Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naprednjakluk

ficfiric

Naprednjakluk - Page 35 Empty Re: Naprednjakluk

Post by ficfiric Tue Dec 31, 2024 6:57 pm

O lojalistima
    Kaže da u našoj zemlji je samo loša vest vest, ali ne i dobra vest. Kaže da danas ima mnogo ljudi koji su otišli u inostranstvo povodom novogodišnjih praznika.

- Ima jedno krilo unutar SNS i danas su imali jedan mali skup, bili su u crkvi. Ja nisam deo tog tima, ali su tu meni bliski ljudi. Oni su me opomenuli jedamput pre 5 godine i rekli da "sa žutim ološem ne može u koaliciju" kada su mediji prenosili da ćemo sa Demokratama u koaliciju. Reč je o časnim ljudima koji su mi došli i rekli da nikada nisu tražili ništa, ni ministarska mesta, oni nisu bogati. Oni su tu kao čuvari vatre, a po mom ukusu su malo ekstremni. Imali su sastanak. Ti ljudi su upozorili sve one koji misle na različite načine da je potrebno da se ide protiv mene neće imati nikakvu podršku unutar stranke. Njih je bilo na osnivačkoj konferenciji 1019, to su uglavnom muškarci, samo je mali broj žena, oni su se tamo na krv zaklinjali. Moj brat i još neko je deo tog tima ali ja nisam. On je samo jedan od samo sada već 17.000 ljudi. Kada dođe krizna situacija niko od tih ljudi nikada nije napustio i uvek su se žestoko borili. Oni su uglavnom proruski orijentisani, za slobodnu Srbiju, ali više proruski. Deo tih mladića videli ste kako su se suprotstavili Đilasu i njegovim batinašima. To su ljudi koji imaju svoje zavete. Mislim da su prvi put pozvali i Vučičevića da im se pridruži.

Kaže da je važno da se formira Pokret do 15. marta i da moraju da budu otvoreniji i prihvatljiv za sve ljude.

- Oni su to zasnovali na različitim postulatima. A sada se posebno pozivaju na Trampov 6. januar. Razovarao sam sa svim Trampovim lojalistama. Za njih je 6. januar, a za SNS lojaliste je 3. novembar bio vododelnica, kada je pokušan državni udar u Srbiji.

Kaže da je potrebno mnogo više razumevanja, ali da lojalisti to ne misle.

_____

Uprava napolje!

konjski nil

Post by konjski nil Sun Jan 05, 2025 12:22 am

Savet roditelja Vazduhoplovne akademije osudio je razrešenje direktora dr Gorana Cvijovića, koje vide kao „klasičnu političku odluku“.

U saopštenju Saveta navodi se da roditelji pružaju punu podršku direktoru i „nastavničkom kolektivu u koje imaju puno poverenje“. Roditelji dodaju i da ih je veoma uznemirilo saopštenje koje su primili od smenjenog direktora, naročito jer se u njemu navodi da će 9. januara 2025. godine svi odgovorni rukovodioci u sertifikovanim organizacijama Vazduhoplovne akademije, njih 15, podneti neopozive ostavke, što direktno dovodi do gubitka svih sertifikata koje ova ustanova trenutno poseduje.

„Ukoliko bi došlo do ovako nečega, to bi ozbiljno ugrozilo prava učenika, poptuno obesmislilo glavne razloge zbog kojih su upisali ovu školu i dovelo u pitanje njihovu profesionalnu orijentaciju i buduće karijere u avio-industriji“, navode roditelji i dodaju da im nije jasno koji je bio kriterijum za izbor novog v.d. direktora, niti da li on ispunjava zakonske uslove za tu funkciju.

„Istovremeno je vrlo upitno da se u Beogradu za direktora najbolje stručne škole u Srbiji koja je kompletno u dualnom sistemu obrazovanja i jednog tako složenog vazduhoplovnog trening centra postavlja lice iz Gradske uprave Vršac, bez dana iskustva u rukovođenju bilo kojom obrazovnom ustanovom„, dodaje se u saopštenju roditelja.

Naprednjakluk - Page 35 5dSeQPE

_____
    Naprednjakluk - Page 35 2692   Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence   Naprednjakluk - Page 35 2692
    паће

Post by паће Sun Jan 05, 2025 9:42 am

Ау... ово је сад бити ил не бити. С једне стране притисак заслужних батинаша чланова који још нису ухлебљени награђени према доприносу, а с друге стране притисак струке којој је већ допиздело и јасно осећа да ово више не мора да трпи.

