MNE wrote:natürlich
јаја, натрулих...
MNE wrote:natürlich
MNE wrote:opošljavao sam njemačke udovice
Kossev wrote:Đurić nakon fotografije sa Radoičićem: Sa srpskim predstavnicima ostvarujem kontakt, volim da se sretnem i danas
„Bio bih razočaran da povodom mog skorašnjeg povratka nije povedena negativna kampanja. Makar i prilično jadna“, oglasio se ambasador Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama, Marko Đurić, nakon što je objavljena fotografija na kojoj je u društvu Milana Radoičića.
Ova fotografija pojavila se sinoć na društvenoj mreži „X“, a potom se proširila i na druge mreže. Na njoj se vidi kako Đurić i Radoičić sami sede za stolom u jednom restoranu.
Fotografija je podeljena na nalogu „RKS NEWS“ uz poruku:
„U neočekivanom obrtu, pojavila se fotografija na kojoj se vidi Milan Radoičić, trenutno na INTERPOL-ovoj poternici, u bliskom društvu sa Markom Đurićem. Ovo otvara ozbiljna pitanja o vezama između političkih krugova i pojedinaca traženih za kriminalne aktivnosti“.
Prema navodima pojedinih medija, navodno su uslikani u Srbiji, odnosno u jednom restoranu u Beogradu.
Međutim, nije poznato kada je nastala fotografija ambasadora Srbije u SAD i bivšeg potpredsednika Srpske liste kojem je ova zemlja uvela sankcije zbog korupcije i koji se najverovatnije sada nalazi na INTERPOL-ovoj poternici.
Sa srpskim predstavnicima i dalje ostvarujem kontakt i volim da se sretnem i danas
Na ova pitanja nije odgovorio ni sam Đurić koji se danas oglasio objavom na društvenoj mreži „X“.
Iako nije konkretno spomenuo Radoičića, kao i fotografiju koja je juče objavljena, Đurić je poručio da „nikada nije krio niti se stideo vrlo javnih kontakata koje ima u okviru posla koji obavlja“.
Sa druge strane, kaže da bi bio razočaran da „povodom njegovog skorašnjeg povratka nije povedena negativna kampanja“.
„Nemam nameru da se pravdam Kurtiju i Svećlji niti njihovim botovima i drugim zlonamernima za bilo šta. Sa različitim srpskim predstavnicima sa kojima i dalje ostvarujem redovan kontakt i volim da se sretnem i danas, sastajao sam se mnogo puta“, kaže Đurić.
Sa druge strane, naglašava da se u okviru posla koji obavlja sastajao i sa „brojnim albanskim liderima koji se od domaćeg i međunarodnog pravosuđa terete za neopisive ratne zločine protiv mog naroda“.
To mu je lično „uvek padalo neuporedivo teže“:
„Kao i susreti koje sam morao da imam sa etnonacionalistima Kurtijem i Svećljom koji brutalno gaze osnovna ljudska prava Srba na KiM i imaju nevinu krv na svojim rukama“.
Potom se osvrnuo na one koji „u javnom prostoru vode kampanju protiv sopstvene zemlje“.
„Duže sam odsutan iz dnevne politike, pa mi je po malo začuđujuća strast sa kojom neki u javnom prostoru vode kampanju protiv sopstvene zemlje, misleći da će tako da ostvare političku korist“.
Njima poručuje da ih „očekuju nova velika razočaranja u skoroj budućnosti“.
„Vraćam se uskoro i jedva čekam da se suočim sa svima njima zajedno“, završio je Đurić svoju objavu.
ficfiric wrote:nego, kaze li sta Hil na ovo sastancenje? pre mesec dana je rekao da Djuricu dugujemo veliku zahvalnost
wrote:Čadež je u osnovi whitestraightmale verzija dosadašnjeg placeholdera, ne znam kako on nikome nije opcija.
Erős Pista wrote:Mislim da ne bi smeo da stavi Vesica na to mesto, jer je ovaj ipak potencijalno zajeban i autonoman igrac. Tu mora da bude neko ko nikad nece moci da ga ugrozi.
Nektivni Ugnelj wrote:Mislim, moram sa žalošću da vas obavestim da ću biti iznenađen ako ne bude Vučević
Nektivni Ugnelj wrote:Mislim, moram sa žalošću da vas obavestim da ću biti iznenađen ako ne bude Vučević