Kada kažem novine...
- Post n°102
Re: Kada kažem novine...
https://www.politika.rs/scc/clanak/575261/Pogledi/Sta-je-opozicija-htela-da-kaze
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°103
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°104
WTF is specijalista politikolog?
- Post n°105
beatakeshi wrote:WTF is specijalista politikolog?
Код њега те шаљу кад ти је политика дијагноза.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°106
meni je trebalo neko vreme da shvatim sta ova nepostojeca osoba zeli od nas.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°107
Zapravo su guglovi rezultati mnogo zabavniji. Osoba se predstavlja kao dipl. etnolog i pisac knjige Humorom protiv korone.
- Post n°108
Video sam! Da nema onog D. u sred imena, pa i da posumnjam da li se radi o istoj osopi. Ovako nema sumnje.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°109
nekad hvala daj tri nedelje na respiratorubeatakeshi wrote:knjige Humorom protiv korone
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°110
najbolje novine
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°112
_____
- Post n°114
kratko, na marginama, usputni susret
- Post n°115
Nektivni Ugnelj wrote:kratko, na marginama, usputni susret
Bukvalno.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°116
istina. ponekad artiljerijom, ponekad iz tenkova
- Post n°117
This just in!
https://www.politika.rs/scc/clanak/578514/Dilasove-firme-prihodovale-619-miliona-evra
https://www.politika.rs/scc/clanak/578514/Dilasove-firme-prihodovale-619-miliona-evra
_____
- Post n°118
Autor kurentnog teksta poznat uredništvu....
- Post n°119
_____
- Post n°120
Скромно, у позадини.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°121
Nemoj da Đilas, Đilas, život se stara, dok bude ljudi, biće i para
Predsednik SSP i lider koalicije okupljene oko liste „Srbija protiv nasilja“ koju čine stranke bivše vlasti Dragan Đilas snimljen je u jednoj kafani kako dariva muziku za pesmu „Nemoj da brigaš, život se stara dok bude ljudi, biće i para“.
Mnogi su ovo protumačili kao Đilasovu poruku pred izbore jer je tokom prošlog mandata kada su ga građani izabrali obavljajući više funkcija uspeo da stekne 619 miliona evra. Podsetimo, Đilas je i sam isticao sa ponosom da je zaradio milione dok je bio na vlasti.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da se Đilas obogatio dok su gradska i državna preduzeća propadala.
- On kaže da je u 10 godina uzeo 619 miliona evra. Ja vas pitam da li vi imate 60 ili 70 miliona evra godišnje ili vaši snimatelji ili bilo ko drugi? Jesu li oni svi pametni, a mi svi glupi. Postavlja se pitanje što je to radio dok je bio na vlasti, a gradske firme i gradska preduzeća su propadala dok se on bogatio. To je problem. U naše vremem i gradske firme i gradska preduzeća napreduju, a ne postoji niko ko se tako brutalno obogatio - rekao je Vučić.
Nekadašnja predsednica Saveta za borbu protiv korupcije Verica Barać u nekoliko navrata je istakla da su funkcioneri vlasti koju je predvodila Demokratska stranka novcem iz budžeta doprinosili poslovanju svojih privatnih firmi.
- Ovde je dozvoljeno da gradonačelnik ima u vlasništvu firme koje se bave medijima. Pitali bi mi kakvo bi bilo njihovo mesto na tržištu da nisu vezani za Borisa Tadića i DS i što je najgore, vezani su za budžet. To da su oni prosto kreativni i pametni, koji po svojoj pameti okreću tolike pare, to je bezobrazluk i cinizam. Stalno posluju sa državnim budžetom, tako su sposobni na tržištu da uglavnom posluju sa budžetom - govorila je Verica Barać.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°122
Nemoj da Đilas, Đilas, život se stara, dok bude ljudi, biće i para
- Post n°123
_____
- Post n°124
lepa si zena, erose
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°125
_____