Izbori 2023.
- Post n°551
Re: Izbori 2023.
Jebote koliko je odvratan ovaj Jeremic.
- Guest
- Post n°552
Данас је то слово у календару када се цео дан слажем са тобом. Проћи ће, ваљда…Filipenko wrote:Jebote koliko je odvratan ovaj Jeremic.
- Post n°553
Janko Suvar wrote:
- Obezbedićemo onima koji nas leče dobar život. Lekari će imati početnu platu od 1000 evra, a medicinske sestre 600 evra.
- Ukinućemo doprinose za zdravstvo, smanjenjiti dažbine na rad na 44% neto zarade i povećati zarade za najmanje 12%.
Da, sad čitam ovo ''Imamo plan''. Izgleda da će moj izlazak na glasanje zavisiti od toga da li će mi tog jutra jafa biti bajata ili ne.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°555
One Eyed Bob wrote:Ja bih voleo da posle ovih izbora dođu drugovi, ne samo drug.
Tu je drug, na broju 38
U nastavku teksta možete pogledati imena prvih 60 kandidata na izbornoj listi „Srbija protiv nasilja“.
1. Radomir Lazović
2. Miroslav Aleksić
3. Dragan Đilas
4. Tijana Perić Diligenski
5. Danijela Nestorović
6. Marinika Tepić
7. Srđan Milivojević
8. Borko Stefanović
9. Slavica Radovanović
10. Zdravko Ponoš
11. Biljana Đorđević
12. Aleksandar Jovanović
13. Dušan Nikezić
14. Nebojša Novaković
15. Ana Oreg – Anna Öreg
16. Ivana Rokvić
17. Goran Petrović
18. Dragan Delić
19. Miloš Parandilović
20. Jelena Jerinić
21. Dr Dragana Rakić
22. Jelena Milošević
23. Borislav Novaković
24. Robert Kozma
25. Goran Petković
26. Tatjana Marković-Topalović
27. Peđa Mitrović
28. Đorđe Stanković
29. Željko Veselinović
30. Ksenija Marković
31. Natalija Stojmenović
32. Uroš Đokić
33. Slobodan Cvejić
34. Pavle Grbović
35. Ana Eraković
36. Tatjana Pašić
37. Zoran Lutovac
38. Branko Miljuš
39. Milica Marušić Jablanović
40. Đorđe Pavićević
41. Stefan Janjić
42. Nenad Milojičić
43. Mila Popović
44. Filip Tatalović
45. Marina Mijatović
46. Dragan Jonić
47. Jelena Spirić
48. Slobodan Ilić
49. Ana Jakovljević
50. Vladimir Pajić
51. Dalibor Jekić
52. Žarko Ristić
53. Dragana Rašić
54. Dobrica Veselinović
55. Snežana Rakić
56. Slobodan Petrović
57. Sonja Pernat
58. Irena Živković
59. Aleksandar Ivanović
60. Rastislav Dinić
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°556
15. Ana Oreg – Anna Öreg
Лош препис, треба Ерег. Као што је нпр Ереш Пишта.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°557
Pa OEB sad neće glasati za njih ni za kilo senfa.ficfiric wrote:One Eyed Bob wrote:Ja bih voleo da posle ovih izbora dođu drugovi, ne samo drug.
Tu je drug, na broju 38
U nastavku teksta možete pogledati imena prvih 60 kandidata na izbornoj listi „Srbija protiv nasilja“.
1. Radomir Lazović
2. Miroslav Aleksić
3. Dragan Đilas
4. Tijana Perić Diligenski
5. Danijela Nestorović
6. Marinika Tepić
7. Srđan Milivojević
8. Borko Stefanović
9. Slavica Radovanović
10. Zdravko Ponoš
11. Biljana Đorđević
12. Aleksandar Jovanović
13. Dušan Nikezić
14. Nebojša Novaković
15. Ana Oreg – Anna Öreg
16. Ivana Rokvić
17. Goran Petrović
18. Dragan Delić
19. Miloš Parandilović
20. Jelena Jerinić
21. Dr Dragana Rakić
22. Jelena Milošević
23. Borislav Novaković
24. Robert Kozma
25. Goran Petković
26. Tatjana Marković-Topalović
27. Peđa Mitrović
28. Đorđe Stanković
29. Željko Veselinović
30. Ksenija Marković
31. Natalija Stojmenović
32. Uroš Đokić
33. Slobodan Cvejić
34. Pavle Grbović
35. Ana Eraković
36. Tatjana Pašić
37. Zoran Lutovac
38. Branko Miljuš
39. Milica Marušić Jablanović
40. Đorđe Pavićević
41. Stefan Janjić
42. Nenad Milojičić
43. Mila Popović
44. Filip Tatalović
45. Marina Mijatović
46. Dragan Jonić
47. Jelena Spirić
48. Slobodan Ilić
49. Ana Jakovljević
50. Vladimir Pajić
51. Dalibor Jekić
52. Žarko Ristić
53. Dragana Rašić
54. Dobrica Veselinović
55. Snežana Rakić
56. Slobodan Petrović
57. Sonja Pernat
58. Irena Živković
59. Aleksandar Ivanović
60. Rastislav Dinić
- Post n°558
Nemojmo sitnicariti, kad moze za Obradovica, sto ne bi i za ovu listu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°559
Glasaću kao bela lala, ima jedan plus ovde koji značajno nadmašuje taj minus. Nema odudni!
