Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Izbori 2023.

disident

Izbori 2023. - Page 36 Empty Re: Izbori 2023.

Post by disident Wed Nov 22, 2023 7:04 pm

One Eyed Bob wrote:Ama od kakve je on koristi režimu? Lik je bomba bez osigurača.

Sve sto moze da otkine procenat opoziciji, da napada po komandi, a pritom nema blama , vredi

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    plachkica

Post by plachkica Wed Nov 22, 2023 7:17 pm

eno, srbljanović se bavi miodragom majićem* danas, najistaknutijem licem proglasa, sinoć je usputno ošamarila ćutu 
    (*ok, može da se kaže i da je aktuelan zbog serije na hbo i da je jako loš pisac i da sam ja paranoična malo. serija je gledljiva, par odlomaka što sam videla iz knjige je grozomorno)
    Улични ходач

Post by Улични ходач Wed Nov 22, 2023 7:44 pm

Filipenko wrote:Pa nije to da ce on samo da preda Kosovo, nego ce da obezbedjuje vlast nad nama predajuci Kosovo, dok sam proces rasteze u nedogled, uz rizike od izbijanja novih sukoba, kao sto smo videli u Banjskoj. Drugim recima, nije to izdaja iz ideje, ma koliko bila pogresna ili ispravna, vec iz cistog koristoljublja. Da neko kaze "daj da predamo Kosovo i idemo u EU i Nato, primaju nas", pa da razmisljamo o strastvenoj, odnosno racunskoj vrednosti takvog postupka. Ovako je svejedno.

Inace, Kosovo je odavno otislo, to sto Vucic predaje nije Kosovo nego ostaci naseg uticaja tamo.

Зависи где, зависи када.
    На северу је све до 2011 било као да се 1999 није десила. Онда је после хапшења Младића испоручена нова обавеза иако је Тадић и екипа око њега била убеђена да ако ухапси Младића да ће та нова обавеза бити барем мало ублажена и одложена-јок, море.

Онда је дошла смена, г17 продао плус Ђилас лоше одрадио кампању у БГ за ДС. И 2013 креће лом љди и кутија буквално на северу Косова и метохије и то преко истих ових што су сада велики криминалци. Када су одрађивали посао за запдну ствар није се нико сећао ко су и тша су, дуго времена.
    Цела пропзападна опозиција, са све Јеремићем, је то подржала. Конкренто, Јеремић је дао одлучујући глас за СНС буџет 2013. Сви су мислили, дај будала да преда па да пукне а ми ускчимо без тога проблема. али авај, овај се досетио Мишковића, па се договоре да оде у творза. Сада му грађани Србије плаћају 30 милиона евра одштете. А Вучићу рејтинг у небеса а Весна Пешић пише о новом Де Голу.

Тада су, 2013, на улици и Трг Републике били двери, заветници највише. Био је и Амфилохије.
    Сви им се смејали.
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Nov 22, 2023 9:40 pm

Izbori 2023. - Page 36 F_kM0QLXYAAXCKE?format=jpg&name=medium

_____

Uprava napolje!

Post by beatakeshi Wed Nov 22, 2023 10:05 pm

Svi izgledaju kao da im je malo neprijatno.
    konjski nil

Post by konjski nil Wed Nov 22, 2023 10:16 pm

mžd su žrtvovali hanu za cenzus pa dolaze s rituala  Izbori 2023. - Page 36 2304934895

_____
    Izbori 2023. - Page 36 2692   Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence   Izbori 2023. - Page 36 2692

Post by beatakeshi Wed Nov 22, 2023 10:18 pm

Da, imaju taj neki satanistički šmek. Ali ni sami ne veruju.
    Улични ходач

Post by Улични ходач Wed Nov 22, 2023 10:25 pm

11.22.202
    Sada videh sta je SNS uzvukla o Aleksicu dok je bio njihov predsednik Opstine Trstenik. Gostovanja na Jutarnjem pinka, napadi na opoziciju, hvaljenje SNS, plaketa Gasicu...

Last edited by Улични ходач on Wed Nov 22, 2023 10:27 pm; edited 1 time in total
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Nov 22, 2023 10:27 pm

Zasto srbin info ne govori o tome da je Vucic uveo vize Kubi?

_____

Uprava napolje!

Улични ходач

Post by Улични ходач Wed Nov 22, 2023 10:29 pm

Ако је тако волео бих да знам такође.

