Vlada Srbije kad AV pobedi
- Post n°151
Re: Vlada Srbije kad AV pobedi
možda treba pre donošenja velikih odluka za narod i državu (27. maja) ponekome skresati krila i staviti do znanja gde joj je mesto.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°152
Da, to je i meni palo na pamet. Naročito njoj, koja zapravo i nije tako dugo u politici, pa može da joj padne na pamet da se izmakne ili promeni stranu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°153
Erős Pista wrote:
(pauza) "...u Knjigu žalosti se... nisam upisala... konkretno..."
Е, нека је и савладала вештину апстрактног уписа.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°154
bila je da zapali sveću i ostavila cveće, drugi treći dan od zločina (imam problem kako da kvalifikujem ono što se desilo, pucnjava, tragedija, zločin), sama, bez pratje, došla zapalila sveću, ostavila cveće i otišla. videla je moja prijateljica. znači bila je kao darija ne kao ministarka, odatle verovatno to 'u Knjigu žalosti se... nisam upisala... konkretno'
- Post n°155
to se verovatno pričinilo tvojoj drugarici
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°156
plachkica wrote:bila je da zapali sveću i ostavila cveće, drugi treći dan od zločina (imam problem kako da kvalifikujem ono što se desilo, pucnjava, tragedija, zločin), sama, bez pratje, došla zapalila sveću, ostavila cveće i otišla. videla je moja prijateljica. znači bila je kao darija ne kao ministarka, odatle verovatno to 'u Knjigu žalosti se... nisam upisala... konkretno'
Ispričala je sve to u nastavku odgovora. Meni je zanimljivo kako se sve vreme zbunjivala i pravdala. Kao da je i sama bila iznenadjena Jovaninim konfrontativnim nastupom.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°157
pa jel zna đuka da nije upalila cveću u crkvi nego na ulici
i jel sveća bila osveštana voštanica ili neko komerc sralje iz amana
i jel sveća bila osveštana voštanica ili neko komerc sralje iz amana
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°158
Erős Pista wrote:plachkica wrote:bila je da zapali sveću i ostavila cveće, drugi treći dan od zločina (imam problem kako da kvalifikujem ono što se desilo, pucnjava, tragedija, zločin), sama, bez pratje, došla zapalila sveću, ostavila cveće i otišla. videla je moja prijateljica. znači bila je kao darija ne kao ministarka, odatle verovatno to 'u Knjigu žalosti se... nisam upisala... konkretno'
Ispričala je sve to u nastavku odgovora. Meni je zanimljivo kako se sve vreme zbunjivala i pravdala. Kao da je i sama bila iznenadjena Jovaninim konfrontativnim nastupom.
Дарија КТ је врло корумпирана докторица која заједно са својим братом пљачка државу. Она политички држи леђа брату док он намешта тендере у Телекому Србије и МТС-у.
Слажем се да је овај дуел на К1 вероватно нека врста поруке тј. казне и стављања на место.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°159
i porfirije je palio na ulici, tako da je valjda bogougodno
- Post n°160
svi osim gradonacelnika, premijerke i predcednika.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°161
ono kralj i kraljica ostaju iza piona
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°162
Јанош Винету wrote:
Дарија КТ је врло корумпирана докторица која заједно са својим братом пљачка државу. Она политички држи леђа брату док он намешта тендере у Телекому Србије и МТС-у.
А што га намешта, свака му дала. Крајем фебруара причам са момцима из Телекома, нешто су чачкали на бандери код мене, питам кад ће та оптика по кућама. Каже ми смо завршили улицу, а сад кад ће подизвођачи да крену по кућама, то би морало у наредним недељама, ако не буде до краја марта, онда отприлике средина априла.
Пре пешес дана свратим до њиховог дућана на главном сокаку да видим кад ће то, каже „а па Зелено Поље још није пуштено“. Па јеботе два ипо месеца откако је улична инсталација готова, а ви још нисте утефтерили да може следећа фаза да крене. Запело негде око цењкања, изгледа.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°163
https://economy-finance.ec.europa.eu/system/files/2023-05/ip200_en_0.pdf (strana 199 u PDF fajlu odnosno 185 po numeraciji na stranicama)EU danas smanjila prognozu rasta BDP-a Srbije u ovoj godini sa jesenašnjih 2,4% na 1,9%.
