Del Cap wrote:A moralo je ovo u malo boljem kvalitetu
— Дрпе Мандића (@prijekilijek) May 10, 2023
Posle gradske moja omiljena najprofesionalnija tv pic.twitter.com/HoKWdyEhbr— Дрпе Мандића (@prijekilijek) May 10, 2023
Crna Gora
- Post n°426
Re: Crna Gora
- Post n°428
https://www.standard.co.me/hronika/uhapsen-bracni-par-iz-podgorice-dijete-prijavilo-roditelje-da-su-ga-izbili-prutem-zbog-domaceg-zadatka/
- Post n°429
Vidim, DF vise ne postoji. Otisao Medojevic
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°430
Podmlađuju se stranke, prave se nove i stare koalicije, u PES-u se svađaju, kao da će izbori.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°431
Medojevic hoce vrv da proba da bude prihvatljiv za novu vlast
- Post n°432
Je li stvarno sutra rok za predaju lista?
Śutra je rok za predaju lista za parlamentarne izbore, 24 sata prije isteka imamo situaciju:
— Mošimisemać?️ (@Mosimisemac) May 15, 2023
1. Predata lista "Casa del papel" (ne zajebavam se, stvarno se tako zove)
2. Svi ostali su se posvađali, raspali i potukli
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°433
Medojević je Crnogorac i služio je da DF ne bude čisto srpska koalicija, a mislim i da više šansi da bude deo naredne vlasti ima DF bez Medojevića nego njegov PzP.
Živi bili.
edit: fyi Mošimisemać je DPS-ov Nebojša Krstić/Dragan J. Vučićević
Živi bili.
edit: fyi Mošimisemać je DPS-ov Nebojša Krstić/Dragan J. Vučićević
_____
- Post n°434
Sad je opozicija a NK i DJV su uvek vlast.
Nego, stvarno je sutra rok? Hoce li svi stici da se prepakuju do sutra?
Nego, stvarno je sutra rok? Hoce li svi stici da se prepakuju do sutra?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°435
Samo PES ima problema sa listom jer je Mickey hteo sam da je sastavi pa su se malo kačili oko toga.
Mislim da bi večeras trebalo da završe.
Kenja ova DPS-ovka, a "humorističkih" lista i kandidata je uvek bilo i biće.
Mislim da bi večeras trebalo da završe.
Kenja ova DPS-ovka, a "humorističkih" lista i kandidata je uvek bilo i biće.
U CG je drugačija situacija. Ako odeš na Mportal.me koji uređuje Mošimisemać videćeš reklamu samo jedne firme - Bemax, a ako ukucaš Bemax u Youtube pretragu videćeš i šta sve ta firma radi u CG. Samo prati tok novca, a i NK i DJV su ovde gde su zbog love.ficfiric wrote:Sad je opozicija a NK i DJV su uvek vlast.
_____
- Post n°436
Đurović, Kovač, Vojinović i Vuksanović napustili SNP
Đurović je trenutno na funkciji predsjednice Skupštine Crne Gore, Kovač je ministar pravde, a Vojinović ministar prosvjete
Danijela Đurović, Marko Kovač i Miomir Vojinović i Nebojša Vuksanović napustili su danas Socijalističku narodnu partiju (SNP), potvrđeno je Vijestima.
Đurović je trenutno na funkciji predsjednice Skupštine Crne Gore, Kovač je ministar pravde, a Vojinović ministar prosvjete.
Vuksanović je bio nosilac liste SNP na lokalnim izborima u Podgorici u oktobru prošle godine.
Razlog njihovih ostavki su, kako nezvanično saznaju "Vijesti", "duboke i nepremostive razlike s rukovodstvom SNP-a vezane za pravce djelovanja te stranke koji, kako je rekao izvor, idu udesno i narušavaju imidž građanske partije, što po suštini jeste bio SNP".
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°437
Abazović: Ukrajinci čine oko pet odsto populacije u Crnoj Gori i po tome smo prvi u Evropi
_____
- Post n°439
svaki dan nam dođu po 2-3 aviona iz Varšave i Krakova puna Ukrajinaca, rekao bih da je to prilično promijenilo statistiku
- Post n°440
A gde odsedaju?
