Last edited by boomer crook on Sun Aug 13, 2023 6:07 pm; edited 1 time in total
Bosna i Hercegovina
- Post n°326
Re: Bosna i Hercegovina
karala ga majka ne sto se kockao nego sto se vadio.ili sto bi rekli u irskoj: razlika izmedju sahrane i svadbe je jedan pijani manje
Last edited by boomer crook on Sun Aug 13, 2023 6:07 pm; edited 1 time in total
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°327
To sto u publici nece biti Klintonovih.
- Post n°328
Erős Pista wrote:Blablabla.
Sta je problematicno u sarajevskom koncertu U2?
Ja im i Bazdu halalim, a Luka je srca kamenoga, oprosta kod njega za U2 nema.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°329
Volimo ga kao majka ludu ćerku.Ferenc Puskás wrote:Podsjetite me neko, zašto ono trpimo Filipenka na forumu, jel što je pitoreskan?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°330
Ko voli dvorske umetnike i lude? Bukvalno niko.
- Post n°331
filip dvorski umetnik? mozda uz zlatni tron na svetoj terri
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°333
Pozovi.Luku.na+375 wrote:
Evo proslo 30 godina od raspada Yuge i tih socijalistickih provizoriuma i jedino Srbija deluje odrzivo i zaokruzeno sto je ironija posebne vrste.
Na koju foru Srbija deluje odrzivo i zaokruzeno? Pa to je bukvalno jedina zemlja koja je naknadno dodatno pocepana. A o demografskoj odrzivosti da ne govorim. Jedino sto je najveca i sto su joj zli komunisti ostavili silan potencijal za rasprodaju, pa ne stizu ni do dan danas kojekakve zorane mihailovic i dubravke djedovic da raskrcme ono sto je ostalo iz socijalistickoprovizornih vremena.
- Post n°334
Pa nije zemlja bitna. Nije bila bitna ni devedesetih.
Nije bitna jos od srednjega veka.
Eno Knina ko svojevrsnog Cernobilja. To je nenaseljivo i nezivljivo narednih 3000 godina ili do sledeceg potopa.
Ako je Knin Cernobilj, Kosovo je Nagasaki: najveca hriscanska komuna u Japanu. Nije morala da nestane u jednoj uzarenoj lopti, ali niko nije suzu pustio. Osim mozda cara u direktnom prenosu.
Nije bitna jos od srednjega veka.
Eno Knina ko svojevrsnog Cernobilja. To je nenaseljivo i nezivljivo narednih 3000 godina ili do sledeceg potopa.
Ako je Knin Cernobilj, Kosovo je Nagasaki: najveca hriscanska komuna u Japanu. Nije morala da nestane u jednoj uzarenoj lopti, ali niko nije suzu pustio. Osim mozda cara u direktnom prenosu.
- Post n°335
beatakeshi wrote:Zašto je Bono vaška i šta fali rokenrolu U2?
svet se dosta pomerio od tog vremena kad si ih slušao. napred, nazad, jedino što je malo šta ostalo tako ukotvljeno kao bono. možda prljavo kazalište, šta znam. voleo bi da se sarajevo pomeri iz tog bono-amanpir narativa ali dobro njihova stvar, demokrate na vlasti, zabole me ona stvar /kurac/ najiskrenije.
jel si slušao the war on drugs btw
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°336
https://en.m.wikipedia.org/wiki/More_Crap
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°337
What is he saying? pic.twitter.com/dCR4YIRIkb
— Chaotic Nightclub Photos (@ClubPhotos_) August 10, 2023
- Spoiler:
Slušaj, ja ne volim da djevojke koje prvi put vidim gnjavim pričama koje su mene ispizdile al Bono, onaj Irac iz U2, je govnar koji je monetizovao svoju lažnu podršku Sarajevu za vrijeme opsade koja je takođe bila lažna jer nikakve opsade nije ni bilo nego su gradski kvartovi međusobno zaratili. A Sarajevo mora da izađe iz Bonovštine, mora i već jednom prihvati da ne postoji nikakva opsada a samim tim ni žrtve opsade jer opsade nije bilo. i tek onda će Beograd da im oprosti što ih je tukao iako sam Beograd nikakve veze nema sa tom tučom jer je to bio kvartovski rat. E, jesi li ti Irkinja? Da li znaš da su Hrvati za vrijeme rata zapišavali osvojeni teritorij tako što bi sprejom ispisivali U2? Kakvo lukavstvo, heheh, UNPROFOR i strani novinari misle da to pišu fanovi benda a stvarno značene je bilo ustaše su tu po drugi put, heheh. Bono je planski, upravo zbog toga osnovao i tako nazvao bend, kakv crni izviđački avion, zavjera je davno skovana.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°338
Sreca pa zivimo u doba kada je sasvim ok i normalno da bombardujes i sravnis sa zemljom citave gradove, koristis kasetne bombe, itd.
Tako da je taj twitter humor totalno retardiran.
Tako da je taj twitter humor totalno retardiran.
- Post n°339
Sreca pa zivimo u doba kada je sasvim ok i normalno da bombardujes i sravnis sa zemljom citave gradove,
Istina, srpski internet je zivi dokaz
- Post n°340
SARAJEVO ŠETA ZA NIZAMU!
— Benjamina Karić (@BenjaminaKaric) August 13, 2023
Ponedjeljak, 14. august u 18 h ispred Katedrale.
Dragi prijatelji,
svjesna funkcije koju obnašam i pažnje javnosti koju ona nosi, dozvolite mi da to u ovom trenutku zloupotrijebim.
Tragična ubistva u Gradačcu ne dozvoljavaju mi da sjedim skrštenih… pic.twitter.com/poVvDkHaWS
- Post n°342
bono u sarajevu ko nuvel vag u beogradu, skraćeno - lipov kurac. na kvadrat.
dojmilo bi me kad bi takav hajp pravili od npr hanke paldum, koja je za ovog irskog pacovčića boginje pesme, emocije, svega što čini život. sve što je bono ikada napravio, neće biti do kolena ovih njenih tri minuta.
ne znam da li joj se danas u ovom kanselovanju svega zamera što peva pesme ludog milića v ali evo ovo je napisao alija m.
bila jednom zemlja bosna
dojmilo bi me kad bi takav hajp pravili od npr hanke paldum, koja je za ovog irskog pacovčića boginje pesme, emocije, svega što čini život. sve što je bono ikada napravio, neće biti do kolena ovih njenih tri minuta.
ne znam da li joj se danas u ovom kanselovanju svega zamera što peva pesme ludog milića v ali evo ovo je napisao alija m.
bila jednom zemlja bosna
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°343
Hanka Seljanka.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°344
Дај ми бре Азру Халиловић.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°345
Bono Faca
Zna li se šta Bono mnije o Jasenovcu
Zna li se šta Bono mnije o Jasenovcu
_____
#FreeFacu
- Post n°346
To. Prvo da osudi klanje srpske nejači, pa ćemo za posle da vidimo.
_____
- Post n°348
_____
#FreeFacu
- Post n°349
Sarajevski festival mogu da otvore Bono i Kristijan Amanpur ali Telekom je upravo prezentirao HEROJE HALIJARDA u sred Sarajeva. Znači, nebeski narod je nezaustavljiv!
— Dimitrije Vojnov (@timjohnbyford) August 15, 2023
_____
#FreeFacu
- Post n°350
Ne, to znaci da Ameri organizuju celo sranje i da se peru pare preko USAIDa.