Твоја реакција на ову моју причу о Алексићу је делом разумљива. Али нисам ја крив за то, имају водео материјала на претек, колико видех.
    Milenko Puzigaca

Post by Milenko Puzigaca Thu Nov 23, 2023 7:52 am

Filipenko wrote:Pa nije to da ce on samo da preda Kosovo, nego ce da obezbedjuje vlast nad nama predajuci Kosovo, dok sam proces rasteze u nedogled, uz rizike od izbijanja novih sukoba, kao sto smo videli u Banjskoj. Drugim recima, nije to izdaja iz ideje, ma koliko bila pogresna ili ispravna, vec iz cistog koristoljublja. Da neko kaze "daj da predamo Kosovo i idemo u EU i Nato, primaju nas", pa da razmisljamo o strastvenoj, odnosno racunskoj vrednosti takvog postupka. Ovako je svejedno.

Inace, Kosovo je odavno otislo, to sto Vucic predaje nije Kosovo nego ostaci naseg uticaja tamo.
    Dok je ovih 2 miliona koji glasaju za takve, sve će to tako i dalje biti, i zato je kukanje o zlom vucicu i toj bandi gubljenje vremena. Kostunica je i govorio da je neminovnost da ta cela teritorija bude na kraju usisana u Evropu, a na "nama" je da sto vise odugovlacimo. Takvi su oni.

Mozda nece jos dugo, relativno. Pre neki dan je Bizon u kolumni pisao nesto za promenu normalno. Kako ce morati da se uvoze radnici iz Azije, Afrike itd, jer je tu sve manje radno sposobnih ljudi, rađa se jedno dete na 100 do 150 stanovnika, i to ce morati da se primaju radnici u stotinama hiljada. Ti ljudi se svakako nece posrbiti, nego ce doneti svoje obicaje i navike, na koje ce Srbi morati da se naviknu, a zatim ce postepeno i srbstvo odumreti, i onda nece biti bitna ni ta Kosova ni sto su razni vucici krali, i svi su to znali, ali je samo zanemarljivoj manjini stvarno smetalo. Znaci, sve ce biti u redu, samo je potrebno vreme, a to sa tim vucicima i ovih dva miliona idiota je samo privremena neugodnost, i nema potrebe paliti se na njihove gluposti, kao, sad ce neki "izbori" nesto promeniti. Kako da ne.

Ovi koji moraju da zive pored takvih, da ne kazem "mi" 😂neka to prihvate kao nekakvu kaznu. Ono, mora da su u prethodnom zivotu bili veliki zlotvori kad su zavrsili pored ovakvih 😂😂😂
    plachkica

Post by plachkica Thu Nov 23, 2023 7:05 pm

kad je skupio potpise i gde? 

ficfiric

Post by ficfiric Thu Nov 23, 2023 7:06 pm

Ovih dana, u SNS-u

_____

Uprava napolje!

паће

Post by паће Thu Nov 23, 2023 7:13 pm

Anjie Nogue Head Racquet, блентаво име за бенд коме треба тек смислити шта би свирао, можда неки мрки мјетал.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Nov 23, 2023 7:45 pm

Ove strelice znace da ce da skrecu u desno... kao PPP?

Izbori 2023. - Page 36 F_o6jAJWsAAP4Me?format=jpg&name=medium

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Thu Nov 23, 2023 9:07 pm

Krivične prijave zbog izborne liste Radeta Baste: Obratila se žena čije ime je zloupotrebljeno za potpis
    https://nova.rs/vesti/politika/uzivo-krivicne-prijave-zbog-izborne-liste-radeta-baste-sumnja-se-da-su-falsifikovali-sluzbene-isprave-i-neovlasceno-prikupljali-licne-podatke-gradjana/

Članovi Gradske izborne komisije Sofija Mandić i Vladica Ilić, kao i kandidat za gradonačelnika liste "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović i nosilac liste za Beograd Dobrica Veselinović, na konferenciji za novinare ispred zgrade GIK govorili su o krivičnoj prijavi koju su podneli protiv overiteljke opštine Savski venac Miroslave Graovac. Razlog su falsifikovani potpisi na izbornoj listi "Dosta! Evropski put", na kojoj se nalazi Rade Basta, bivši ministar privrede u Vladi Srbije.

„Ovde je s nama jedna građanka Beograda za koju smo utvrdili da je na ovoj listi. Naime, juče je predata izborna lista „Dosta! Evropski put“. Nakon što smo izvršili pregled te dokumentacije, nasumično na spisku građana koji navodno podržavaju tu listu pronašli smo troje građana koje slučajno poznajemo. Njih smo kontaktirali i proverili da li su zaista potpisali ovu listu. Oni su nam potvrdili da nisu. Mi smo zbog toga danas podneli krivičnu prijavu protiv overiteljke opštine Savski venac Miroslave Graovac ,zbog sumnje da je izvršila krivično delo falsifikovanja službene isprave i protiv jednog ili više NN lica zbog prikupljanja ličnih podataka“, rekao je Vladica Ilić.