- Post n°165
Uvek kada cujem to "ekonomski tigar" setim se jednog staaaarog forumasa sa FB92 koji je za Jugoslaviju u sezdesetim godinama tvrdio da je bila ekonomski tigar. Samo je prevideo da je u to vreme poceo masovni odlazak u Nemacku na kako se to tada govorilo, privremeni rad. Na privremenom radu milion Jugoslovena, kod kuce u dvoristu ekonomski tigar. Tako i sad. Mrnjau.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°166
Toma Mona "pobedio borbu" i cene "padaju dole".
Spektakl. pic.twitter.com/TsDo9K2ZRy
— Patogeni puding (@PatogeniP) May 24, 2023
- Post n°167
Jel to prestaje da veruje "Ani"?
https://www.danas.rs/vesti/politika/ana-brnabic-otkazala-sastanak-sa-grupom-americkih-senatora/
https://www.danas.rs/vesti/politika/ana-brnabic-otkazala-sastanak-sa-grupom-americkih-senatora/
- Post n°168
sastaju se sa vučićem ujutru, a ana je valjda na sednici od 10h
- Post n°169
"Mi smo tu borbu pobedili". Sve go idiot.rumbeando wrote:Toma Mona "pobedio borbu" i cene "padaju dole".Spektakl. pic.twitter.com/TsDo9K2ZRy
— Patogeni puding (@PatogeniP) May 24, 2023
- Post n°170
Па ако су се борили против борбе, а нису приметили противречност...
_____
- Post n°171
Predsedniče Vučiću, hapsi bagru koja tuče narod na protestima i novinare. Građanski rat ne treba, dovoljno problema imamo. Živela Srbija. @avucic @predsednikrs pic.twitter.com/ObMyZadlyI
— Rade Basta (@MinistarBasta) June 3, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°172
DARKO GLIŠIĆ ŽESTOKO ODGOVORIO BASTI: Ti NATO ološu, kakav si lopov trebalo je da budeš uhapšen i ti
Predsednik IO SNS Darko Glišić odgovorio je ministru iz redova SPS-a Radetu Basti.
Rade Basta je pozvao predsednika Vučića da uhapsi napadače koji su se juče potukli na protestu protiv nasilja.
- Predsedniče Vučiću, hapsi bagru koja tuče narod na protestima i novinare. Građanski rat ne treba, dovoljno problema imamo. Živela Srbija - napisao je Basta na Tviteru, iako nije poznato ko je i gde tukao novinare.
Basta je tako pokušao da ispadne nekakav zaštitnik, ali je eskpresno dobio odgovor predsednika IO SNS-a Darka Glišića.
- Ti NATO ološu, začepi više jednom ta svoja crvena, gubava usta. Ti su uhapšeni, a kakav si lopov, trebalo je ti i tvoja crvena bagra zajedno sa njima - poručio je Glišić.
Podsetimo, na sinoćnjem "protestu protiv nasilja" došlo je do međusobne tuče među učesnicima, pa se tako protest "protiv nasilja" pretvorio u nasilje.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°173
Steta sto Darko Glisic ne moze da se obracuna sa tim crvenim olosima, valjda ce jednom doci na vlast.
- Post n°174
Basta je tako pokušao da ispadne nekakav zaštitnik, ali je ekspresno dobio odgovor predsednika IO SNS-a Darka Glišića.
Glišić je, nakon što nije bilo Bastinog odgovora, rekao da je Basta jak samo u dodvoravanju srbomrscima!
- Izađi mala, izađi mala! Šta je Rade, maca pojela jezik? Jak si izgleda samo u dodvoravanju onima koji ne misle dobro Srbiji. Ako nedostaje snage, pozovi Dačića, Palmu, siguran sam da će ti u pomoć pritrčati i Srđan Milivojević, Marinika Tepić. Javi se NATO ološu - rekao je Glišić.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°175
Bas razmisljam da je neko zadao AI botu da mu napravi foto video audio kako bi izgledao sns da je osoba, Glisic bi bio savrsen rezultat.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete