Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zločini u OŠ Vladislav Ribnikar i Mladenovcu

fikret selimbašić

Zločini u OŠ Vladislav Ribnikar i Mladenovcu - Page 10 Empty Re: Zločini u OŠ Vladislav Ribnikar i Mladenovcu

Post by fikret selimbašić Wed May 03, 2023 9:23 am

Vučić je najgori čovjek u kosmosu svemira ikad. Vidio sam šest-sedam minuta njegovog obraćanja.

Last edited by fikret selimbašić on Wed May 03, 2023 9:24 am; edited 1 time in total

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Јанош Винету

Zločini u OŠ Vladislav Ribnikar i Mladenovcu - Page 10 Empty Re: Zločini u OŠ Vladislav Ribnikar i Mladenovcu

Post by Јанош Винету Wed May 03, 2023 9:24 am

Мхм, много гадније него 90-их када се дешавало национално протеривање, социјално раслојавање, колапс комунизма, ратови, беда, немаштина и санкције.
    Могу мислити како је изгледала школа у поратној Босни или на Косову 1996-7 нпр.

Не претеруј.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Del Cap

Post by Del Cap Wed May 03, 2023 9:26 am

vrhovni tumač svega (AV) sada na kzm, o malom:

- mali se prebacio u drugo odeljenje prošle godine jer je bio najbolji đak, nije bio "omiljen" a nije osećao da mu je bolje ni u novom okruženju
    - osećao je pritisak roditelja (inače "normalan brak") da ima sve bolje i bolje rezultate
    - išao sa ocem tri puta u streljanu, veruje da je dobar u baratanju oružjem
    - otac nema nikakvih mrlja u biografiji; privedena je i majka 
    - malo je počeo da popušta u školi u zadnje vreme, pominje da se zaljubio
    - izgleda da je svestan da ne može biti krivično-pravno odgovoran
    - sad veruje da će za bar deo društvenih mreža biti heroj

Last edited by Del Cap on Wed May 03, 2023 9:29 am; edited 2 times in total
    plachkica

Post by plachkica Wed May 03, 2023 9:26 am

moratorijum na izdavanje dozvola 2 godine
    revizija izdatih dozvola
    vanredne kontrole onih koji imaju oružje sa dozvolom
    lalinea

Post by lalinea Wed May 03, 2023 9:33 am

plachkica wrote:moratorijum na izdavanje dozvola 2 godine
    revizija izdatih dozvola
    Jel ovo spiska zelja ili rekose da ce to uraditi?

Ja bih peticiju da se smeni ministar prosvete. Ono su najneodgovornije izjave ikad.

_____
    you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels

Post by MNE Wed May 03, 2023 9:34 am

plachkica wrote:moratorijum na izdavanje dozvola 2 godine
    revizija izdatih dozvola
    pištolj je držan u sefu pod šifrom tako da je policija i bila u kontroli ne bi našli ništa nezakonito

i ne mora da znači da mu je otac rekao šifru, mogao je da provali na više načina 

on je asocijalizovan(očigledno), a djelimično je tome doprinijelo i ono na šta sam upozoravao dok ste kukali da svi treba da se zatvore u kuće, što najgore pogađa upravo djecu njegovog uzrasta, onda kad im najviše treba kontakt sa društvom
    plachkica

Post by plachkica Wed May 03, 2023 9:35 am

vučić predlaže vladi, ovo su prve 3 stavke, ima ih 10 al meni pukao strim te nisam čula ostatak
    Del Cap

Post by Del Cap Wed May 03, 2023 10:02 am

M. M, otac devojčice koja ide u odeljenje sa učenikom koji je jutros pucao u OŠ „Vladislav Ribnikar“ i pritom usmrtio osmoro učenika i radnika obezbeđenja, a ranio šestoro đaka i nastavnicu, ispričao je za Danas šta mu je dete reklo da se desilo u učionici istorije.

Kako taj otac navodi, njegova ćerka je bila u učionici kada je njen drug iz odeljenja pucao.