Mislim, nisu dosli na letovanje.
- Post n°441
U Herceg Novom pričaju o rekordnom broju turista u predsezoni - kapiram da je većina "turista" iz Ukrajine, pogotovu jer je vreme identično kao u Beogradu. Danas se prvi dan posle dužeg vremena javilo Sunce.
_____
- Post n°442
npr ovdjeMór Thököly wrote:A gde odsedaju?
https://www.patuljak.me/oglas/budva-centar-stan--551577
- Post n°443
Pa jbmmtr nemaju svi ti pridosli te pare valjda...
- Post n°444
E sad si mi dao ideju, taman sam renovirao jednosobni namoru prošle godine.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°445
U Budvu u III spratu sa pogledom na gratski park I marinu.
Last edited by rumbeando on Wed May 17, 2023 7:04 pm; edited 2 times in total
- Post n°447
I još stan posjeduje dizajniran nameštaj, što je dakako velika prednost u odnosu na stanove posjednike nedizajniranog.
- Post n°448
Src: Cedem
Ako bi se sada održao popis, u Crnoj Gori bi se najviše građana nacionalno izjasnilo kao Crnogorci - 42,8 odsto, dok bi se kao Srbi izjasnilo 32,8.
Kao Bošnjaci izjasnilo bi se 8,7 odsto, kao Albanci 4,9.
Prema istom istraživanju, 46,7 odsto građana govori srpskim jezikom, 36,4 odsto crnogorskim, bosanskim/bošnjačkim 5,3, a albanskim 4,2 odsto građana.
_____
- Post n°449
Mór Thököly wrote:Pa jbmmtr nemaju svi ti pridosli te pare valjda...
jok ti imaš....
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°450
Nacionalni savjet crnogorske nacionalne manjine (NSCNM) u Republici Srbiji skreće pažnju javnosti da osoba pod imenom Jelena Đurović nema ništa zajedničko sa krovnim Savjetom koji okuplja crnogorsku nacionalnu manjinu, a čiji je puni naziv Nacionalni savjet crnogorske nacionalne manjine, saopštio je Dragoljub Malović, predsjednik NSCNM.
“Naime, izvjesna Jelena Đurović predstavlja se kao potpredsjednica Crnogorske nacionalne zajednice Beograd. Koliko smo upoznati postoji pojedinačno Udruženje pod tim imenom, ali ukoliko je ova osoba zaista u rukovodstvu tog Udruženja, onda pozivamo to Udruženje da o tome obavjesti javnost i skine hipoteku sa crnogorske dijaspore u Srbiji, osobe koja na društvenim mrežama izaziva pažnju javnosti širenjem govora mržnje, vjerske i nacionalne netrpeljivosti”, kazao je on.
Takva osoba, prema njegovim riječima, nikada ne bi mogla i “nikada neće doći u priliku da bude članica Nacionalnog savjeta” ili većine udruženja koje u imenu imaju časno, čojsko i viteško ime Crne Gore.
“Crnogorski nacionalni savjet i udruženja jesu i učestvovaće samo u građenju prijateljskih i bratskih mostova prema svim zajednicama u Republici Srbiji, ali i u Crnoj Gori. Najdublje se izvinjavamo svima koje su istupanja imenovane Jelene Đurovic povredila, a koji su pomislili da bi crnogorska dijaspora stala iza govora mržnje i netolerancije. Osobu Jelenu Đurović upozoravamo da je u zoni vise krivičnih djela, te da ćemo ukoliko nastavi ista, preduzeti pravne radnje i zaštititi crnogorsku zajednicu od zloupotreba, ali i ukupnu javnost od osobe koja je beskrupulozno kršeći zakone pokušala da se lažno sakrije čak i iza imena Crne Gore i njene manjine u Srbiji”, poručuje Malović.
These Tweets are protected
Only approved followers can see @JelenaDjurovic’s Tweets. To request access, click Follow. Learn more
_____