Protesti
- Post n°676
Re: Protesti
Ja ga slušam po n-ti put. Čist žuisans.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°677
Ovo je neka gej koračnica, jel da?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°678
potpuno promašena pesma obzirom da navodi slušaoce na nasilje
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°680
Радикализација власти је већ обавијљена 2012.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°681
Kako su se samo dosetili da ih sve obuku u majice "Sloboda ili ništa", da svi koji su pozirali u tim "uniformama" piju alkohol, uriniraju i kradu?
— Isidora Kovačević (@themiss_isidora) June 25, 2023
Genijalno!! pic.twitter.com/Axe8ja0Scd
— Isidora Kovačević (@themiss_isidora) June 25, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°682
Ja sam pio pivo i pišao na ovim protestima. I to više puta. Građanerija može da mi ga blajva. Ali samo pristojno.
_____
~~~~~
- Post n°683
Jezivo, jebote, da ja sada ne mogu ni da pišam uz žbun na skupu od sto hiljada ljudi, a da me neko ne snimi i upre prst u mene. Da se nose u kurac više.
_____
~~~~~
- Post n°685
bgm izgleda da su još sredinom maja tzv opozicionari dobili neke naputke
u prevodu nema leba treba polagati za kamion i pripaliti svenska tečaj na duolingu ako ste mladi a starijima ostaje da smisle način kako da se upišu u istorijuProtesti protiv nasilja idu ka letnjem odumiranju. I dalje je tu dovoljno ljudi za impresivne fotografije sa dna ulice Kneza Miloša, nepregledno more glava koje razmišljaju, šetaju i veruju u bolju Srbiju.
Ali, brojke su hladna kategorija. Prema proceni Aleksandra Gubaša i njegove ekipe – to su jedini ljudi koji broje i dokumentuju masu – na poslednjim, osmim, protestima u Beogradu bilo je oko 16.000 ljudi. U deset gradova ukupno oko 25.000.
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°687
Na devetom protestu će se ići do TV Pink, najavljene blokade autoputa u petak
https://n1info.rs/vesti/srbija-protiv-nasilja-deveti-protest-ruta-datum/
Deveti po redu protest Srbija protiv nasilja u Beogradu biće održan 1. jula, a u petak će biti organizovane blokade autoputa, objavili su predstavnici parlamentarne opozicije.
Kopredsednik stranke Zajedno i narodni poslanik Nebojša Zelenović izjavio je da će u petak biti organizovana blokada autoputa E75
U petak biće posebna blokada autoputa E 75 u Beogradu na tri tačke i u Novom Sadu na jednoj tački, „tako što ćemo imati jednu usporenu vožnju od naplatne rampe Šimanovci i naplatne rampe u Bubanj potoku u drugom smeru“, koje će se susresti kod Sava centra, rekao je Zelenović.
„Protestne vožnje kreću u 16 časova ispred naplatnih rampi, doći ćemo do 17, 17.30 ispred Sava centra i tu ćemo ostati do 20 časova“, rekao je Zelenović.
U subotu će biti organizovana blokada dve pruge – kod Smederava i kod Niša, dodao je on.
Lazar Lazić/N1
Kazao je da se protesti protiv nasilja organizuju ove nedelje u 29. gradova – Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Šapcu, Leskovcu, Zrenjaninu, Pirotu, Subotici, Vranju, Smederevu, Kraljevu, Kuršumliji, Prokuplju, Jagodini, Žagubici, Čačku, Vršcu, Rumi, Lučanima, Zaječaru, Vrbasu, Majdanpeku, Raški, Somboru, Valjevu, Užicu, Gornjem Milanovcu i Loznici.
Narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta najavio je da će protest Srbija protiv nasilja u subotu početi u 18 časova, i posle kraćeg obraćanja ići do TV Pink.
„Umesto da zaustave onu trovačnicu od ‘Zadruge’ i rijalitija i svih njihovih informativnih pograma oni najavljuju novi rijaliti koji će se zvati ‘Zadruga elita'“, rekao je Jovanović.
Pozvao je građane da odu na Pink u subotu da pokažu šta misle „o toj ružičastoj eliti“.
Jovanović je rekao da će trasa protesta biti Skupština Srbije – Kneza Miloša – Mostar – Kneza Aleksandra Karađorđevića, do TV Pink.
„Očekujemo provokacije, očekujemo da se ispred Pinka pojavi neko ko ima nameru da protest ruši“, upozorio je Jovanović i istakao da će građani šetati mirno i da ne dolaze da „ruše Pink“.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°689
Ne znam šta da mislim. Sa jedne strane, osećam potrebu da budem dosledan sebi, i da se pojavim. Sa druge strane, motivacija mi je sad nula.
_____
~~~~~
- Post n°690
Zasto to nije bila ruta na drugom ili trećem protestu?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°691
Ne znam. Tražiš da se Pinku uzme frekvencija, pa praviš lanac oko RTSa.
_____
~~~~~
- Post n°692
Bila je ovih dana anketa i neka od pitanja su bila sta treba blokirati (npr, ja sam Pinku i Hepiju dao pet zvezdica, zgradi vlade 1, itd). Ranije nije bilo ovakvih anketa pa se blokirao rts
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°693
Direktna demokracijaficfiric wrote:Bila je ovih dana anketa i neka od pitanja su bila sta treba blokirati (npr, ja sam Pinku i Hepiju dao pet zvezdica, zgradi vlade 1, itd). Ranije nije bilo ovakvih anketa pa se blokirao rts
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°694
I eto odmah rezultata
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°695
Bleeding Blitva wrote:Direktna demokracijaficfiric wrote:Bila je ovih dana anketa i neka od pitanja su bila sta treba blokirati (npr, ja sam Pinku i Hepiju dao pet zvezdica, zgradi vlade 1, itd). Ranije nije bilo ovakvih anketa pa se blokirao rts
Како би рекао тавариш Кондо или који то већ беше имао тај обичај, „није то само 1 демократац, то су бројни демокраци, то је масовно“.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°698
neka bitno je da mi budemo mali ker i cxistimo svoje dvorisxte u kome nema nasilny protesty kao u francusky npr a oni neka nam pišaju po glavama nekažnjeno decenijama npr
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence