Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Garijeva septička jama

konjski nil

Garijeva septička jama - Page 36 Empty Re: Garijeva septička jama

Post by konjski nil Wed Nov 01, 2023 11:11 am

pošto je bilo kuknjave na tw prethodnih meseci samo da objavimo da je prelevman na sirac smanjen sa 300 din/kg na 16-60 din/kg

kako to kako to tako što vešeraj opet radi zmajski pa se manje klepa od rajetine Garijeva septička jama - Page 36 2304934895
    Prema podacima koji su prikupljeni u II kvartalu 2023. godine, vrednost izvedenih radova na teritoriji Republike Srbije porasla je u tekućim cenama za 21,1% u odnosu na II kvartal 2022. godine. Posmatrano u stalnim cenama, ukupna vrednost građevinskih radova porasla je 17,9%, i to na zgradama 13,0% a na ostalim građevinama 20,8%.

_____
    Garijeva septička jama - Page 36 2692   Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence   Garijeva septička jama - Page 36 2692
    rumbeando

Post by rumbeando Thu Nov 16, 2023 4:48 pm

Na snimanje magnetnom rezonancom čeka se godinu dana, često i duže, na skener i do pola godine, za specijaliste pacijenti uglavnom dobijaju blanko upute, jer se termini popune brzinom svetlosti, a od nedavno je nemoguća misija zakazati pregled kod lekara opšte prakse u bar polovini domova zdravlja u Srbiji.
    Mape slobodnih termina u domovima zdravlja u Beogradu, ali i u drugim gradovima naše zemlje, na internet stranici mojdoktor.gov, zastrašujuće su crvene.
    To znači da termina u crveno obeleženim domovima zdravlja, nema.
    Svi znamo da se u domovima zdravlja pregled zakazuje telefonom, preko kol centra. U crveno obeleženim domovima zdravlja to jednostavno nije moguće. Jedina opcija koja ostaje je da se bez termina ode kod izabranog lekara, sedne u čekaonicu, pa kad se stigne na red.
    https://nova.rs/vesti/drustvo/secate-se-kako-je-bilo-tesko-zakazati-specijalisticke-preglede-e-sada-ne-mozete-ni-kod-lekara-opste-prakse/?utm_source=(direct)&utm_medium=najcitanije_singlepost_sidebar
    konjski nil

Post by konjski nil Fri Nov 17, 2023 12:20 am

horde besnih avax majmuna su u fzn ha ha obična prehlada od tri dana lolz a kad ih zune dugi kovid trk kod farmakomafije da kenjkaju kako to nema termina i laktaju se s ostalim nestorolikim i jovanoglavim debilima
    nemoguća misija  zakazati pregled kod lekara opšte prakse u bar polovini domova zdravlja u Srbiji
    160 domova

82 danas
    48 sutra
    1 preksutra
    2 +4
    1 +7
    2 +14
    24 nema

ja sam u nižljoj osnovnoj naučijo da je ovo 15% Garijeva septička jama - Page 36 2304934895

edit
    morao sam da ponovim post jer se kafedžija nije video

_____
    Garijeva septička jama - Page 36 2692   Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence   Garijeva septička jama - Page 36 2692
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Nov 21, 2023 11:35 am

rumbeando

Post by rumbeando Tue Nov 21, 2023 12:20 pm

rumbeando

Post by rumbeando Tue Nov 28, 2023 3:46 pm

disident

Post by disident Thu Dec 07, 2023 12:57 am

Jos jedan prilog za nikad otvorenu temu, Srbija nacija psihijatriskih slucajeva

https://www.glas-javnosti.rs/vesti/licni-stav/ideoloski-vampiri-u-elitnoj--trecoj-beogradskoj-gimnaziji--komunisticko-satanisticki-plakati-u-skoli-

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Dec 07, 2023 1:27 am

luda 100 gradi...

ali mene svejedno zanima odakle ti posteri tu Garijeva septička jama - Page 36 1399639816
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Dec 07, 2023 1:31 am

jer, mozda sam i ja lud Garijeva septička jama - Page 36 1399639816 ali ovako kako su postavljeni imaju dnevnopoliticku poruku i pazljivo su odabrani. Nema recimo poruka o bratstvu i jedinstvu...ili o nedajboze nacionalizaciji itd Garijeva septička jama - Page 36 2304934895
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Thu Dec 07, 2023 3:20 am

Nevenka Miličić, profesorka sociologije u Trećoj beogradskoj gimnaziji 

Ah ti sociolozi…

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Thu Dec 07, 2023 4:55 am

Nektivni Ugnelj wrote:luda 100 gradi...

ali mene svejedno zanima odakle ti posteri tu Garijeva septička jama - Page 36 1399639816
    https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/luka-babic-treca-gimnazija-plakati/

_____
    ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
    boomer crook

Post by boomer crook Thu Dec 07, 2023 6:36 am

Nektivni Ugnelj wrote:jer, mozda sam i ja lud Garijeva septička jama - Page 36 1399639816 ali ovako kako su postavljeni imaju dnevnopoliticku poruku i pazljivo su odabrani. Nema recimo poruka o bratstvu i jedinstvu...ili o nedajboze nacionalizaciji itd Garijeva septička jama - Page 36 2304934895

kako nema? koca je predstavljen kao protivnik 'medjunacionalnih sukoba devedesetih'.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Dec 07, 2023 8:01 am

