24 sata Vučić
- Post n°576
Re: 24 sata Vučić
On je takav generalno. Nezgodno se poklopilo.
- Post n°578
Nektivni Ugnelj wrote:
Mnogo para je uloženo protiv mene
Ništa nije uloženo
Мора да се кладио против себе, да у свакој варијанти нешто добије.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°579
[size=33]Vučić: Ekonomska saradnja Srbije i Nemačke skoro savršena[/size]
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da prethodni dani nisu bili laki za odnose Nemačke i Srbije, jer su u političkoj sferi postojale teme koje su razdvajale dve zemlje, a iako je ocenio da u tom pogledu neće biti lako ni u budućnosti, istakao je da se stvari moraju rešavati iskrenim i otvorenim dijalogom.
Vučić je na svečanoj ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju fabrike kompanije PWO grupa u Čačku istakao da je ekonomska saradnja Srbije i Nemačke skoro savršena.
Naveo je da 82.000 ljudi radi u nemačkim kompanijama i da će trgovinska i razmena usluga ove godine verovatno dostići 12 milijardi evra.
Najavio je da će u Čačku biti izgrađen trening centar vredan ukupno 2,5 miliona evra, namenjen deci i mladima iz Čačka, koji će imati osiguranu budućnost u tom gradu.
Vučić je rekao da će u fabrici kompanije PWO grupa u Čačku biti zaposleno više od 500 ljudi i da je plan da se taj broj poveća na 800 zaposlenih.
Predsednik Srbije zahvalio je i na Instagramu kompaniji PWO na „velikoj investiciji“, navodeći da je ponosam što prisustvuje polaganju kamena-temeljca nove fabrike, jer to znači život za Čačak.
„Mi svakoga dana moramo da se borimo za investitora, za prestiž u regionu i Evropi, za napredak. Zato vam hvala što nam pomažete da jasnije vidimo našu budućnost, a ja sam siguran da iz Čačka gotovo niko više neće odlaziti“, naveo je Vučić i poželeo nemačkoj kompaniji uspeh, dobar profit i zadovoljstvo Srbijom.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da prethodni dani nisu bili laki za odnose Nemačke i Srbije, jer su u političkoj sferi postojale teme koje su razdvajale dve zemlje, a iako je ocenio da u tom pogledu neće biti lako ni u budućnosti, istakao je da se stvari moraju rešavati iskrenim i otvorenim dijalogom.
Vučić je na svečanoj ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju fabrike kompanije PWO grupa u Čačku istakao da je ekonomska saradnja Srbije i Nemačke skoro savršena.
Naveo je da 82.000 ljudi radi u nemačkim kompanijama i da će trgovinska i razmena usluga ove godine verovatno dostići 12 milijardi evra.
Najavio je da će u Čačku biti izgrađen trening centar vredan ukupno 2,5 miliona evra, namenjen deci i mladima iz Čačka, koji će imati osiguranu budućnost u tom gradu.
Vučić je rekao da će u fabrici kompanije PWO grupa u Čačku biti zaposleno više od 500 ljudi i da je plan da se taj broj poveća na 800 zaposlenih.
Predsednik Srbije zahvalio je i na Instagramu kompaniji PWO na „velikoj investiciji“, navodeći da je ponosam što prisustvuje polaganju kamena-temeljca nove fabrike, jer to znači život za Čačak.
„Mi svakoga dana moramo da se borimo za investitora, za prestiž u regionu i Evropi, za napredak. Zato vam hvala što nam pomažete da jasnije vidimo našu budućnost, a ja sam siguran da iz Čačka gotovo niko više neće odlaziti“, naveo je Vučić i poželeo nemačkoj kompaniji uspeh, dobar profit i zadovoljstvo Srbijom.
- Post n°581
Та кућа доле десно ми делује да није баш у винкли... нешто је десни зид наднесен и нимало паралелан са бандером.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°583
Хм... могуће. Под условом да је ово отприлике доња десна четвртина необрезане фотке.
_____
- Post n°585
Last edited by ficfiric on Wed Jun 05, 2024 9:20 pm; edited 1 time in total
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°587
"komedijas" koji je preleteo pre nekog vremena
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°588
Lynch je zvao i hoće svoju premisu natrag.
- Post n°589
Bacio sam sad pogled i na ove klipove iz emisije - jbt, Vucic ga je bas udomio, izgleda da bas cesto visi kod Vucica.
Evo i kako se sale sa Milicom (zupko, falis) https://www.instagram.com/p/C7jQ5ydIxRN/?hl=en
Evo i kako se sale sa Milicom (zupko, falis) https://www.instagram.com/p/C7jQ5ydIxRN/?hl=en
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°590
2012: Hajde da vratimo politiku u politiku
2024:
morao sam
2024:
Na Pinku ranom zorom vrhunac ludila.
