Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beograd

Anonymous
    Guest

Beograd - Page 19 Empty Re: Beograd

Post by Guest Fri Jun 02, 2023 12:49 am

Greške koje prave sugerišu mogućnost da imaju problem sa lancem komande i sa planiranjem. Nevezano za ovo, ali teško bi im se ranije omaklo da naprave kampanju protiv slavnih glumaca, to je neko trebalo da zaustavi u korenu. Nema tog nekog, Vučić i njegovi gimpovi iz neposredne blizine su jedini izvor autoriteta. Nisam od onih koji vole da traže dokaze u prilog svojim teorijama (zabavnije mi je da ih sam rušim) ali sve što vidim mi liči na postepeni, to jest prvo spori pa brzi raspad lanca komande.
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Jun 02, 2023 12:56 am

Cousin Billy wrote:Četvrto, neko nešto kaže Vučiću na tu temu, a on se brecne i izbeči onim buljavim očima i onda ga više ni ne pitaju. A on nema vremena da se bavi time jer mikromenadžuje sve u zemlji.

To bi objasnilo jucerasnje gasenje skolske godine, da se juce izdrao u telefon: - Zatvaraj te jebene skole, sta me jebete sa tim svakog dana. Tako ce da bude i sa prevozom u bg

_____

Uprava napolje!

Јанош Винету

Post by Јанош Винету Fri Jun 02, 2023 12:57 am

Једна мисао - да ли има смисла постављати ”функционере у сенци”?

Ја да сам опозиција, детектовао бих где су слабе персоналне тачке у ланцу командовања и ставио бих ”директоре у сенци” што кажу Британци. Онда бих задужио те људе да товаре постојеће директоре.
    Онда када преузмем власт, имао бих људе спремне да преузму ланац командовања.

Међутим, наш систем је нетранспарентан и тешко је званично доћи до правих информација. Незванично све је то бушно као решето и сви запослени у ГСП-у ће се избрбљати о томе шта је или ко је проблем. Такође, немамо историју таквог деловања.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Notxor

Post by Notxor Fri Jun 02, 2023 1:13 am

Da si živ i zdrav, oni to odavno rade, ali van Beograda.
    Srbija je podeljena na okruge kojima upravljaju koordinatori SNS i oni naređuju predsednicima opština šta da rade, naravno u dogovoru sa firerom.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Fri Jun 02, 2023 1:23 am

za gradski prevoz će da kažu šta oćete, karta je duplo jeftinija, i to je nešto što će lako da prevedu u pozitivno brojanje gradskoj vlasti. sa druge strane, nezadovoljstvo drugim aspektima prevoza se može pretvoriti u razloge za privatizaciju javnog preduzeća ili makar neko novo JPP.

_____
    ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
    Notxor

Post by Notxor Fri Jun 02, 2023 1:32 am

Može prevoz da bude i besplatan - šta vredi ako ga nema, btw. juče sam sa ulice video lika sa ucrtanom (nadam se ne urezanom) crvenom petokrakom između očiju kako sedi blizu zadnjih vrata tramvaja broj 5.

_____
    kondo

Post by kondo Fri Jun 02, 2023 1:38 am

jutros sam u špicu proverio koliko je tačno ovo što pišete. kao što sam i pretpostavljao, nije - barem ne za sada - tramvaji između vuka i kraja bulevara i obrnuto idu potpuno normalno, čekaju se do par minuta. odgovor na sms za placanje karte stize za 5 sekundi. 

dok se ne desi neko sranje, case closed, mada sumnjam da će burundi stručnjake opšte prakse a naročito šapčane i nišlije to da omete od pisanja na ovu temu.

smešni ste.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Fri Jun 02, 2023 1:43 am

Да ли ти имаш способност апстрактног мишљења и планирања за месец дана унапред?

Ти кажеш ”док се не деси неко срање” а људи ти нацртали тачно какво срање ће се десити.
    Нема дигиталног праћења полазака а ни диспечера за ручно праћење па могу и да не полазе.

Шта ће се десити када аутобуски превозници почну да поткрадају ГСП, будући да их нико не контролише?
    Сада ради, али шта ће бити за месец-два-три?

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    kondo

Post by kondo Fri Jun 02, 2023 1:47 am

to je ŠBBKBB, mada ako ću da hipotešišem, najveća je verovatnoća da će sam šapić da ga potkrada. to što su ljudi nacrtali, kako da ti kažem, isti ljudi svašta crtaju ovde i ne retko su u krivu.

moj rant je bio odgovor na prethodne strane koje su se bavile i ŠBBKBB ali i time da plaćanje SMS-om ne radi.

radi i bolje je od starog, plus jeftinije.