O, gle

https://nasaborba.com/decu-vam-ne-damo-ne-zelimo-decu-bez-osmeha-u-skolama/

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Dec 07, 2023 8:02 am

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Dec 07, 2023 8:19 am

boomer crook wrote:
    Nektivni Ugnelj wrote:jer, mozda sam i ja lud Garijeva septička jama - Page 36 1399639816 ali ovako kako su postavljeni imaju dnevnopoliticku poruku i pazljivo su odabrani. Nema recimo poruka o bratstvu i jedinstvu...ili o nedajboze nacionalizaciji itd Garijeva septička jama - Page 36 2304934895

kako nema? koca je predstavljen kao protivnik 'medjunacionalnih sukoba devedesetih'.

a ok, u redu, promaklo mi u kasni sat.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Dec 07, 2023 8:22 am

Uncle Baby Billy wrote:
    Nektivni Ugnelj wrote:luda 100 gradi...

https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/luka-babic-treca-gimnazija-plakati/

to je skroz ok. mislio sam da je neka akcija ministarstva prosvete jer...na prvi pogled mi je imalo smisla i to. Ali ovo je i vise nego ok.
    rumbeando

Post by rumbeando Thu Dec 07, 2023 9:51 am

ficfiric

Post by ficfiric Thu Dec 07, 2023 9:58 am

Slike su iz ovog klipa

_____

Uprava napolje!

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Dec 07, 2023 10:41 am

u, al ce ovo biti 1 kvalitetan put
    паће

Post by паће Thu Dec 07, 2023 10:43 am

Госпођо...

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    rumbeando

Post by rumbeando Mon Dec 11, 2023 8:10 pm

Eventualne bombe odsad ima da čekaju kraj nastave.

MUP i Ministarstvo prosvete proširiće dosadašnji protokol o postupanju u vrtićima i školama u slučaju dojava o postavljenim eksplozivnim napravama.

Prema dogovoru koji treba da bude i konačno definisan objekti će biti pregledani posle nastave. Nadležne policijske uprave biće zadužene da pregledaju objekte uveče posle kraja nastave ili rano ujutro pre početka radnog dana. Potom zajedno sa domarom sledi zaključavanje objekta.

Kako je najavljeno, u novu bezbednosnu strategiju biće uključena i komunalna policija.

Neštoi drugačija pravila će biti i kada je reč o vrtićima. U slučaju predškolskih ustanova, roditelji će dovoditi decu do ulaznih vrata u objekat.

Novi protokol će imati definisane korake nadležnih i u slučaju da je pretnja upućena direktno školi ili MUP-u.

Najavljeno i da će protokol biti prilagođen u skladu sa vremenskim prilikama.

Razmatra se nekoliko mogućnosti na koje utiče i kakve su vremenske prilike kako deca ne bi bila napolju. Ukoliko dojava o podmetnutoj eksplozivnoj napravi bude prijavljena MUP-u, svi ostaju u svojim prostorijama dok ne dođu policijski službenici koji će izvršiti pregled.
    https://www.politika.rs/sr/clanak/589019/Novi-protokol-u-slucaju-dojave-o-bombi-u-skolama
    rujofil

Post by rujofil Mon Dec 11, 2023 8:30 pm

Pa i treba sadasnji protokol je besmislen
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Dec 11, 2023 9:15 pm

ficfiric wrote:Slike su iz ovog klipa

Sro rece neko "putari iznenadili sneg"
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Dec 11, 2023 9:15 pm

rumbeando wrote:Eventualne bombe odsad ima da čekaju kraj nastave.

MUP i Ministarstvo prosvete proširiće dosadašnji protokol o postupanju u vrtićima i školama u slučaju dojava o postavljenim eksplozivnim napravama.

Prema dogovoru koji treba da bude i konačno definisan objekti će biti pregledani posle nastave. Nadležne policijske uprave biće zadužene da pregledaju objekte uveče posle kraja nastave ili rano ujutro pre početka radnog dana. Potom zajedno sa domarom sledi zaključavanje objekta.

Kako je najavljeno, u novu bezbednosnu strategiju biće uključena i komunalna policija.

Neštoi drugačija pravila će biti i kada je reč o vrtićima. U slučaju predškolskih ustanova, roditelji će dovoditi decu do ulaznih vrata u objekat.

Novi protokol će imati definisane korake nadležnih i u slučaju da je pretnja upućena direktno školi ili MUP-u.

Najavljeno i da će protokol biti prilagođen u skladu sa vremenskim prilikama.

Razmatra se nekoliko mogućnosti na koje utiče i kakve su vremenske prilike kako deca ne bi bila napolju. Ukoliko dojava o podmetnutoj eksplozivnoj napravi bude prijavljena MUP-u, svi ostaju u svojim prostorijama dok ne dođu policijski službenici koji će izvršiti pregled.
    https://www.politika.rs/sr/clanak/589019/Novi-protokol-u-slucaju-dojave-o-bombi-u-skolama

to ce biti haos
    rumbeando

Post by rumbeando Thu Dec 14, 2023 8:53 pm

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 6:03 am