Hrvatska
- Post n°127
Re: Hrvatska
Pustinjaci? Ne bih ih ja potcjenjivao niti otpisivao.Mór Thököly wrote:Zato su i izgubili bitku globalno
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°128
- Post n°129
Filipenko wrote:Voleo bih ja tako da izgubim, ali da prvo 1500 godina terorisem, katolicim, pravoslavljujem i protestantizujem po nahodjenju. Jedino se ne bih seksao sa decom, posto nisam pop.
Није обавезно да се продуховљујеш званично. Било који имућнији... како се већ зову, не мора чак ни ага.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°130
- Post n°131
VIDEO Snimatelj MORH-a pao s mosta. Banožić se skamenio: 'Samo je odjednom propao'. Netko pitao 'je li naš ili vaš'
Hahahahahhahahahhahahaha pa "ko to tamo peva" je najistinitiji film ikada pic.twitter.com/13JAlHSA84
— BrozTwito (@BrozTwito) September 8, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°132
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°133
Ivić Pašalić ih financira, a Nacional spominje nekakvo preslagivanje kontra Plenkija.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°134
---
Sergej Trifunović koji je u petak priveden u Splitu zbog držanja životinje bez nadzora i vređanja policijskih službenika saopštio je da više nikada neće doći u taj hrvatski grad.
Podsećamo, Trifunović je na splitskoj plaži Kaštelet bio sa svojim psom, nemačkim ovčarom, koji je smetao nekim posetiocima plaže, zbog čega je prijavljen policiji. Kada se pojavila policija, Trifunović ih je navodno vređao, a potom je priveden.
On je na Instagramu povodom ovog incidenta napisao:
„Ok, ajmo ovako. Maltretiranja koje sam danas doživeo. mogu da se uporede sa istorijskim slikama u kome gradom paradiraju policijske snage sa nekakvim prasećim glavama u majicama sa kragnom i Pit Bull securitz bedžom, koji maltretiraju meštane i vlasnie kafića koji se ne ližu sa gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpeo nisam nikad i nigde. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: nikada više neću doći u Split“, poručio je Trifunović.
„Adio. A bilo je lipo i svi vi moji dragi prijatelji iz Splita ste uvek dobrodošli. “
- Post n°135
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°136
Sergej ce se vratiti korenima sa FDU kada shvati da je BMK sve tacno rekao u svojim besedama.
- Post n°138
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°139
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°141
- Post n°142
Sjedimo mi u Visu čekamo jelo da dodje i za susjednim stolom filmsko društvo pristojno razgovaraju sjede i piju svoje
— Zg075 (@Zg0751) September 9, 2023
I dolazi ovaj
Takvo bahato te glasno ponašanje nisam vidio u životu.Šetanje konobarice gore dolje sa perverznim zahtjevima.Tako da moram priznat nisam šokiran pic.twitter.com/Jc6YiC2zbk
Ponovo se oglasio Sergej Trifunović: Za 30 sati hapšen sam tri puta u Splitu i iznuđeno mi je preko 1.500 evrahttps://t.co/cLzismePwp
— Danas (@OnlineDanas) September 10, 2023
Sergeju Trifunoviću zabranjen ulazak u EU i još tri zemljehttps://t.co/afA1ucrLuu
- Post n°143
- Post n°144
rumbeando wrote:Sjedimo mi u Visu čekamo jelo da dodje i za susjednim stolom filmsko društvo pristojno razgovaraju sjede i piju svoje
— Zg075 (@Zg0751) September 9, 2023
I dolazi ovaj
Takvo bahato te glasno ponašanje nisam vidio u životu.Šetanje konobarice gore dolje sa perverznim zahtjevima.Tako da moram priznat nisam šokiran pic.twitter.com/Jc6YiC2zbkPonovo se oglasio Sergej Trifunović: Za 30 sati hapšen sam tri puta u Splitu i iznuđeno mi je preko 1.500 evrahttps://t.co/cLzismePwp
— Danas (@OnlineDanas) September 10, 2023Sergeju Trifunoviću zabranjen ulazak u EU i još tri zemljehttps://t.co/afA1ucrLuu
Vulin da mu priredi svecani docek na granicnom prelazu. Sa sve Dodikom.
- Post n°146
_____
- Post n°147
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°148
ali, kakav je to pajser
verovatno je oceckivao da ga docekaju kao superstara i da mu sasolje jaja
i plate ice i pice, podrazumeva se
a oni nasli takvom coveku da "iznude" 1500e
u moru iritantnih likova medju nasim "javnim licnostima" sergej se istinski trudi da vazda bude tu negde u samom vrhu
- Post n°149
----------------------------------------------------------------
Јбг. друже, ниси тако причао пре иако су у претходних месец дана двоје Срба затворили. између осталог, због написаног на друштевној мрежи(како уопште то може са сигурношћу да се узме као доказ?). Ја нећу сеирити јер знам како је бити Србин у хрватској, где није могуће да се спроведе хрватски Устав по питању права српске заједнице.
А ово за Вучића и Пленковића, немој два пута тражити, то су сестринске странке у "европској породици".
- Post n°150