Last edited by One Eyed Bob on Wed Nov 08, 2023 12:07 pm; edited 1 time in total
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°560
Ali ću ipak dodati i da je Miljuš objavljivao setan i afirmativan intervju sa Milanovićem iz RTS u vreme kada je obavljao izvesne poslove za izvesnu porodicu.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°561
Ma, ja ne bih imao problem ni da je Haarper na listi. Moj glas namenim nekom pojedincu sa liste i jebe mi se za ostatak. Tako glasam vec godinama
Last edited by ficfiric on Wed Nov 08, 2023 12:14 pm; edited 1 time in total
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°562
СНС је мање зло, ”само да не дође Ђилас”!
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°563
Како би рекао , „и једни и други су гори“.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°564
Ako nam je ovaj poslednja šansa onda smo ugasili.ficfiric wrote:
_____
Činjenica da se između Rusije i Srbije nalazi Ukrajina je dokaz da imamo više sreće nego pameti!
- Post n°565
Lepo nam je Zupko govorio a mi nismo verovali
Zorana Mihajlović: Moj pokret "Uvek za Srbiju" neće učestvovati na ovim izborima - namešteni su
Predsednica pokreta "Uvek za Srbiju" Zorana Mihajlović izjavila je danas da taj pokret neće učestvovati na izborima 17. decembra, koji su, kako je ocenila, "dogovoreni".
Mihajlović je na konferenciji za novinare u Medija centru rekla da su i blok vlasti i blok opozicije na izborima, koje predstavljaju Aleksandar Vučić i Dragan Đilas, samo "naizgled suprotstavljeni", ali da "oni na isti način dele Srbiju".
Ona je novinarima pokazala i spiskove, za koje je rekla da predstavljaju imena desetina hiljada ljudi iz Bosne i Hercegovine, koji se prebacuju na fiktivne adrese prebivališta u Beogradu i Novom Sadu, da bi u tim gradovima glasali na izborima.
"To nije krivično delo, ali je nemoralno, i govori o tome kako će izgledati izbori 17. decembra", rekla je ona.
Dodala je da se pokret "Uvek za Srbiju" sprema da učestvuje na parlamentarnim izborima naredne godine, "jer će ih sigurno biti".
"Pokret koji smo osnovali je sasvim sigurno mesto na koje mogu da dođu svi koji žele Srbiju u EU, Srbiju koja će imati tesne veze sa demokratskim društvima, Srbiju koja neće zavisiti od volje jedne porodice koja vodi državu", rekla je Mihajlović.
Najavila je da taj pokret priprema predloge zakona za mnoge oblasti, kako bi se sprovela politika koju zastupaju. Mihajlović je rekla da se taj pokret zalaže za članstvo Srbije u Evropskoj uniji i učlanjenje u NATO.
Na pitanje novinara kakav je njen stav o rudarenju litijuma, s obzirom na to da je bila ministarka rudarstva i energetike u prethodnoj Vladi Srbije kao funkcionerka Srpske napredne stranke, Mihajlović je kazala da je "litijum kritična mineralna sirovina", i da se o njegovom iskopavanju "mora ozbiljno razmišljati".
"Način na koji se litijum eksploatiše mora biti u skladu sa zakonom. To su kritične mineralne sirovine, od njih bukvalno zavisi zelena agenda", rekla je Mihajlović.
Član tog pokreta Dragan Šormaz je rekao da na ovim izborima ne žele da učestvuju jer smatraju da su "oni dogovoreni i pre slučaja Banjska, koji je promenio sve - i planove koje je imao Aleksandar Vučić, i one koji su tražili izbore kada im nije bilo vreme".
Šormaz je rekao da izbori 17. decembra "odgovaraju samo Aleksandru Vučiću", da "pokuša ponovo da odloži sve što ga očekuje i što je njegova obaveza da uradi od potpisivanja Briselskog sporazuma" sa vlastima u Prištini.