On je izneo još nekoliko detalja.

„Jedna građanka čiji je potpis falsifikovan je ovde s nama i ona će vam se kasnije obratiti. Drugi građanin čiji je potpis falsifikovan je advokat iz Beograda, koji će verovatno i tužilaštvu sam to potvrditi, a treća građanka se u vreme navodnog potpisivanja izjave nije ni nalazila u Srbiji, već u inostranstvu. Mi smo kao dokaz priložili i kopiju njenog pasoša, gde se vidi izlazni pečat, ta žena uopšte nije u Srbiji. Priložili smo i notarski overenu izjavu Ive Đinđić Ćosić o tome da ona ovu listu nije potpisala. Sad očekujemo da Prvo osnovno javno tužilaštvo preduzme sve da se zaštite dokazi koji su u prostorijama gradske uprave. Pre nekoliko minuta smo i predsedniku gradske uprave Zoranu Lukiću poslali obaveštenje da smo podneli krivičnu prijavu, sa zahtevom da se sačuva dokumentacija koja je juče podneta i koja će biti dokaz. Sa pisarnice smo dobili obaveštenje da ova izborna lista još nije povučena“.

Podnosilac krivične prijave Iva Đinđić Ćosić rekla je da je ovo jedan vrlo značajan momenat za nas sve kao građane.

„Pretpostavljam da nisam usamljena kao žrtva ovakvog krivičnog dela i nadam se da će država zaštiti nas kao građane. Ja sam građanka ovog grada, koja redovno plaća poreze, koja radi i obavlja svoj posao u skladu sa zakonom i trudim se da živim i radim na primeren način, trudim se da ovo država i društvo imaju korist od mene kao građanina. Duboko sam potrešena time što je neko zloupotrebio moje lične podatke i doveo mene u poziciju da danas moram da stojim i branim i overavam izjavu da tu listu nisam potpisala. Nije bitna lista, bitno je to da je u ovoj državi moguće da vaše podatke iz lične karte, matični broj, broj lične karte, moju adresu s mojim potpisom neko iskoristi da overi svoju listu. Praktično, svedočio da sam ja u neko vreme bila na određenom mestu i dala saglasnost da se moje ime i prezime iskoristi kao podrška nekoj listi. Ja sam danas kod notara dala izjavu pod krivičnom i moralnom odgovornošću da to nije tačno“, rekla je ona i dodala da se nada da će tužilaštvo utvrditi ko je odgovoran.

„Meni nije bitna samo overiteljka, već i nalogodavac. Na današnji dan ja se ne osećam sigurno u ovoj državi, a nama se ovde obećava da se o nama država brine. Nadam se da će ovaj slučaj biti okončan u duhu slobode ljudskih prava, a to je i pravo da svoja prava štitimo i pred državnim organima i sudom“, rekla je ona i dodala da uošte ne zna kako su njeni podaci došli u posed tih ljudi i da je iznenađena i zaprepašćena.

„Na njihovu nesreću, pravnica sam po struci i dugo se bavim izbornim procesom i izbornim radnjama, tako da moja neka nagađanja idu u nekom određenom pravcu. Ali da se ne bavimo nagađanjima, time nek se bave institucije, a država je obavezna da nas zaštiti. Ja neću stati sve dok se ne utvrdi ko je izvršio krivično delo, kako je to uradio i zanima me takođe ko je nalogodavac“.

Mnogo izjava sa istim ili sličnim potpisom
    Vladica Ilić je dodao da postoje indicije da je mnogo više potpisa na ovoj listi falsifikovano.

„Dosta potpisa je ispisano istim ili sličnim rukopisom. Dakle, za više izjava je potpisivala ista osoba. Neki su potpisivali čak i inicijalima, čak i štampanim slovima. Treća stvar koja je zabrinjavajuća je da je od 1.650 potpisa, čak oko 1.000 i više potpisala ista notarka, ova protiv koje smo podneli krivičnu prijavu. Zato smo tražili od tužilaštva da proveri celu dokumentaciju, ne samo ova tri potpisa, i da proveri da li su sem ovo troje građana još nečija prava povređena, ko čuva i deli ove podatke. Predožili smo tužilaštvu da za ovo ne angažuje policiju, jer su možda i neki službenici policije učestvovali u nezakonitom prikupljanju podataka za ovo krivično delo. Mislim da ovo što smo mi otkrili, možda bismo otkrili i u dokumentaciju Ruske liste da smo imali prilike da dobijemo uvid u tu dokumentaciju, a možda se zato nama ne da da izvršimo uvid u tu dokumentaciju. Tu bi tužilaštvo i bez nas moralo da se zainteresuje“, rekao je Ilić.