– Dečak ju je pogledao u oči i tada pomerio pištolj na drugu stranu. Nije pucao u nju, a ona se potom savila ispod stola. Kada su kasnije gledali spisak koji je napravio osumnjičeni za napad, a na kome se smatra da su imena osoba u koje je planirao da puca, primetili su da imena moje ćerke nije bilo na njemu – priča naš sagovornik.

Ipak, on ističe da ni imena dve devojčice koje su pogođene, takođe, nisu bila na spisku.
    ficfiric

Post by ficfiric Wed May 03, 2023 10:04 am

Zločini u OŠ Vladislav Ribnikar i Mladenovcu - Page 10 FvN_9TvXsBAEe93?format=png&name=900x900

_____

Uprava napolje!

Solus_Rex

Post by Solus_Rex Wed May 03, 2023 10:04 am

_____
    "Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
    A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža."  - Monsier K.
    plachkica

Post by plachkica Wed May 03, 2023 10:05 am

rekao je i da nisu još svi roditelji obavešteni
    rumbeando

Post by rumbeando Wed May 03, 2023 10:14 am

Inače, super im je ta detaljna objava spiska onih koje bi da ubije na kojem ima gomila preživele dece u kombinaciji s činjenicom da ovaj ima manje od 14 godina te da ne može da odgovara za zločin, što će reći da je slobodan ako ga ne strpaju u ludnicu, kao da onima što su preživeli ono u učionici nije bilo dovoljno sranja za danas pa odmah treba da brinu i šta će se dogoditi dalje.
    boomer crook

Post by boomer crook Wed May 03, 2023 10:46 am

usao sam kada je rekao kako nije bilo mafijaskog ubistva vec dve godine. ja samo znam da je kod mene u kraju, nedaleko od skole, u 'kockicama' ubijen neki krimi-dzimi radovac a ubica je bio maskiran kao vozac Wolta prosle godine. dakle on slobodno lupa kako mu padne na pamet.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    plachkica

Post by plachkica Wed May 03, 2023 10:47 am

cela njegova konferencija je bila skandal, bar onaj deo koji sam čula dok mi nije pukao strim, ne znam da li je ikad imao jadničkiji nastup, a ja sam odgledala 60% njegovih kzš

gadan, mnogo gadan lešinar
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Wed May 03, 2023 10:53 am

plachkica wrote:cela njegova konferencija je bila skandal, bar onaj deo koji sam čula dok mi nije pukao strim, ne znam da li je ikad imao jadničkiji nastup, a ja sam odgledala 60% njegovih kzš

gadan, mnogo gadan lešinar

Novinar Nove.rs pitao ga je zašto su dani žalosti proglašeni tek od petka, razmišlja li i ostavci ministru obrazovanja koji je za masakr okrivio zapadne vrijednosti te osjeća li se on odgovornim jer je javno pokazivao slike samljevenih ljudi (slučaj Veljka Belivuka).
    "Au. Nadao sam se da će postojati malo pijeteta, formalne žalosti, prave tuge. Zašto od petka? Jer nismo znali prije. Kakva je razlika? Što se krije iza vašeg pitanja, koja je pozadina? To je retoričko pitanje. Žalit ćemo i sutra i u petak i u ponedjeljak i utorak, sjećat ćemo se ovoga godina, pitajući se što to u ljudima može probuditi zvijer pa mogu tako nešto učiniti", rekao je. 
    "Ja mogu govoriti o svojoj odgovornosti. Je li nešto moglo napraviti drukčije u toj školi? Ne znam, mislim da nije. Što se tiče moje odgovornosti za pokazivanje slika. Te slike su pokazane da se tako nešto više nikada ne ponovi. Jesam li ja za vas govorio da ste negativno rođeni ili vi odnosno vaša televizija za mene. I na današnji dan govore da moje dijete treba završiti u šahtu kao Gadafi. 
    "Prve riječi su u Srbiji 'raspni ga', ma koga kod", govori. 
    Kaže da očekuje da ministar obrazovanja podnese ostavku, ali da je to na njemu i Ani Brnabić.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed May 03, 2023 10:53 am

Pa kad je ozbiljno sranje mora najjadnije

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed May 03, 2023 10:55 am

Kaže da očekuje da ministar obrazovanja podnese ostavku, ali da je to na njemu i Ani Brnabić.