"Šesnaestog novembra će ponovo biti u Briselu, ispred njega će biti usaglašeni tekst statuta Zajednice srpskih opština, jedna od zabluda koja se unosila deset godina među građane Srbije. Kao poslanik Srpske napredne stranke govorio sam da nije tačno da se donosi statut zajednice, nego Zajednica opština sa srpskom većinom, to je potpisano", rekao je Šormaz.
On je kazao da "Aleksandar Vučić mora da pristane na taj statut, mora da isporuči sve one koji su učestvovali u slučaju Banjska", kao i da dostavi sve dokaze o poreklu oružja koje su imali Srbi koji su napali kosovsku policiju 24. septembra u Banjskoj.
Govoreći o izveštaju Evropske komisije za Srbiju, Šormaz je kazao da "izveštaj govori da mu neće biti popušteno (Vučiću) ni za jedan jedini milimetar".
"Zato znamo da će posle toga vrlo brzo biti održani izbori", rekao je Šormaz.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°568
evo malo busta i od eu, samo te sankcije rusiji i sve je ok, svetla budućnost nas čeka
https://insajder.net/prenosimo/ziofre-urucio-izvestaj-ek-ani-brnabic-napredak-u-pravosudnim-reformama-nema-pomaka-u-uskladivanju-sa-sankcijama-eu
https://insajder.net/prenosimo/ziofre-urucio-izvestaj-ek-ani-brnabic-napredak-u-pravosudnim-reformama-nema-pomaka-u-uskladivanju-sa-sankcijama-eu
- Post n°569
evo ja cu u dobroj veriNo Country wrote:Како је могуће да се намештање избора не сматра кривичним делом?
ne moze se nista uraditi sa glasacima iZ BosNe i HeRcEgOvIne, zato sto je gotovo nemoguce dokazati to kao krivicno delo. Nista ne sprecava ljude sa dvojnim drzavljanstvom da se sele iz jednog grada u drugi pre izbora. Cak i da nadjes i tuzioca i sudiju, koji jos nisu deo rezima, ne znam kako bi dokazao da im je obecan "novac, nagrada ili kakva druga korist" sto zakon propisuje. U samoj selidbi nema nista nelegalno.
to ti je pravno, politicki:
implicitna teza je da je nekako nelegitimno da glasaci sa dvojnim drzavljanstvom iZ BosNe i HeRcEgOvIne glasaju u Srbiji. Posto je glasac sa dvojnim drzavljanstvom iz Crne Gore, kandidat za gradonacelnika Beograda i to niko ne problematizuje (niti treba), onda je jedini zakljucak da je smisao te kritike uperen protiv glasaca iZ BosNe i HeRcEgOvIne, a ne protiv nekakve izborne kradje. To je veoma nepopularno.
- Guest
- Post n°570
Полуозбиљно. Ако је Зорана Михајловић заиста променила политички светоназор и залаже се за некакве “европске вредности” - онда би морала да инсистира на томе да крађа избора води у затвор. Али не, то је само “морални преступ”. Биће да је и код ње само у питању промена стајлинга.ficfiric wrote:Ozbiljno pitas?
- Post n°571
sve ok, samo me zanima na kojoj izbornoj jedinici treba da glasa drzavljanin R.Srbije i BiH koji zivi u BiH?
- Guest
- Post n°572
Шуки, ако се десетине хиљада људи непосредно пре избора региструју на фиктивне адресе - онда је то јасна изборна манипулација. Није ни потребно доказивати сваки појединачни случај.
- Post n°573
taj koji zivi u BiH ce da glasa u ambasadi ili u konzulatu, a ovi sto su se preselili ne zive u BiH. Ako mu je stanodavac takodje clan SNS, nema nikakvog nacina da se dokaze da su nesto nelegalno uradili (jer nisu).
edit: moze za obojicu odgovor
edit2:
80.000 ljudi iZ BosNe i HeRcEgOvIne imaju dvojno drzavljanstvo, to je fenomen bez ikakvog uticaja na izborni rezultat, jedini smisao toga je ovo drugo sto sam rekao. I tako ce se i odraziti na one koji to problematizuju.
edit: moze za obojicu odgovor
edit2:
80.000 ljudi iZ BosNe i HeRcEgOvIne imaju dvojno drzavljanstvo, to je fenomen bez ikakvog uticaja na izborni rezultat, jedini smisao toga je ovo drugo sto sam rekao. I tako ce se i odraziti na one koji to problematizuju.
Last edited by Janko Suvar on Wed Nov 08, 2023 6:39 pm; edited 1 time in total
- Post n°574
Ma, i prosli put su rekli "pa sta", moze im se. Jos je Vesic (cini mi se) izvalio kako se ljudi preseljavaju zbog parkinga i tako to
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°575
Чекај, јесу ли беше скоро карали неке Албанце из Бујановца гледе непријављених адреса? Значи може све, кад се хоће?