24 sata Vučić
- Post n°26
Re: 24 sata Vučić
ma ok, ne moze se reci da nismo bili mrvicu zlonamerni i ovaj ko je sekao i ja koji sam preneo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°27
ne ulazeci u raspravu ali vucicev marketinski genij se sastoji u tome sto kontrolise sve nacionalne frekvencije i gotovo sve dnevne novine. on se nije sucelio vise od decenije sa politickim protivnikom u javnom duelu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°28
То ти је класичан self fulfilling prophecy, ако контролишеш све медије не можеш ни да имаш политичког противника, а важи и обратно.
- Post n°29
Ako neko smatra da je ovo marketinški uspeh onda takođe smatra i da je publika debilna.
- Post n°30
Ту грешку је начинио кад је послао Ану Брнабић и Дачића на Пинк, не надајући се да је Тадић способан за борбу.
После те емисије ништа на том нивоу нисмо видели.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°31
Erős Pista wrote:Ne mislim da je BS presao na Vucicevu stranu, ali malo mi je muka od klacaristickog objasnjavanja kako misli praaavi narod. A iskreno, i Buden prilicno lupa. Ono sto je on rekao je mozda vazilo za delove opozicije 90ih, ali danas ja to ne vidim. Tviter nije opozicija.
U sportu se to zove lazy punditry
- Post n°32
Маркетиншки успех јесте, јер је народ сим Београда сиромашан и гладан. А можда је и економски успех. Ако уведу контролу цена прехрамбених производа, престану да пљачкају робне резерве, мало почну да се баве пољопривредним протекционизмом као у ЕУ.
Село је у колапсу, нестају сеоска насеља, па чак и мале варошице. Много је депресивно стање.
Вучић покушава да иде по тим селима, тамо су му противници необразовани и здравствено полумртви старци које слободно може да превазиђе на ТВ-у.
Село је у колапсу, нестају сеоска насеља, па чак и мале варошице. Много је депресивно стање.
Вучић покушава да иде по тим селима, тамо су му противници необразовани и здравствено полумртви старци које слободно може да превазиђе на ТВ-у.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°33
opozicija nije tviter (tviter je za politiku u srbiji potpuno nebitan u smislu osvajanja glasova), ali n1 i nova jesu opozicija, odnosno njihovu kanali komunikacije a njima i njihovim analitičarima je tviter izvor tema i zabave, a na parizeru su jahali 5 dana, od korpe do sendviča pa još dva dana posle.
- Post n°34
Ali nije sve zero-sum.
U najvećoj šemi stvari - parizer je priznanje poraza. To ne mora uopšte da ima momentalne efekte, ali mi smo na kraju desetogodišnjeg zlatnog doba i ekonomskog tigra stigli do pitanja svih pitanja - kolko će koštati 1 parizer.
U najvećoj šemi stvari - parizer je priznanje poraza. To ne mora uopšte da ima momentalne efekte, ali mi smo na kraju desetogodišnjeg zlatnog doba i ekonomskog tigra stigli do pitanja svih pitanja - kolko će koštati 1 parizer.
- Post n°35
Pa i oni zive od klikova i zajahali su temu koja ih donosi.
Et plackica
Et plackica
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°36
Pogotovu od onih koji ih actually čitaju/gledaju, jelte
- Post n°37
Mór Thököly wrote:Ali nije sve zero-sum.
Управо то. За ове власти смо имали да се измишља два деци јогурта од 0,18 л, пекарски јогурт од 2,5 као идеална мера за уз бурек или погачице - нуто чуда, како су се тек сад сетили а то пластично паковање праве још од раних седамдесетих, како то да пекари нису све то време правили јогурт... Дакле мамуља се и са основним намирницама јер треба некако навући рају да их и даље купује иако је поскупело за добар проценат.
Чекам кад ће опет да се појави продаја на три чека.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°38
"Po meni se ništa neće zvati" ne važi za aktuelnog predsednika Srbije, jer se za 5 minuta u Maxiju 3 puta desilo da neko uđe i doslovno pita da li imaju Vučićev parizer.
— Gordana Bjeletić (@GordanaBjeletic) September 18, 2023
Žena na suhomesnatim svaki put odgovori da Vučićev parizer stoji u vitrinama, kod druge koleginice.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°39
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°40
— Vladislav Dimitrijevic (@vladislavdimi) September 29, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°41
Vučić večeras gost Kristijan Amanpur na CNN-uhttps://t.co/mgbyDoUp12
— Danas (@OnlineDanas) October 2, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°43
za casu vode na stolu
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°44
On stvarno nije normalan. Sta misli da ce tamo da ga doceka.
- Post n°45
Ooo, Kristijana Amanpur. Pa zar je dotle došlo?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°46
A ćirilica večeras??
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°48
Посебно честитам на успешној инструментализацији:
Ајмо, кам га фотке... Вучић и фон Лајенова бришу под, Вучић и Орбан бришу под... Фотке или није било.
OVAJ ČOVEK JE OBRISAO POD SA SVAKIM ZAPADNIM LIDEROM
Ајмо, кам га фотке... Вучић и фон Лајенова бришу под, Вучић и Орбан бришу под... Фотке или није било.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°49
Cujem na N1 da Vucic ide u Kinu i da ce tamo mozda da se sretne sa Putkom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°50
_____