— Nikola Lakic (@NikolaLaki3) June 9, 2024
Pesma koja veliča Aleksandra Vučića uz stihove
"Svi ko jedan brat za brata uz Aleksandra komandanta". pic.twitter.com/8wA6hWD1KH
morao sam
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°591
+1ficfiric wrote:2012: Hajde da vratimo politiku u politiku
tad su politički avaxi razmišljali svojom glavom senilne rubinove manekenke i optuživali Tadića za diktaturu baš kao i njihovi saveznici
kliknite da čujete vrlo neočekivanu muziku u bekgraundu29.02.2012 Konferencije za medije
Dragan Todorović: Dame i gospodo novinari, vidite da se u Srbiji ništa nije promenilo. Boris Tadić je zaveo gvozdenu diktaturu i na svaki mogući način sprečava da se čuju svi koji misle drugačije, da se čuje glas onih koji se bore za svoju državu i za građane Republike Srbije.
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°592
https://www.reddit.com/r/conspiracy/s/hHjIuQAKhv
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°593
Kolko moćan ludi coa 🥳🥳🥳 pic.twitter.com/RrxdPHkPGe
— Roćko (@RRocic) June 17, 2024
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°594
— Radomir Martin (@radomir_martin) June 18, 2024
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°595
Чегбре јел и за ово мора да гледа негде у екран да чита шта да каже?
Госпођо, ко вам је ово радио?
Госпођо, ко вам је ово радио?
_____
- Post n°597
On je ladno angažovao dvorsku ludu da ga prati.
Do poslednjeg daha ću izbegavati psihologizaciju njegove vladavine pošto je ona jasna, ekonomski racionalna iz ugla elite, i dijalektički očekivana, a i mislim da je manje "njegova" nego što se misli, ali ON JE ANGAŽOVAO DVORSKU LUDU, nema bežanja od toga.
Do poslednjeg daha ću izbegavati psihologizaciju njegove vladavine pošto je ona jasna, ekonomski racionalna iz ugla elite, i dijalektički očekivana, a i mislim da je manje "njegova" nego što se misli, ali ON JE ANGAŽOVAO DVORSKU LUDU, nema bežanja od toga.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°598
U nekom trenutku njegove 12godisnje vladavine se prosto desio ovaj trenutakOne Eyed Bob wrote:On je ladno angažovao dvorsku ludu da ga prati.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°599
Kacio sam vec ovaj link https://www.instagram.com/p/C7jQ5ydIxRN/?hl=en
Zajebava ministre tako sto pusta dvorsku ludu pred njih
Zajebava ministre tako sto pusta dvorsku ludu pred njih
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°600
disident wrote:U nekom trenutku njegove 12godisnje vladavine se prosto desio ovaj trenutakOne Eyed Bob wrote:On je ladno angažovao dvorsku ludu da ga prati.
Verujem da si u pravu. Počelo je kao kompleksaštvo a nastavilo kao kokainsko kolo u kome učestvuju Vučić, Mali, verovatno onaj goblin Vesić, možda i Brbana čisto da ih zabavlja pričomo o klobingo. Sada je to full blown raskalašnost a la pucamo kepece iz topa i apsolutno razulareno lapanje koje bi se moglo završiti i skretanjem para iz primarne emisije, ne bi im bila prvina samo u prethodnoj inkarnaciji i jedino što ih sprečava je integrisanost u svetski poredak kapitalizma. A ostali naravno slede to ludilo jer nemaju izbora, i zarad pozicija i iz čisto majmunskih razloga, jer su poltroni sada u fazi i da bi čupkali i hasali svoje tarzančiće ako bi glavni majmun to uradio.
To zovem sindrom živih kora za pitu, po jednom gnusnom incidentu kome sam svedočio i trebalo mi je 10-15 godina da ga razumem.
U jednoj firmi u kojoj sam radio šef je rekao da mnogo voli da gricka žive kore za pite i gibanice, valjda mu se otvorila kesa sa korama pa ajd da gricne koju. OK, svako ima sebe, što bi rekao Fadilj Vokri. A onda su došli ostali iz kancelarije i oduševljeno krenuli da čupaju te kore, ah kako je to dobro, hehe, uvek kada baba slaže pitu ja gricnem suvih kora, ništa lepše nema! Svi su grizli kore kao da su đavoimani, punih usta su se smejali i evocirali detinje uspomene na sve te pojedene kore, bio je vruć dan a kancelarija mala i na trenutak sam poželeo da skočim kroz prozor, sa sedamnaestog sprata velikog gradskog lendmarka. Vrlo sam malo ljudi kasnije sreo a da su mi priznali, makar i postiđenim šapatom, da rado jedu žive kore, prosto - izgleda da je malo takvih ljudi i najveća koncentracija ikada zabeležena dogodila se u toj kancelariji punoj poltrona.
Podrazumeva se da kore nisam ni okusio, ja sam u ovoj priči onaj koji je zadržao dostojanstvo priča je moja i mogu da joj radim šta želim.
_____
Gdje punac drži pive?