On je rekao i da su dobili poziv kao članovi GIK da prisustvuju danas u 15 sati sednici.

„Ne znam da li je predloženo proglašenje ove liste, još nismo dobili dnevni red, ali može da se desi da će biti proglašena“.

Podsetimo, članica proširenog sastava Gradska izborne komisije (GIK) Sofija Mandić izjavila je da postoje ozbiljne sumnje u valjanost poptisa podrške manjinskoj izbornoj listi „Dosta! Evropski put“ za lokalne izbore u Beogradu, zbog čega će tri osobe danas podneti krivične prijave zbog falsifikovanja njihovih potpisa.

„Oni tvrde da nikada nisu videli te izjave. Jedna od tih osoba bila je taj dan u inostranstvu, kad je navodno potpisala listu“, objasnila je Mandić.

Stoga smatra da GIK apsolutno ne može da proglasi ovu listu, i da svi potpisi moraju da budu provereni. Dodala je kako se radi o jednom overitelju sa Savskog venca.

_____

Uprava napolje!

Post by beatakeshi Thu Nov 23, 2023 9:38 pm

plachkica wrote:kad je skupio potpise i gde? 

[size=39] [/size]
    Pa on ne zna ni drva da cepa.
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Nov 23, 2023 10:52 pm

Joj, tugo jesenja, izasla je lista DJB-SDS-Otete bebe, u prvih deset samo troje iz SDS

1. Саша Радуловић Дипломирани инжењер електротехнике Београд - Звездара ДЈБ
    2. Милош Ковачевић Магистар политичких наука Београд - Врачар СДС
    3. Ана Пејић Дипломирани економиста Рума ДЈБ
    4. Бранка Стаменковић Преводилац Београд - Нови Београд ДЈБ
    5. Војин Биљић Адвокат Београд - Врачар ДЈБ
    6. Вида Огњеновић Књижевница и редитељка Београд - Стари град СДС
    7. Александар Бујић Дипломирани инжењер индустријског инжењерства Нови Сад ДЈБ
    8. Миодраг Станковић Мастер економиста Ниш СДС

11. Горан Богдановић Дипломирани инжењер пољопривреде Лепосавић - Врачево СДС
    15. Драгослав Љубичић Радник и синдикални активиста Обреновац СДС
    21. Нада Колунџија Дипломирани политиколог Београд - Нови Београд СДС
    25. Драгослав Шумарац Професор универзитета Београд - Звездара СДС
    171. Дејан Жујовић Лекар Београд - Вождовац СДС

249. Борис Тадић Клинички психолог Београд - Стари град СДС

_____

Uprava napolje!

Улични ходач

Post by Улични ходач Thu Nov 23, 2023 10:54 pm

Вучић, борац противу корупције!

ficfiric

Post by ficfiric Thu Nov 23, 2023 10:57 pm

Zasto srbin info ne govori o tome da je Vucic uveo vize Kubi?
    Izbori 2023. - Page 36 3402243210

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 23, 2023 11:00 pm

Укапирао да се зајебао, али по обичају прекасно?
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Thu Nov 23, 2023 11:04 pm

No Country wrote:

Укапирао да се зајебао, али по обичају прекасно?

Pre će biti da im nestalo imena, a rodbina i prijatelji odbili da sarađuju.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Fri Nov 24, 2023 12:10 am

kakav propust na ovom forumu da se ne navede prisustvo najboljeg među nama Izbori 2023. - Page 36 2304934895

[size=32]248. Duško Vujošević Košarkaški trener Beograd – Vračar SDS[/size]

_____
    ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Fri Nov 24, 2023 10:28 am

Narodna stranka 

Glas za Narodnu stranku je siguran izbor da svi đaci dobiju besplatne udžbenike i da država pedantno i po zakonu suzbije uticaj stranih izdavača. 
    Iz čitanki su izbačene pesma Na Gazimestanu i Desanka Maksimović, a ubačeni tekstovi stranih autora.

Desanka Maksimovic je zamenjena stranim autorom Ivanom V Lalicem, a Na Gazimestanu - Simonidom.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Nov 24, 2023 10:32 am

Ne kapiram zašto su Tadi ovoliko blamira ako čak ne namerava ni da bude poslanik.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 4:40 am