Sigurno je na Brnabićki
    boomer crook

Post by boomer crook Wed May 03, 2023 10:55 am

predlozene mere su lakirovka. oruzja vec ima previse. jedini nacin je zabrana posedovanja i nosenja ne-lovackog naoruzanja.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Solus_Rex

Post by Solus_Rex Wed May 03, 2023 11:02 am

plachkica wrote:gadan, mnogo gadan lešinar
    Jel ovo fejk? 

_____
    "Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
    A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža."  - Monsier K.
    ficfiric

Post by ficfiric Wed May 03, 2023 11:03 am

Ne znam sto ljudi uopste gledaju Vucica. Znamo da je monstrum, videli smo to jos pre trideset godina.

boomer crook wrote:predlozene mere su lakirovka. oruzja vec ima previse. jedini nacin je zabrana posedovanja i nosenja ne-lovackog naoruzanja.

Sta vredi da se bilo koji propis menja kada zakoni ne sluze nicemu. I da se uvedi smrtna kazna za dodirivanje pistolja, Maric ce u jutarnjem programu i dalje vitlati utokama. Prvo bi to trebalo resiti.

_____

Uprava napolje!

rumbeando

Post by rumbeando Wed May 03, 2023 11:33 am

Milovan Bojić nahvalio oca kao sjajnog čoveka i lekara.
    https://mondo.rs/Info/Crna-hronika/a1777939/dr-Milovan-Bojic-o-ocu-decaka-koji-je-pucao-u-skoli.html
    rumbeando

Post by rumbeando Wed May 03, 2023 11:43 am

Jedan od Vučićevih predloga:
    Da se smanji granica starosna granica za krivično-pravnu odgovornost maloletnih lica sa 14 na 12 godina, u skladu sa međunarodnim i evropskih standarda

Koliko vidim, najveći deo kontinentalne Evrope ima kao mi.

Zločini u OŠ Vladislav Ribnikar i Mladenovcu - Page 10 8yZgqNy

Zločini u OŠ Vladislav Ribnikar i Mladenovcu - Page 10 Criminal_age

https://en.wikipedia.org/wiki/Age_of_criminal_responsibility
    Sotir

Post by Sotir Wed May 03, 2023 12:07 pm

rumbeando wrote:Inače, super im je ta detaljna objava spiska onih koje bi da ubije na kojem ima gomila preživele dece u kombinaciji s činjenicom da ovaj ima manje od 14 godina te da ne može da odgovara za zločin, što će reći da je slobodan ako ga ne strpaju u ludnicu, kao da onima što su preživeli ono u učionici nije bilo dovoljno sranja za danas pa odmah treba da brinu i šta će se dogoditi dalje.
    Као наставци Петка тринаестог, али да Мајкл има ватрено оружје.
    Del Cap

Post by Del Cap Wed May 03, 2023 12:10 pm

Osim što neće krivično odgovarati, pošto nema navršenih 14 godina, dečak K. K. (13) koji je osumnjičen da je pucajući iz pištolja usmrtio osmoro učenika i čuvara Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu i ranio još šestoro dece i nastavnicu - neće biti izbačen iz škole, pošto takva mera za osnovne škole, prema navodima sagovornika portala N1, ne postoji u propisima. Eventualno može da bude prebačen u drugu školu - ako se sa tim saglasi škola u koju prelazi, i uz obaveštavanje roditelja, odnosno drugog zakonskog zastupnika.
    kapetanm

Post by kapetanm Wed May 03, 2023 12:10 pm

Koliko se secam, iz rane mladosti dozvolu za pistolj nisi mogao gotovo nikako dobiti. Kaki kurac obuka u streljani. Podrazumeva se da su imali samo penzosi vojna lica i supovci. Eh da je Leka sad živ.. Ili opaliti 200 evra mesecno porez pa ko ne plati oduzimanje

Post by Sponsored content

Current date/time is Mon Nov 25, 2024 1:59 pm