeste njihov maksimum
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°364
+1. A možda je i bolje ovako. Koliko ljudi danas zna za Ed Vuda, a koliko za, recimo, Roberta Siodmaka?
- Post n°365
Миша Вацић је духовитији и бољи од овога.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
- Post n°366
Све указује на то, али је тешко за поверовати. Са друге стране, мој искрени утисак је да човечанство колективно заглупљује, и то крупним корацима. Једног не тако далеког дана ћемо догурати и до тога да је АИ једина врста интелигенције, што ће знатно олакшати транзицију.ficfiric wrote:Ma, nema tu niko pola grama mozga, ovo jeste njihov maksimum
- Post n°367
sad cu ja ko dezulovic:
sinoc, negde oko ponoci, zvoni mi telefon. vidim C. ne javim se kasno je. on uporan. salje poruku kaze javi se, hitno je! ja popustim i nazovem ga.
kaze izmedju povlacenja dva dima: sinoc sam sreo u gradu M. (jedan od korifeja tzv. leve misli u srba). i sta kaze M? pa kaze da je danas glavni problem u svetu STO JE OKLEVETAN STALJIN!
dakle leta gospodnje 2023. u decembru mesecu, srpski fondacijski levicar misli da je to najveci svetski problem. i onda eto spota.
sinoc, negde oko ponoci, zvoni mi telefon. vidim C. ne javim se kasno je. on uporan. salje poruku kaze javi se, hitno je! ja popustim i nazovem ga.
kaze izmedju povlacenja dva dima: sinoc sam sreo u gradu M. (jedan od korifeja tzv. leve misli u srba). i sta kaze M? pa kaze da je danas glavni problem u svetu STO JE OKLEVETAN STALJIN!
dakle leta gospodnje 2023. u decembru mesecu, srpski fondacijski levicar misli da je to najveci svetski problem. i onda eto spota.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°368
inace biljana je napujdala drugare da u njeno ime kukumavce po sirokom svetu svecke mreze kako je miketicevo kokainsko pastuvisanje isto sto i njen beef s petricicem. dakle kada te karikaturista nacrta u nisko-tiraznom nedeljniku je isto kao kada ti predsednik drzave sa televizije poruci da drzis gace a gde on okom tu BIA skokom.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°369
Чекај, звао те је у зло доба да ти саопшти ове “вести” о Стаљину? Добро му је то што дими.
- Post n°370
boomer crook wrote:inace biljana je napujdala drugare da u njeno ime kukumavce po sirokom svetu svecke mreze kako je miketicevo kokainsko pastuvisanje isto sto i njen beef s petricicem. dakle kada te karikaturista nacrta u nisko-tiraznom nedeljniku je isto kao kada ti predsednik drzave sa televizije poruci da drzis gace a gde on okom tu BIA skokom.
Pominje li Biljana svoje krivudave staze kokainskih noći?
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°371
Zašto pišeš “M” a misliš “F”(ilipenko)?boomer crook wrote:sad cu ja ko dezulovic:
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°372
No Country wrote:Чекај, звао те је у зло доба да ти саопшти ове “вести” о Стаљину? Добро му је то што дими.
ako je to taj na koga mislim, to je za njega sasvim normalna, rutinska noć
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°373
Toe drugo, to su umetnici, droza im služi za inspiraciju.fikret selimbašić wrote:boomer crook wrote:inace biljana je napujdala drugare da u njeno ime kukumavce po sirokom svetu svecke mreze kako je miketicevo kokainsko pastuvisanje isto sto i njen beef s petricicem. dakle kada te karikaturista nacrta u nisko-tiraznom nedeljniku je isto kao kada ti predsednik drzave sa televizije poruci da drzis gace a gde on okom tu BIA skokom.
Pominje li Biljana svoje krivudave staze kokainskih noći?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°374
Ali: hitno je!
Neko je oklevetao Josifa V.
Neko je oklevetao Josifa V.
- Post n°375
Vilmos Tehenészfiú wrote:Zašto pišeš “M” a misliš “F”(ilipenko)?boomer crook wrote:sad cu ja ko dezulovic:
Meni F tako ne djeluje, ono zbog čega Staljina kleveću, F ne negira. Ima svoje tumačenje i brani ga, nekad solidno, nekad jeftino.
Ovi su neznani, F je znan.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.