24 sata Vučić
- Post n°501
Re: 24 sata Vučić
To ko putin, "naši zapadni partnjori".
- Post n°502
To je jedan lep eufemizam koji ne znači ništa.
Ha, a Putinovi pratnjori?
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°503
Bez prijatelja u regionu je 1 divna politika za Srbiju.
- Post n°504
srbija, tinder regiona. nista emocije, samo trazimo partnere.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°505
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°506
boomer crook wrote:srbija, tinder regiona. nista emocije, samo trazimo partnere.
Биће секса. Тако се звала 1 филозофска књига, коју су многи почели да читају и гурали док нису схватили да су у наслову две именице.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°507
Partnjori i Crni Gonzales (Gonzales zbog Španije...)
- Post n°508
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°509
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°512
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°513
Дачић не изгледа забринут...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°515
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°516
Wow. Every second if this is worth watching - An extraordinary speech at the UN from President Osmani of Kosovo, facing down an ultra nationalist Serbian president for the multitude of crimes committed by past Serb regimes.
— John O’Brennan (@JohnOBrennan2) April 22, 2024
pic.twitter.com/uBQk1jBool
Data i Spok izgledaju prirodnije i opuštenije...
— lupus.ex.machina (@lupusexmachina1) April 22, 2024
- Post n°517
Nastavak onoga 'imate 30 minuta'.
— Dr CharlieMacMilan (@Charligula) April 22, 2024
Dogovoreno je po tri munuta za diskusiju.
Oskar kaže da nije.
Predsedavajuća kaže da neće prihvatiti da je njena savetnica lažov.
Udari rukom o astal i kaže mu imate tri minuta.
On kaže hvala. pic.twitter.com/GXmVK9b8sj
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°519
https://insajder.net/prenosimo/ministarstvo-spoljnih-poslova-slovenije-pozvalo-otpravnika-poslova-srbije-na-razgovor-zbog-vucicevih-uvredljivih-izjavaMinistarstvo spoljnih poslova Slovenije pozvalo otpravnika poslova Srbije na razgovor zbog Vučićevih "uvredljivih" izjava
Slovenačko ministarstvo spoljnih poslova pozvalo je na razgovor otpravnika poslova ambasade Srbije u Ljubljani zbog, kako navode slovenački mediji, uvredljivih izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Kako prenosi slovenački portal delo.si Vučić je u izjavama za medije optužio neke zapadne zemlje da su Srbiji "postavili zamku“. Vučić je to, kako se navodi, rekao nakon sednice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o Kosovu.
Ministarka spoljnih i evropskih poslova Slovenije Tanja Fajon je Vučićeve reči označila kao "uvredljive i neprihvatljive“.
"Zahtevamo pojašnjenje, izvinjenje, to nije u duhu dobrih susedskih ili prijateljskih odnosa", rekla je.
Fajon naglašava da ne može da zamisli dobru saradnju ukoliko neko "nastupa s uvredljivim rečima i vređa celi narod".
"Od Srbije očekujemo da deluje u skladu s evropskim vrednostima koje sama zagovara", rekla je na marginama sednice zajedničkog odbora Slovenija - Koroška.
Premijer Slovenije Robert Golob je takođe Vučićeve reči označio kao „krajnje uvredljive“ i dodao da takvi izrazi "nisu primereni predsednicim države“.
"Izrazi nas podsećaju na neka druga vremena i nisu dostojni dosegnute razine odnosa između država", saopšteno je iz kabineta premijera.
On je istakao da se Slovenija u Savetu bezbednosti da zalaže za mir i pomirenje među narodima.
"Poštovanje prema tim našim naporima najmanje je što možemo očekivati od predsednika prijateljske Srbije", dodali su iz njegovog kabineta.
Ambasadu Srbije u Ljubljani vodi otpravnik poslova. Naime, Slovenija još uvek nije dala saglasnost Zoranu Đorđeviću, kandidatu za ambasadora Srbije u Ljubljani, zbog zabrinutosti u bezbednosno-obaveštajnim krugovima.
- Post n°520
vratija se šime
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratiće se narodu sutra u 18 časova.
Vučić će narodu saopštiti o najnovijoj sitiuaciji na Kosovu i Metohiji, razoluciji o Srebrenici i drugim važnim pitanjima.
