Zločini u OŠ Vladislav Ribnikar i Mladenovcu
na novoj i ime i slika ubice...
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
Treba se nakrsiti ovima iz Nove ako se ispostavi da nije istina.
Mislim na broj mrtvih.
Mislim na broj mrtvih.
Last edited by Erős Pista on Wed May 03, 2023 10:39 am; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
daj boze i da ne bude
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
ako se (daj Bože) ispostavi da su tabloidi preuveličali ovo, prvo da malkice odahnemo a onda da se pridružimo bilo kakvom naporu da se te jame govnare privedu pravdi.
Evo i Novosti pišu da je 8 mrtvih, kažu sedmak pod uticajem narkotika, dete zdravstvenih radnika i uzoran đak. Na Novoj objavili i ime, pišu da je išao na mnoga takmičenja. Blic pak piše da je poludeo zbog jedinice iz istorije, a da je inače imao sve petice i da su ga zvali štreberom.
Erős Pista wrote:Treba se nakrsiti ovima iz Nove ako se ispostavi da nije istina.
Mislim na broj mrtvih.
+1000
_____
- Guest
to što je Nova uradila je svakako van svakog medijskog standarda i gore od bilo čega što je Informer ikada zasrao. za ovo apsolutno mora da postoji koordinacija i čekanje zvanične potvrde.
jedina razlika u odnosu na ameriku je što murija nije izrešetala napadača. tamo pucaju na njega sa svih strana i kada baci oružje i podigne ruke u vis.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
ja sam javio da danas moje dete ne ide u skolu
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
i nastavljaju sa tabloidskim ludilom. objavili su identitet pucača.
"pod uticajem narkotika, dete zdravstvenih radnika"
ovo je nažalost toliko uobičajeno u zadnje vrijeme
ovo je nažalost toliko uobičajeno u zadnje vrijeme
- Guest
ja čekam da vidim da li će vrtić da se raspusti. verovatno hoće ako roditelji počnu da dolaze po decu.
zapravo sam u fazonu da ne ide dok se neko iz ministarstva prosvete ne obrati i kaze sta ce se preduzeti
_____
nijedan urednik čija plata zavisi između ostalog od klikova neće propustiti šansu koja se javlja jednom u životu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°40
pucnjava
Pliz sve na posebnom topiku, čisto da iz pijeteta ne pišemo o ovome na mestu sa ovakvim imenom, a i zato što će biti mnogo materijala u dužem periodu.
MNE wrote:pod uticajem narkotika
u 8.30 ujutro, sreda. svašta.
_____
#FreeFacu
Ja se bojim toga sta ce njima pasti na pamet da preduzmu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
boomer crook wrote:zapravo sam u fazonu da ne ide dok se neko iz ministarstva prosvete ne obrati i kaze sta ce se preduzeti
šta bi ti tačno preduzeo da si ministarstvo prosvete
_____
#FreeFacu
e al stavili su mu sliku i tanku crnu traku preko očiju u paintu jer ga valjda onda niko neće prepoznati
- Guest
znam, ali zato treba da postoji nekakav postupak koji reguliše redosled koraka u ovim situacijama.kondo wrote:nijedan urednik čija plata zavisi između ostalog od klikova neće propustiti šansu koja se javlja jednom u životu
ma stolice prazne su bolje od njih
_____
mogu jedino da skrate školsku godinu što će naravno da totalno izludi i sjebe roditelje.
_____
#FreeFacu
n1 je objavio da je preminula nastavnica
_____
učiteljica
Ja se bojim da je divljacko novinarstvo danas i ovde jedini nacin da saznamo neku istinu.