:кокице:

_____
       with modem on UPS, I will have wife even when power goes down.
       нама је потребно да ви будете на робији.
    паће

Post by паће Mon Jan 06, 2025 5:31 pm

Opštinski funkcioner opštine Titel i član Srpske napredne stranke Stanko Pavlović iz Šajkaša zajedno je sa svojim sinom N.P. (28) naneo teške telesne povrede policajcu, koji je došao da interveniše, jer se Pavlović prethodno potukao sa jednim mladićem ispred ugostiteljskog objekta u Šajkašu, zaznaje Danas od izvora u novosadskom tužilaštvu.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/opstinski-funkcioner-naneo-teske-telesne-povrede-policajcu-na-duznosti/

_____
    Elektro Lazzi

Post by Elektro Lazzi Mon Jan 06, 2025 6:05 pm

Dobro je dok svoj na svoga udara.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Jan 06, 2025 8:22 pm

Znštikosmja
    паће

Post by паће Mon Jan 06, 2025 9:03 pm

Nektivni Ugnelj wrote:Znštikosmja

„знаш ти ко је мој отац?“
    „што мене питаш, кева није умела да ти каже?“

_____
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Jan 12, 2025 9:25 pm

https://www.nacional.hr/i-bi-svjetlo-milic-cini-se-da-celnici-snv-a-imaju-stranu-a-mozda-i-prste-u-aktualnim-dogadajima-u-srbiji/

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Jan 13, 2025 4:25 pm

Naprednjakluk - Page 35 Ghloqt10

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Jan 13, 2025 4:26 pm

Opa!

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

паће

Post by паће Mon Jan 13, 2025 4:28 pm

„И онда Хари Потер крене овако да трља штапић, уздуж, напред назад, и да не поверујеш шта се онда деси!“

_____
    boomer crook

Post by boomer crook Mon Jan 13, 2025 5:06 pm

tko je umro? ovo su seljakovic & LPB ali tko je treci?

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Old Dry Keith

Post by Old Dry Keith Mon Jan 13, 2025 5:09 pm

Milinković aka Debeli

_____
    Gdje punac drži pive?
    Old Dry Keith

Post by Old Dry Keith Mon Jan 13, 2025 5:10 pm

On je bio ako sam dobro razumeo lowkey Leonard Rifenštal SNS.

_____
    Gdje punac drži pive?
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Jan 13, 2025 5:11 pm

Treci je lik s one legendarne fotke.

_____

ficfiric

Post by ficfiric Mon Jan 13, 2025 5:13 pm

Treci je onaj sto vice Boooooorroooooo, zajedno sa Lovrekovicem

_____

Uprava napolje!

Old Dry Keith

Post by Old Dry Keith Mon Jan 13, 2025 5:14 pm

Da, uopšte ne znam ko je taj, izgleda kao prompt Photorealistic image of a youthful and ambitious bureaucrat in a corrupt regime.

Last edited by Old Dry Keith on Mon Jan 13, 2025 5:15 pm; edited 1 time in total

_____
    Gdje punac drži pive?
    Old Dry Keith

Post by Old Dry Keith Mon Jan 13, 2025 5:15 pm

ficfiric wrote:Treci je onaj sto vice Boooooorroooooo, zajedno sa Lovrekovicem
    jel to "Sram te bilo" snimak?
    zbog čega se nije promenio od tada?

_____
    Gdje punac drži pive?
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Jan 13, 2025 5:18 pm

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Jan 13, 2025 5:40 pm

Old Dry Keith wrote:Da, uopšte ne znam ko je taj, izgleda kao prompt Photorealistic image of a youthful and ambitious bureaucrat in a corrupt regime.

Naprednjakluk - Page 35 3579118792 Naprednjakluk - Page 35 3579118792 Naprednjakluk - Page 35 3579118792

_____

boomer crook

Post by boomer crook Mon Jan 13, 2025 5:47 pm

Erős Pista wrote:https://www.nacional.hr/i-bi-svjetlo-milic-cini-se-da-celnici-snv-a-imaju-stranu-a-mozda-i-prste-u-aktualnim-dogadajima-u-srbiji/

salata reci i zid teksta

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Old Dry Keith

Post by Old Dry Keith Mon Jan 13, 2025 5:57 pm

joj još juče sam pročitao celo...ovo...nešto.

iz nekog razloga me je najviše iznerviralo ovo "pored mog druga Jovana", to je ekvivalent neželjenog guranja jezika u uvo. Vladika Jovan (ne "moj drug Jovan" jbt bog opajdaro glupava) treba valjda da ima pravo da u javnosti kvalifikuje svoje kontakte kako želi, bez ove sirove i netražene familijarnosti.

_____
    Gdje punac drži pive?
    boomer crook

Post by boomer crook Mon Jan 13, 2025 6:04 pm

meni uopste nije jasno sta ona hoce ovom paskvilicom.

sumnjam da je njen jovan ovde na njenoj strani. rok-pop je vec bio isto meta vucicevskih harangi.

_____
    паће

Post by паће Mon Jan 13, 2025 6:14 pm

boomer crook wrote:meni uopste nije jasno sta ona hoce ovom paskvilicom.

sumnjam da je njen jovan ovde na njenoj strani. rok-pop je vec bio isto meta vucicevskih harangi.

А рокерка-попадија? :паће:

Дефиниција безначајности: „чак се ни Вучић није сетио да опампрчи по њему/томе“.

Које је то губљење времена, уопште се освртати на њихове будалаштине.

_____
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Jan 13, 2025 6:15 pm

Hoće neki posao posle ovog izleta u (anti)diplomatiju

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Wed Feb 05, 2025 3:04 pm