Bili su iz SDSa na tom sastanku i ispravno je sto su biliFilipenko wrote:Dobro je ono na kraju "De beziiiite" kozjim akcentom iz okoline Cacka, kao referenca na njegove "sukobe" sa Vucicem.
Nazalost, nema referenci kada, recimo, pije vino sa Vucicem ili kada cima onog skota Kajla da ga ubaci u parlament.
Izbori 2023.
- Post n°326
Re: Izbori 2023.
- Post n°327
Stiv Voznijak dobio pasoš Srbije – Vučić rekao: Kompjuterski genije je Srbin https://t.co/YDn4m98VVB
— Danas (@OnlineDanas) December 6, 2023
- Post n°328
Ma sta ovi opet muljaju... svaki put kad krene tako zavrsi se nekim poklanjanjem neceg ili prodavanjem ispod cene.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°329
Sad moze da udje u EU bez vize
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°331
Woz mi je bio idol u detinjstvu
Nema on šta da proda Srbiji, ovo je tezga za pare koja će se odmah zaboraviti.
Nema on šta da proda Srbiji, ovo je tezga za pare koja će se odmah zaboraviti.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°332
Nektivni Ugnelj wrote:pa ameri ulaze u eu bez vize
Zajebavam se. Mogu da zamislim kako je gledao u pasos kad je izlazio - wtf, koji ce mi kurac ovo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°333
hvala ti za ovo, fantasticno jefikret selimbašić wrote:ficfiric wrote:Zupko, sto ne pricas da je Boskic ovakav talenat za glumuСрпски сељак је закон pic.twitter.com/YIQgeik0oD
— ДВЕРИ (@SPDveri) December 5, 2023
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°334
Samo da kazem, treba nam tema za predizborne spotove, i pod dva , ovi spotovi i utisak mi je da se opozicija cima preko kurca.
Nisu ni naprednjaci nesto bolji, mozda godišnje doba ima dodatni bonus na apatiju
Nisu ni naprednjaci nesto bolji, mozda godišnje doba ima dodatni bonus na apatiju
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°335
Ono sto sam video od naprednjackih spotova je sjajno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°336
naprednjaci ove sedmice imaju: aktivirane normalizatore (srbljanović: nema alternative, svi smo isti pa kroz hiljade iteracija), naslovna nin-a, voznijak srbin
(sa drge strane, obradović odbio gostovanje kod ljubice gojgić, on i šapić. ostaje mogućnost da gojgić laže ili pogrešno interpretira), a opozicija je proglasu prepustila kampanju
(sa drge strane, obradović odbio gostovanje kod ljubice gojgić, on i šapić. ostaje mogućnost da gojgić laže ili pogrešno interpretira), a opozicija je proglasu prepustila kampanju
- Post n°337
Daj neki Bikicin uradak
_____
- Post n°339
Tnx!
Apsolutno je netačno ovo što piše. Ponoš je odudarao od svih ovih stavova koje je navela, oko EU naročito.
Apsolutno je netačno ovo što piše. Ponoš je odudarao od svih ovih stavova koje je navela, oko EU naročito.
_____
- Post n°340
Ovaj, raspravljas se sa Srbljom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°341
Ma ono, ne raspravljam se, nego čak ni na nivou deskripcije nije tačno. Baš je odudarao Ponoš od ove trojice, pre svega oko EU. Tako da ovo njeno nije samo stvar mišljenja, nego brate laže.
_____
- Post n°342
Mislim, ovako režimska propaganda:
PONOŠ ZAVAPIO NA RTS-u: TREBA DA SE USKLADIMO SA EU I DA UVEDEMO SANKCIJE RUSIJI!
— Detektor laži (@LaziDetektor) December 5, 2023
Zdravko Ponoš - Đilasova lista "Srbija protiv nasilja":
"Sa kim mi sinhornizujemo spoljnu politiku, izgleda sa zemljama arapskog zaliva? Ako želimo da idemo u EU, onda mi treba da prilagođavamo… pic.twitter.com/2FhjZcpooS
_____
- Post n°344
ficfiric wrote:Nektivni Ugnelj wrote:pa ameri ulaze u eu bez vize
Zajebavam se. Mogu da zamislim kako je gledao u pasos kad je izlazio - wtf, koji ce mi kurac ovo
A onda pogleda bankovni racun i zadovoljno se nasmeje.
Mislim, meni je prilicno zabavno da gledam kako se ulaguju liku koji nije radio od 1980. godine, jasno se vidi koliko je Vucic miran u kampanji, on ovim ne opcinjava teletabise, koliko neke neodlucne gradjanere koji ga ne vole, ali kojima objektivno nikad nije bilo bolje, pa su na ivici kome dati glas. Moze mu puno znaciti u Kulovgradu gde ima puno zaljubljenika u Apple, kao i wannabe kompjuterasa/programera kojima imponuju ovakvi likovi koji su okacili mozak o klin sa dolaskom poslednjeg kvantila prethodnog veka i od tada cede naivcine. Vide sebe, ili makar sebe kakvog zele.
- Post n°345
SKOJ-NKPJ totalna retardacija mozga. Uspeli su da snime vece sranje od Boskovog spota sa traktorom.
— Смрт Фашизму Слобода Народу 1945 ☭ (@SFSN45) December 6, 2023
Jebem vam mater svima.... pic.twitter.com/t05yBjFfre
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°346
Festival kratkog amaterskog filma, kategorije zlatna malina i bas bas amaterski
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°348
Prosto je neverovatno da su u vreme kada svaki klinac tik-toker može da snimi klip solidnog kvaliteta uspeli da snime nešto ovoliko bedno.
_____
- Post n°350
Erős Pista wrote:Prosto je neverovatno da su u vreme kada svaki klinac tik-toker može da snimi klip solidnog kvaliteta uspeli da snime nešto ovoliko bedno.
1+
_____
Pristalica krvne osvete