24 sata Vučić
- Post n°276
Re: 24 sata Vučić
Znam da mora. Jedna je stvar kad pred ukucanima mozes da se opravdas - nije to zbog posla, idem da vidim Putina - drugo je kad mora da se ide da se podrzava ovo sto se desava
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°279
Nisam ga ni slusao ali vidim da je kontramiting u pitanju. Opozicija trazi da se kazne REM, Pink, Hepi i tabloidi zbog promocije nasilja a on je protiv toga
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°280
Pa ono, ne zeli da kaznjava sam sebe, sto je razumljivo
- Post n°281
E te spiskove tih koji idu na taj miting vredi praviti
- Post n°282
Vučićeva slika na portalu N1!
https://n1info.rs/vesti/vucic-najavio-za-26-maj-najveci-skup-ikada-u-srbiji/
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°283
Protest protiv protesta protiv nasilja
- Post n°285
Летећи Полип wrote:Vučićeva slika na portalu N1!
a dosta je čudno ovo. obraćanje iz mraka za sajt novosti (wtf), baš je to smislio za najavu najvećeg skupa ikad, ništa rts ništa happy, pink.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°286
A mene zanima u kom svojstvu je on pozvao na "velicanstveni skup"? Mozda ovaj low-fi nastuo govori da to cini u svojstvu predsednika stranke, sto bi imalo smisla, jer je ocigledno rec o stranackom skupu. Medjutim, svi mediji, ukljucujuci i RTS, prenose da "predsenik" poziva na skup.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°287
U svojstvu "srpskog lidera"
Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je da će se i njegova stranka i koalicioni partneri odazvati pozivu srpskog lidera Aleksandra Vučića za najveći skup ispred Narodne skupštine 26. maja.
- I ja lično i Socijalistička partija Srbije, kao i naši koalicioni partneri Jedinstvena Srbija I Zeleni Srbije, odazvaćemo se pozivu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i učestvovaćemo na najavljenom velikom narodnom skupu 26. maja, na kojem će se okupiti svi oni koji žele dobro Srbiji i svim našim građanima. Srbiji je u ovim teškim trenucima potrebno narodno jedinstvo i politička stabilnost, suprotno želji svih neprijatelja Srbije, koji promovišu sukobe i nasilje i koji bi da Srbiju vrate nazad. Ujedinjenu Srbiju niko ne može da pobedi - rekao je Dačić.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°288
Organizuju kontramiting i pozivaju na jedinstvo
- Post n°290
pa ovo je korak do lucidnosti miloševićevog raspisivanja izbora 24.9.2000... verovatno da u kalkulaciji najvećeg skupa ikada računa na to da će pola ljudi na ulici a možda i više biti oni koji su protiv njega.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°291
Prethodne nedelje mediji naklonjeni vlasti pompezno su najavili velike promene na političkoj sceni Srbije koje je inicirao lično predsednik Srbije i lider naprednjaka Aleksandar Vučić na sastanku koji je održao sa članovima Izvršnog odbora SNS. Ono što su, međutim, propustili da objave to je da se šef naprednjaka nije pojavio na sednici.
Naime, kako navode izvori Nova.rs iz vrha vladajuće partije, Vučić nije bio fizički prisutan na sednici proširenog sastava IO SNS, ali se uključio preko spikerfona na telefonu, što je iznenadilo brojne naprednjake koji su bili na sastanku.
„Jedan od članova SNS je uzeo telefon, pustio Vučića na spikerfon, koji je odatle govorio šta treba da se radi. Nikome od članova SNS nije bilo jasno zbog čega nije došao na sastanak, čudno nam je i dalje da se obraća preko telefona“, priča izvor iz SNS za Novu.
https://nova.rs/vesti/politika/iza-kulisa-izvrsnog-odbora-sns-vucic-je-preko-spikerfona-diktirao-sta-da-se-radi-nikome-nije-bilo-jasno-sta-se-desava/
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°292
https://www.danas.rs/vesti/politika/vucic-se-ponovo-obratio-porucio-preko-tv-pink-da-ce-on-da-radi-dok-opozicija-protestuje-na-gazeli/
Video se sa Samantom Pauer.
Video se sa Samantom Pauer.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°293
malo je poznato da se precednik i danas obratio da objasni, kako bi narod razumeo https://t.co/qCetDhMegx pic.twitter.com/E8vqUS7k52
— Radomir Martin (@radomir_martin) May 10, 2023
_____
- Post n°294
Колико је у години дана кад је он необраћен?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°296
On je teško bolestan čovek.
Braćo, gips je u fioci! - transparent za doček SNS-a
„Šta ćete, da nama zabranite da nikada nemamo skup? Nije to kontramiting. Oni bi ukinuli demokratiju i drugačije mišljenje i pravo na drugačiji stav. Jedino pravo koje žele da postoji je pravo da nam otkidaju glave, da nas jure dok plivamo po Savi i Dunavu, dok nam siluju majke i ništa od toga ne kriju. Onda se čak bune… I sve je to normalno kad su oni u pitanju“, kaže Vučić.
Braćo, gips je u fioci! - transparent za doček SNS-a
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°297
On je kazao i da je opozicija pokazala veliku nervozu zbog skupa koji je on najavio za 26. maj. “Šta ćete nama da zabranite? Hoćete da ukinete demokratiju, pravo na drugačiji stav. A jedino pravo je da nas jure, siluju nam majke i onda se čak bune. Ja neću nikoga da vređam, uvek smo spremni da razgovaramo i trpimo političke protivnike.
- Post n°298
Pa Brkic je nabacio nesto u tom smislu.
_____
- Post n°299
Успео да запамти текст који су му сами дали?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°300
Erős Pista wrote:Pa Brkic je nabacio nesto u tom smislu.
Ah, znaci sluzba radi svoje...