Last edited by MNE on Wed May 03, 2023 11:20 am; edited 1 time in total
Zločini u OŠ Vladislav Ribnikar i Mladenovcu
reddit par postova od juče(btw lik je iz Niša tako da nije ovaj ali eto)
Last edited by MNE on Wed May 03, 2023 11:20 am; edited 1 time in total
Osam učenika i radnik obezbeđenja preminuli su u jutrošnjoj pucnjavi u školi na Vračaru, nezvanično saznaje portal N1 u MUP-u.
Ima li smislenih nagoveštaja da je to za reddita on ili.....?
nije on, već sam editovao post, ali je mogao on da pročita i da dobije ideju(uklapa se u taj profil ličnosti koji bi ovako nešto shvatio ozbiljno)
ja ne mogu da dodjem sebi
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
n1 tv i n1 portal kao da su dva različita medija
(na tv-u mnogo paze da se drže osnovnih normi i da ne prenose nezvanične informacije, ili ako ih prenesu da tri puta ponove da su nezvanične, na portalu ide sve)
predsenik opštine vračar je dao informacije: ubijen čuvar koji je pokušao da spreči zločin, nastavnica teško ranjena, životno ugrožena, petoro dece u bolnici.
(ovo je elitna škola, sa elitnim i bitnim roditeljima, da imamo 9 ubijene dece, mislim da bismo imali i identitet bar polovine. nadam se da se neću polivati govnima zbog ovoga)
(na tv-u mnogo paze da se drže osnovnih normi i da ne prenose nezvanične informacije, ili ako ih prenesu da tri puta ponove da su nezvanične, na portalu ide sve)
predsenik opštine vračar je dao informacije: ubijen čuvar koji je pokušao da spreči zločin, nastavnica teško ranjena, životno ugrožena, petoro dece u bolnici.
(ovo je elitna škola, sa elitnim i bitnim roditeljima, da imamo 9 ubijene dece, mislim da bismo imali i identitet bar polovine. nadam se da se neću polivati govnima zbog ovoga)
- Guest
N1 ima potvrdu za osmoro dece, to više nažalost ne može da se dovodi u pitanje.
direktor tiršove:
tiršova
2 dečaka, 1 devojčica, dečaci ok, devojčica: operacija u toku
tiršova
2 dečaka, 1 devojčica, dečaci ok, devojčica: operacija u toku
Jezivo...
Re 8moro
Re 8moro
gledam n1, nema potvrde za osmoro ubijenih
(vidim na sajtu da ima, nezvanično)
. Portal N1 nezvanično saznaje da je poginulo osam učenika i čuvar. Nastavnica u teškom stanju. Povređeni, među kojima ima i životno ugroženih, primljeni su i u Urgentni centar.
(vidim na sajtu da ima, nezvanično)
. Portal N1 nezvanično saznaje da je poginulo osam učenika i čuvar. Nastavnica u teškom stanju. Povređeni, među kojima ima i životno ugroženih, primljeni su i u Urgentni centar.
- Guest
potvrdio MUP za RTS
Настрадало осморо ученика и радник обезбеђења
Како је РТС-у потврђено у МУП-у, у пуцњави у Основној школи "Владислав Рибникар" у Београду настрадало је осморо ученика и радник обезбеђења. Тешко је повређено шесторо ученика и једна наставница.
Navodno sin radiologa V. Kecmanovića
Kako je potvrđeno iz MUP-a, javlja RTS, ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja.
ma ja se bojim da je gotovo kada su novosti objavile. one su doslovce zbirov bilten.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
To je to
jbt, jbt, jbt
- Guest
Kecmanović sa Dedinja? Jedan od najboljih u državi.
jbg držiš dosta para u kući onda zbog paranoje držiš tu oružje pa ti emotivno zapostavljeni sin dohvati to oružje i napravi šta napravi
U saopštenju MUP-a potvrđena nezvanična saznanja portala N1 - da je u stravičnoj tragediji u školi na Vračaru poginulo osmoro dece i čuvar. Još sedam osoba ranjeno. U pitanju je šestoro dece i jedan nastavnik.
jel se vučić još nije obratio naciji+
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
MNE wrote:jbg držiš dosta para u kući onda zbog paranoje držiš tu oružje pa ti emotivno zapostavljeni sin dohvati to oružje i napravi šta napravi
Oružje u kući drže i oni bez dosta para, ima ga i u kućama u kojima je upravo ono najskuplja pojdinačna stvar. Dijete je već pucalo, nema šanse da mu je ovo premijerna upotreba oružja. Jebotebog, ovo čak nije ni srednja škola.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
Ja sam klinca doveo kući jer mi je sumanuto da je on u školi dok su 15 minuta dalje pobijena deca.
U dvorištu je dežurna pandurka. Čujem da su u drugoj školi zaključali decu i ne puštaju ih napolje.
U dvorištu je dežurna pandurka. Čujem da su u drugoj školi zaključali decu i ne puštaju ih napolje.
_____
Sweet and Tender Hooligan
ja sam sada rekao nasem ucitelju da moje dete nece doci ni danas ni do daljnjeg dok se neko ne obrati i iznese nesto sto lici na plan. bice jebeno ako se ovo normalizuje.
_____
Cousin Billy wrote:i nastavljaju sa tabloidskim ludilom. objavili su identitet pucača.
Napisah vec,
otkrice i identitet roditelja, i stričeva, i surnjaja i deveričića, personalizovace ovaj masakr do krajnjih granica skidanja odovornosti sa institucija i drzave.
Danima cemo čitati feljtone o krivici pojedinaca. Tako to ovde ide.
Ja sam malopre izveo sina iz Ribnikara. Ne serite mnogo molim vas. Ubili su klincima omiljenog čuvara i evo sada sam saznao za učiteljicu istorije. Dečak koji je pucao je bio žrtva vršnjačkog nasilja. Moj sin ga je poznavao, upozoravana je škola od strane roditelja
— Dule Nedeljković (@hedi011) May 3, 2023
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama