One Eyed Bob wrote:
svoje kolonije preko Atlantika
Блиски исток
- Post n°926
Re: Блиски исток
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°927
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°928
- Post n°929
što se onda sinoć nisi kladio kad je bila sigurica je li tarabićuOne Eyed Bob wrote:Zapratite me za još tačnih proročanstava.
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°930
boomer crook wrote:pa ja mislim da je amerikancima ovo pokazna vezba za izrael na neki nacin. eto sta moze da se desi a sada zamislite da nas nema.
Jako zanimljivo
- Post n°931
Sećam se dobro leta 2008, ljulja se finansijski sistem, Obama preuzeo vođstvo nad Hilari, a ja sedela sa ekonomistima Izraelske centralne banke u Dubrovniku i krenula (klinka) da komentarišem kako je Obama rekao da će se smanjiti prisustvo Amerike na ME ako on postane predsednik. Ovi muškarci mi hladnokrvno govore kako se to naravno neće desiti. I ja insistiram da je Obama to više puta ponovio, a glavni ekonomista kaže kako će Izrael u svakom slučaju biti taj koji prvi pritiska dugme. I to u svesti ima i svaka baba i malo dete i to se sada samo materijalizuje. Horor. Tako da ja Iran potpuno razumem. Mule su racionalne, a ovi duševni bolesnici ne.
- Post n°932
- Post n°933
Thomas Sankara wrote:boomer crook wrote:pa ja mislim da je amerikancima ovo pokazna vezba za izrael na neki nacin. eto sta moze da se desi a sada zamislite da nas nema.
Jako zanimljivo
pa ja mislim da je uosnovi americke spoljne politike reketiranje & koncentricna saveznistva koja garantuju da ako jedan klijent otpadne ostali regionalni se priljube blize amerikancima.
taj reket funkcionise tako sto evropljane plase rusima, arape izraelo, izrael iranom, juznu severnom korejom, albance i bosance srbima... to ne znaci da je sve sarada i dogovor vec da oni veoma promisljeno i racionalno otvaraju prostor ovim likovima da pomisle da mogu da pocnu da prave sranja/ostvare 1000 godisnje snove
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°935
Nektivni Ugnelj wrote:Ima tu dosta stihije...
...кад се бира кад ће да се крене, може било кад. А и то пујдање Хамаса је могло да уроди плодом и раније и касније.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°936
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°938
_____
- Post n°940
- Spoiler:
- ...and that's the point.
_____
- Post n°941
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°942
Israeli official tells NBC News a response to the Iranian attack may be imminent. @rafsanchez has the latest. pic.twitter.com/4vAUJmuim9
— MSNBC (@MSNBC) April 15, 2024
- Post n°943
Ok, so it seems that is now or never.
— Gonzalo Cervantes (@gonzacervantes) April 16, 2024
Ostatak prvog tvita:
by Israel or the United States'
- Post n°944
Some decent news from Venice Biennale pic.twitter.com/rYSU1oTBTH
— Srećko Horvat (@HorvatSrecko) April 16, 2024
- Post n°945
As the ultra-cold liquid evaporated, the temperature inside the tanks rose, destroying more than 4,000 embryos plus 1,000 more specimens of sperm and unfertilized eggs stored at Gaza City's Al Basma IVF centre.
sa ce prolajferi reagovati
_____
????
- Post n°946
NEW: The US has accepted Israel’s plan for an operation in the southern Gaza city of Rafah, in return for not carrying out a large strike in Iran in response to Tehran’s unprecedented missile and drone attack, Egyptian officials tell Al Araby pic.twitter.com/FFShDQt7Ki
— Ragıp Soylu (@ragipsoylu) April 18, 2024
- Post n°947
- Post n°948
- nemojte molim vas, ne mozemo sad to
- ok, ali onda ovo moramo
- dobro, ajde
- Post n°949
U nešto se udarati mora
- Post n°950
ISRAELI STRIKES ON IRAN
— The Spectator Index (@spectatorindex) April 19, 2024
- Explosions reported in Isfahan Province in Central Iran
- Near-simultaneous reports of blasts in Iraq and southern Syria
- US official confirms to ABC News that Israel carried out strike inside Iran
- Iranian state-linked media confirm explosion in…