Crna Gora
- Post n°877
Re: Crna Gora
"Zapalimo školu,ficfiric wrote:Mali maturanti zapalili bakljama školu u Donjoj Gorici (naselje u Podgorici).
— Žena sa sjajem u ma (@SnagaOptimizma) May 17, 2024
Tako nešto se prosto jednom moralo desiti.
I čudim se što se ne dešava češće na ovim nesrećnim prostorima. pic.twitter.com/wK3rtMlVEx
Taj ludi đački dom..."
(posmrtni marš)
- Post n°878
svakako je obavezno osmogodišnje školovanje najveća glupost, 4 razreda da se opismeni pa ko hoće da uči neka uči ko neće neka ide da majstoriše i doviđenja, odrastaju generacije koje nisu sposobne ni za šta, paraziti obični
- Post n°879
MNE wrote:dobro, o tome su svakako maštali tokom cijelog školovanja
svakako je obavezno osmogodišnje školovanje najveća glupost, 4 razreda da se opismeni pa ko hoće da uči neka uči ko neće neka ide da majstoriše i doviđenja, odrastaju generacije koje nisu sposobne ni za šta, paraziti obični
Да чујеш само шта мој мајстор има да каже на тему момака које узима за раднике... „А колико ћу да добијем?“ „Зависи... шта све умеш да радиш?“ „Ништа“.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°883
- Post n°884
a on nedokazan pa to ti je
- Post n°885
Ako je neko sumnjao u "dobre namjere" gradonačelnika Nikṣ̌ića, neka posluŝa kako je zavrṣ̌io svoj govor na Spasovdan na Grahovcu. Sa Crnogorcima ako se ne opamete treba postupiti isto kao sa Turcima- parafraziram..
— Staxi (@Graovljanin) June 16, 2024
Ako ovo nije govor mrźnje, onda ne znam šta je? pic.twitter.com/4pb9iptNKi
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°887
У локалном дијалекту ово се зове "прдњава". У Црњој Горој све пршти од тешких речи, увреда, клетви, истраге потурица и устанка на Турке зулумћаре а нико ништа не ради.
Комите пружају отпор, иду у шуму, Мило се заклиње на крвну освету. После месец дана слизаће се опет заједно око позиција општинског ћате негде и пити дојч. Сваки конфликт је фингиран.
Не бих се ја око тога узбуђивао.
Izmjene zakona o državljanstvu neophodne su upravo da bi ovakva retorika, sa margina svetosavski orgija, postala zvanična državna politika.
— Miloš Đuričković (@milosdj) June 16, 2024
Avgustovska većina pokazala se kao nestabilna i dovoljno neefikasna za izvršavanje zadataka uništavanja države. Shodno tome, neophodno je… https://t.co/qr9P8luJFw
Отпор мора бити свеопшти, општенародна одбрана и друштвена самозаштита!
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°888
- Post n°889
Svaki put kad udjem na ovu temu to pomislim
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°890
- Post n°891
- Post n°892
OTOH, meka moć Srbije se lepo videla u Igalu do pre jedno 10 godina. Kakav je to vašar bio, Mionica gleda neverue. Tad sam pomislio da bi za CG bilo najbolje da pokloni tih 500 metara obale Srbiji, da se ne blamira. Onda se valjda lokalna vlast promenila i sad to više ne izgleda kao prop za live feed Borata Sagdijeva iz rodnog kraja.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°893
bradilko wrote:kakve gluposti. ovo sto je kkvacevic izjavio je nista naspram fasistickog lajanja mila djukanovica i dpaovaca, raznih nikoalidisa, mija popovica i slicnog sljama.
Izjavometrija.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°894
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°895
- Post n°896
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°897
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°898
_____
- Post n°899
Boze koliko vi matori urbani Xeri i mladji boomeri mrzite seljake i srbiju kao da slusam svog tatu i podsprdne fore o kolu mionici paradajz turizmu etcVilmos Tehenészfiú wrote:Pa da se pobodu kočići, da se zna dokle je naše.
OTOH, meka moć Srbije se lepo videla u Igalu do pre jedno 10 godina. Kakav je to vašar bio, Mionica gleda neverue. Tad sam pomislio da bi za CG bilo najbolje da pokloni tih 500 metara obale Srbiji, da se ne blamira. Onda se valjda lokalna vlast promenila i sad to više ne izgleda kao prop za live feed Borata Sagdijeva iz rodnog kraja.
- Post n°900
Јанош Винету wrote:Мрачни центри моћи који воде константну кампању против мене!
Štokavci kako ste psihički?