- Post n°522
kako dosmanlijski jaram odjednom deluje kao kosmodisk premium
Vučić: Od sedmočasovnog radnog vremena nema ništa, i 40 sati je malo
Dok sam ja predsednik i imam ikakvog uticaja u SNS, od sedmočasovnog radnog vremena nema ništa, izjavio je na današnjoj konferenciji za medije predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
- Spoiler:
Upitan za stav po pitanju toga što Crna Gora uvodi sedmočasovno radno vreme, Vučić je rekao kako je to „dodvoravanje narodu“.
„Jedna politička partija došla je kod mene i jedan od uslova za saradnju sa SNS-om bio je da se ne radi nedeljom, te da se radno vreme smanji na sedam sati. Još malo, pa da se ne radi uopšte. Svi smo se mi i približili tome, vidite koliko odmora imamo, koliko idemo na ‘city break’ destinacije“, izračunao je predsednik.
Vučić je rekao da dok on bude predsednik i imao uticaja u većinskoj partiji u Narodnoj skupštini – to nikada neće prihvatiti.
„A srećom po vas, moj mandt uskoro ističe, pa vi onda izaberite te pametne koji vole da ne rade ništa, a da zemlja ide napred. Objasnite mi kako je moguće da za 35 sati uradite isto kao i za 40 sati. Inače, mislim da je 40 sati malo radnog vremena i baš me briga šta su mislili radnici u Čikagu. Čovek mora da radi više“, rekao je on.
Vučić je onda prognozirao kako će trend smanjenja radnog vremena da se nastavi, pa će se na kraju raditi 24 sata u nedelji.
„Kako možete da za 24 sata naberete isto jagoda kao i za 40? I ja to treba da podržim, aj narode lezi lebe da niko ništa ne radi, a svi ćemo da živimo lepo… Aj svima čarter letove na Maldive i Sejšele, ko nije bio. Ne može. Do 2027. od tog posla nema ništa, a posle radite dva sata dnevno“, rekao je on.
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°523
Ovde se Vučić najviše približio Bati Stojkoviću iz Varljivog leta. https://t.co/XiP88F7mGh
— Tijana Kojović (@tkojovic) April 29, 2024
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°524
konjski nil wrote:
kako dosmanlijski jaram odjednom deluje kao kosmodisk premium
Vučić: Od sedmočasovnog radnog vremena nema ništa, i 40 sati je malo
Dok sam ja predsednik i imam ikakvog uticaja u SNS, od sedmočasovnog radnog vremena nema ništa, izjavio je na današnjoj konferenciji za medije predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
- Spoiler:
Upitan za stav po pitanju toga što Crna Gora uvodi sedmočasovno radno vreme, Vučić je rekao kako je to „dodvoravanje narodu“.
„Jedna politička partija došla je kod mene i jedan od uslova za saradnju sa SNS-om bio je da se ne radi nedeljom, te da se radno vreme smanji na sedam sati. Još malo, pa da se ne radi uopšte. Svi smo se mi i približili tome, vidite koliko odmora imamo, koliko idemo na ‘city break’ destinacije“, izračunao je predsednik.
Vučić je rekao da dok on bude predsednik i imao uticaja u većinskoj partiji u Narodnoj skupštini – to nikada neće prihvatiti.
„A srećom po vas, moj mandt uskoro ističe, pa vi onda izaberite te pametne koji vole da ne rade ništa, a da zemlja ide napred. Objasnite mi kako je moguće da za 35 sati uradite isto kao i za 40 sati. Inače, mislim da je 40 sati malo radnog vremena i baš me briga šta su mislili radnici u Čikagu. Čovek mora da radi više“, rekao je on.
Vučić je onda prognozirao kako će trend smanjenja radnog vremena da se nastavi, pa će se na kraju raditi 24 sata u nedelji.
„Kako možete da za 24 sata naberete isto jagoda kao i za 40? I ja to treba da podržim, aj narode lezi lebe da niko ništa ne radi, a svi ćemo da živimo lepo… Aj svima čarter letove na Maldive i Sejšele, ko nije bio. Ne može. Do 2027. od tog posla nema ništa, a posle radite dva sata dnevno“, rekao je on.
Employee of the month
- Post n°525
Ne možete reći da je pošulista.
Razobadalo se govedo.
Razobadalo se govedo.