Last edited by kondo on Fri Jun 02, 2023 1:50 am; edited 1 time in total

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Jun 02, 2023 1:49 am

NATO siri lazi o GSPu po Kurtijevom nalogu. Sta drugo?

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    kondo

Post by kondo Fri Jun 02, 2023 1:50 am

Erős Pista wrote:NATO siri lazi o GSPu po Kurtijevom nalogu. Sta drugo?

očekivana premudrost, ko bi bolje o gsp beograd

_____
    #FreeFacu

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jun 02, 2023 1:58 am

Prevoz će sigurno ići gore, bukvalno je nemoguće da bude drugačije. Ono što su vrv dobro procenili je da je većini bitnije što je jeftiniji i što mogu jedni drugima da pozajmljuju karte.
    Filipenko

Post by Filipenko Fri Jun 02, 2023 2:10 am

Јанош Винету wrote:Једна мисао - да ли има смисла постављати ”функционере у сенци”?

Ја да сам опозиција, детектовао бих где су слабе персоналне тачке у ланцу командовања и ставио бих ”директоре у сенци” што кажу Британци. Онда бих задужио те људе да товаре постојеће директоре.
    Онда када преузмем власт, имао бих људе спремне да преузму ланац командовања.

Међутим, наш систем је нетранспарентан и тешко је званично доћи до правих информација. Незванично све је то бушно као решето и сви запослени у ГСП-у ће се избрбљати о томе шта је или ко је проблем. Такође, немамо историју таквог деловања.

Pa to vec imas, sta mislis zasto npr. Mali svaka dva dana odgovara Nikezicu, bez objavljivanja sta je Nikezic rekao? Ali ovde je to dzaba rabota jer moze da se kaze sve, nema odgovornosti za laganje i drpanje a marvi je bitno ko je njihov a ko nije njihov, umesto toga ko je u pravu, ko govori istinu i slicne gluposti. Gledali ste Sarovica, uostalom.

kondo wrote:to je ŠBBKBB, mada ako ću da hipotešišem, najveća je verovatnoća da će sam šapić da ga potkrada. to što su ljudi nacrtali, kako da ti kažem, isti ljudi svašta crtaju ovde i ne retko su u krivu.

Meni deluje da je zapravo Sapic ovim raskrinkao koliko se do sada kralo, i koliki su kajmak skidali ovi sto su uvodili prethodni GSP sistem, pocevsi od Djilasa i Sapica Beograd - Page 19 2952840586

GSP je najveca stavka gradskog budzeta, mislim da se u svako vozilo utuce 400 evra dnevno pre nego sto uopste krene da razvozi bilo sta i bilo koga. Moze to da funkcionise jos ihahaj. Moze i da se brzo razjebe, ako se zeli, naravno.
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Jun 02, 2023 2:20 am

Kondo placa kartu u GSP

Beograd - Page 19 Giphy

kondo wrote:odgovor na sms za placanje karte stize za 5 sekundi. 

_____

Uprava napolje!

Post by beatakeshi Fri Jun 02, 2023 2:21 am

Samo bicikl! I zimi i leti, i po kiši i po vetru! (Sneg, jbg)
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Jun 02, 2023 2:21 am

kondo wrote:naročito šapčane i nišlije to da omete od pisanja na ovu temu.

I da, brt, mi placamo ove vase zajebancije

_____

Uprava napolje!

Notxor

Post by Notxor Fri Jun 02, 2023 2:41 am

Trepča radi Beograd se gradi. Demokraci, Demokraci!

_____

Post by Zus Fri Jun 02, 2023 6:40 am

Tako i moji čarapani. "Sve pare idu u Beograd" pa onda svi hrle u BnV i Galeriju
    Filosofija palanke
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Jun 02, 2023 6:47 am

https://www.google.com/search?q=beogradu+novac+iz+budzetske+rezerve
    About 185,000 results

Beograd - Page 19 2304934895

_____

Uprava napolje!

Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Fri Jun 02, 2023 6:55 am

Podrška Šapčanima i Nišlijama Beograd - Page 19 2304934895 Beograd - Page 19 1233199462

_____
    my goosebumps have goosebumps
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Jun 02, 2023 7:15 am

A carapane treba osisati Beograd - Page 19 1844795956

_____

Uprava napolje!

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jun 02, 2023 7:19 am

Ja sam mislio da se bar na hrvatskom kaže Nišljani Beograd - Page 19 1399639816

Post by beatakeshi Fri Jun 02, 2023 7:37 am

Šta je bilo sa onim splavom kod MSU što je potonuo?
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Fri Jun 02, 2023 7:39 am

Freestyler? Немам појма.

_____
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Jun 02, 2023 7:41 am

Jos stoji valjda, pisalo negde pre neki dan

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 4:57 pm