24 sata Vučić
- Post n°551
Re: 24 sata Vučić
Žomart Tokai. To neki stari Magyar iz centralne Azije? eto ti sad kad nema zupera...
- Post n°552
Erős Pista wrote:Evo za fikreta...
https://www.politika.rs/scc/clanak/612932/Vucic-razgovarao-sa-predsednikom-Kazahstana
Različtost istosti/istost različitosti. Promo plakat za euroazijsku uniju kojoj težimo by Filipenko.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°553
Токајев је мајстор политике, намазан и препреден а Казаси су доста анти-руски орјентисани. Токајев мора да балансира између САД, Кине и Русије, спољних интереса и домаћих друштвених притисака. Има Вучко доста тога да се научи од њега.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°554
Si je onaj gost zbog koga držiš rernu sa klopom na 50 stepeni, doći će kad dođe jbg.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°555
Јанош Винету wrote:Токајев је мајстор политике, намазан и препреден а Казаси су доста анти-руски орјентисани. Токајев мора да балансира између САД, Кине и Русије, спољних интереса и домаћих друштвених притисака. Има Вучко доста тога да се научи од њега.
Samo što je Srbija 5000km zapadnije...
- Post n°556
Del Cap wrote:Јанош Винету wrote:Токајев је мајстор политике, намазан и препреден а Казаси су доста анти-руски орјентисани. Токајев мора да балансира између САД, Кине и Русије, спољних интереса и домаћих друштвених притисака. Има Вучко доста тога да се научи од њега.
Samo što je Srbija 5000km zapadnije...
Boldovano se poklapa.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°557
Da, time je naše balansiranje više vredno divljenja
- Post n°558
Upravo je objavio rat Kini... pic.twitter.com/YdafWKFl3Z
— L@gom ???? (@TerzicMilorad) May 7, 2024
- Post n°560
informer:
UDARNA VEST! Uhapšena jedna osoba zbog pretnji Vučiću!
Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati.
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je uhapšen Dragan Mijatović iz Sombora, zbog pretnje ugrožavanja sigurnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
„Zbog pretnje ugrožavanja sigurnosti predsednika Republike, uhapšen je Dragan Mijatović iz Sombora i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati", navodi se u saopštenju MUP-a.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°561
Ovo nije proslo pored pretnje.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°562
Kao i druge "pretnje" zbog kojih su ljudi lezali u visemesecnim pritvorima
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°564
ostvario mu se san da postane vođa navijača
https://www.instagram.com/reel/C7KVW9StoDB/
https://www.instagram.com/reel/C7KVW9StoDB/
- Post n°565
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da ako bude ubijen, da je za to odgovoran ministar vanjskih poslova BiH Еlmedin Konaković.
Inače, Konaković je pozvao danas predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da dođe u Potočare na obilježavanje 11. jula.
Upravo zbog ovoga Vučić je poručio da je Konaković pozvao na njegovo ubistvo, jer svi dobro znaju šta se dogodilo u Potočarima.
- Druga stvar koja je važna, to je da su toliko nervozni zbog rezultata da je sebi dozvolio da de facto danas pozove na moje ubistvo. Rekao je Vučić se može ogrnut ili ne zastavom Srbije, da dođe u Srebrenicu 11. jula ili u UN. U Srebrenici sam bio već 11. jula. Pognuo sam glavu pred spomenikom, ali nisam pred kamenicama. Bijedni pokušaji kojima govore da se to organizovalo u Srbiji su toliko jadni, koliko i priča o mom snajperisanju iznad Sarajeva. Hvala vam na tom pozivu da budem ubijen. Ako budem, znajte da je za to odgovoran Еlmedin Konaković - rekao je Vučić.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°567
pozvao ga je u sedište un-a 11. jula, na komemorativnu sednicu. ni voditeljka nije dobro razumela, pa je posebno naglasio
(koliko sam ga razumela, bih radi na reviziji tužbe protiv srbije sa nekim pravnicima, jer su nastupile nove okolnosti, presuda stanišiću i stamatoviću a i samo ponašanje srbije)
btw, deluje kao jako pristojan lik
ps. treba na bih temu, al kad sam tu, danas je sipa saslušala suljagića i bajrovića, sutra će izetbegovića, po tužbi nekog lika iz hrvatske republikanske stranke
(koliko sam ga razumela, bih radi na reviziji tužbe protiv srbije sa nekim pravnicima, jer su nastupile nove okolnosti, presuda stanišiću i stamatoviću a i samo ponašanje srbije)
btw, deluje kao jako pristojan lik
ps. treba na bih temu, al kad sam tu, danas je sipa saslušala suljagića i bajrovića, sutra će izetbegovića, po tužbi nekog lika iz hrvatske republikanske stranke
- Post n°568
„Mnogo para je uloženo protiv mene i da se promeni vlast, ali to neće ići tako jednostavno. Visoku cenu ću za to platiti, ali to nije važno, ovo je pitanje zemlje, da li ćemo uspeti da se sačuvamo“, rekao je Vučić.
- Post n°569
Jel ima neki dan da on ne kuka kako je njemu najteze (a on je Srbija). Ovo je nepodnosljivo.
- Post n°570
Mnogo para je uloženo protiv mene
Ništa nije uloženo
- Post n°571
Vučić kaže da je samo kralj Milutin možda izgradio više crkava i manastira od njega.
"Mislim da sam zaslužan za izgradnju najvećeg broja crkava i manastira, i za najveću podršku džamijama i katoličkim i protestantskim crkvama, ali posebno pravoslavnim crkvama i manastirima. Nikada ih niko nije u srpskoj istoriji izgradio, možda kralj Milutin, naravno veće, važnije. U savremenom srpskoj istoriji svakako niko. Kada pita šta je taj "nečastivi" tamo radio? Pa ništa. Uradio sve ono što to niko nije u 100 godina uradio, uradio mozaik u Hramu Svetog Save i da se daju najveće pare u istoriji Srbije. Nije taj Hram Svetog Save uradio ne znam ko, već najvećim delom vlade koje smo imali u poslednjih 10 godina. U poslednjih 10 godina smo uradili više nego u poslednjih 100. Samo da to ljudi imaju u vidu. Samo da to ljudi znaju kada pričaju o "nečastivima".
"Mislim da sam zaslužan za izgradnju najvećeg broja crkava i manastira, i za najveću podršku džamijama i katoličkim i protestantskim crkvama, ali posebno pravoslavnim crkvama i manastirima. Nikada ih niko nije u srpskoj istoriji izgradio, možda kralj Milutin, naravno veće, važnije. U savremenom srpskoj istoriji svakako niko. Kada pita šta je taj "nečastivi" tamo radio? Pa ništa. Uradio sve ono što to niko nije u 100 godina uradio, uradio mozaik u Hramu Svetog Save i da se daju najveće pare u istoriji Srbije. Nije taj Hram Svetog Save uradio ne znam ko, već najvećim delom vlade koje smo imali u poslednjih 10 godina. U poslednjih 10 godina smo uradili više nego u poslednjih 100. Samo da to ljudi imaju u vidu. Samo da to ljudi znaju kada pričaju o "nečastivima".
- Post n°572
Decko, to sramota.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°574
pa on je nasao tu resantimansku formulu i ne pusta je, ovde to kukanje prolazi.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°575
ja mislim da ništa nije našao nego da mu je to jednostavno u prirodi i da su ga zbog te negativne energije poprilično maltretarali u adolescenciji, šteta što nisu više