Ukinuta Narodna skupština
— BCBP (@bezbednost_org) July 21, 2023
Kabinet predsednika skupštine Srbije Vladimira Orlića obavestio je danas poslanike i javnost da je ukinuo Anketni odbor koji je trebalo da ispita uzroke i posledice masovnih ubistava u maju ove godine u Srbiji. Skupština je najviše zakonodavno… pic.twitter.com/ZBw9x5fzp8
Parla-parla-parlament
- Post n°251
Re: Parla-parla-parlament
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°252
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°253
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°254
_____
????
- Post n°255
Ej RTS NE PRENOSI SEDNICU Skupštine na kojoj se raspravlja o Zakonu koji će omogućiti epsku pljačku javne imovine i građana Srbije!
— Maja Divac (@MajaDivac) July 24, 2023
Prenose ženski fudbal.
Pa stvarno treba stati ispred svih ulaza u RTS i NE DOZVOLITI IM DA više kroče tamo ikada!
Kakva banda!#SrbijaProtivNasilja https://t.co/GeNw6I3iJo pic.twitter.com/QercwHoks8
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°256
Ko je lokator, ko da se pokrije ušima
U raspravi o amandmanima na Zakona o ozakonjenju objekata poslanica Srpske napredne stranke Marina Raguš optužila je poslanika Demokratske stranke Srđana Milivojevića da je bio "lokator" za vreme NATO bombardovanja i rekla da je on trebalo da bude procesuiran za veleizdaju.
Ona je opoziciju optužila da je uzima pare da razruši Srbiju i da Kosovo postane nezavisno te dodala da je NATO bombardovanje bilo još jedan korak u planiranju rušenja Srbije.
Srđan Milivojević rekao je da nema većeg izdajnika u istoriji Srbije od Aleksandra Vučića.
"Nisam ja Bilu Klintonu nosio dva miliona dolara jer sam pametan, nego Aleksandar Vučić, da pobedi ne bi li opet bombardovao Srbiju a ovaj opet dobio stan. Nisam ja uzeo Tonija Blera nego Vučić, nisam ja doveo Gerharda Šredera da govori na skupu SNS-a, nisam ja izveo majku iz RTS-a pre bombardovanja, sram ga blo, nisam ja slao neispravne avione u susret nato avijaciji, nisam ja skinuo bedž Šešelja i stavio Blerov bedž", rekao je Milivojević.
Poslanica Srpske napredne stranke Marina Raguš rekla je da opozicija koja govori vlasti da se pokrije ušima treba da odgovori koliko je mostova srušeno za vreme NATO agresije i koliko je ljudi tada izgubilo život.
Zbog toga, kako je naglasila, taj deo opozicije ne bi trebalo da bude u ovom sazivu Skupštine, već da je trebalo da budu procesuirani za veleizdaju
_____
- Post n°257
Poslanica Srpske napredne stranke Marina Raguš rekla je da opozicija koja govori vlasti da se pokrije ušima treba da odgovori koliko je mostova srušeno za vreme NATO agresije i koliko je ljudi tada izgubilo život.
Koji je nivo raspada kolektivnog pamcenja i javne sfere bio neophodan da ovako nesto moze da se izgovori ne kao greska ili glupost, nego kao smisljeni talking point. Opozicija iz 90ih da odgovori koliko je mostova sruseno u ratu koji su izazvali oni koji to pitanje postavljaju i koji su tada bili vlast.
Last edited by Erős Pista on Mon Jul 24, 2023 3:38 am; edited 1 time in total
_____
- Post n°258
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°259
marina raguš nije ništa slagala, za nju je to izrečeno prosto istina.
- Post n°260
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°261
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°262
Овај скандал да је Мариника Тепић одустала од рада Анкетног одбора у случају "Младеновац", где родитељи не траже да Анкетни одбор прекине са радом, гори је од Орлићеве незаконите забране рада Анкетног одбора у случају "Рибникар". Шта то ССП и СНС координирано крију од јавности?
— Бошко Обрадовић (@BoskoObradovic) July 24, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°263
https://t.co/j8DTenssFe pic.twitter.com/DjisGvoSGl
— Radomir Martin (@radomir_martin) July 26, 2023
_____
- Post n°264
_____
- Post n°268
- Post n°269
Prvu sednicu novog saziva parlamenta „otvara“ Nada Macura, pomagaće joj Marko Milošević
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°270
Serem vam se u parlamentarnu demokratiju.
- Post n°271
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°272
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°273
Istovremeno, i na balkon je okačen transparent. pic.twitter.com/HIaPVbAk9e
— Otvoreni Parlament (@O_Parlament) February 6, 2024
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°274
Ако ово не сруши власт снс, не знам шта ће.
Истина је да ово нормализација. Када ово не прође, оптужиће јавност да их не подржава и онда неће насести већ сести.
- Post n°275
ficfiric wrote:Istovremeno, i na balkon je okačen transparent. pic.twitter.com/HIaPVbAk9e
— Otvoreni Parlament (@O_Parlament) February 6, 2024
Да си са мном јела жуту проју, живела би к'о бубрег у лоју...имао сам план у својој машти да те гајим као цвет у башти али све то није било тако ти си љубав продала за благо...знам да ти је душа бола пуна, убила те љубав из рачуна!