Garijeva septička jama
- Post n°851
Re: Garijeva septička jama
- Post n°852
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°853
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°854
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°855
- E, za sta sam ja studirao? Prestigla me cak i Maja Gojkovic
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°856
_____
- Post n°857
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°858
Erős Pista wrote:Ali brt, kod Slobe je bar Bokan bio u apsu.
restauracija je skoro uvek ekstremnija u unutrasnjoj vladavini
- Post n°859
- Post n°860
beatakeshi wrote:A gde je Bokan u instituciji?
https://n1info.rs/vesti/ds-bivsi-komandant-paravojne-formacije-dragoslav-bokan-imenovan-u-savet-filoloskog-fakulteta/
_____
- Post n°861
Р Е Ш Е Њ ЕО ИМЕНОВАЊУ ЧЛАНОВА САВЕТА ФИЛОЛОШКОГ ФАКУЛТЕТАУНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУI
У Савет Филолошког факултетаУниверзитета у Београду, именују се за чланове, представници оснивача:
1) Ивона Јевтић,
2) проф. др Драган Станић,
3) Радомир Андрић,
4) проф. др Жана Бојовић,
5) Драгослав Бокан,
6) др Предраг Марковић,
7) проф. др Ивица Радовановић,
8) проф. др Драган Николић.
Р Е Ш Е Њ ЕО ИМЕНОВАЊУ ЧЛАНОВА САВЕТА ФИЛОЗОФСКОГ ФАКУЛТЕТАУНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУI
У Савет Филозофског факултетаУниверзитета у Београду, именују се за чланове, представници оснивача:
1) академик Живојин Андрејић,
2) проф. др Драган Танчић,
3) др Драгана Радојичић,
4) проф. др Далиборка Поповић,
5) др Александар Главник,
6) проф. др Ивко Николић,
7) мр Драган Гачић,
8) проф. др Сефедин Шеховић.
Р Е Ш Е Њ ЕО ИМЕНОВАЊУ ЧЛАНОВА САВЕТА ФАКУЛТЕТА ПОЛИТИЧКИХ НАУКАУНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУI
У Савет Факултета политичких наукаУниверзитета у Београду, именују се за чланове, представници оснивача:
1) Љубиша Ристић,
2) др Мирослав Перишић,
3) Маја Гојковић,
4) Јадранка Јоксимовић,
5) др Владимир Џамић,
6) проф. др Урош Шуваковић,
7) проф. др Јован Базић,
8) Војин Ђурђевић.
Р Е Ш Е Њ ЕО ИМЕНОВАЊУ ЧЛАНОВА САВЕТА ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТАУНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУI
У Савет Правног факултета Универзитета у Београду, именују се за чланове, представници оснивача:
1) проф. др Марија Јовић,
2) проф. др Драган Вујисић,
3) проф. др Владимир Боранијашевић,
4) проф. др Владимир Марјански,
5) проф. др Зоран Чупић,
6) др Томо Одаловић,
7) проф. др Боро Крстић,
8) Новак Недић.
Р Е Ш Е Њ Е
О ИМЕНОВАЊУ ЧЛАНОВА САВЕТА ПРАВОСЛАВНО БОГОСЛОВСКОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ
I
У Савет Православно богословскогфакултета Универзитета у Београду, именују се за чланове, представници оснивача:
1) Његово Преосвештенство Епископ новосадски и бачки, сомборски и сегедински др Иринеј (Буловић),
2) академик Љубодраг Димић,
3) академик Светислав Божић,
4) др Владимир Рогановић,
5) Стефан Драгићевић,
6) Зоран Анђелковић,
7) др Јован Миловановић,
8) проф. др Небојша Марковић.
Р Е Ш Е Њ ЕО ИМЕНОВАЊУ ЧЛАНОВА САВЕТА УНИВЕРЗИТЕТА УМЕТНОСТИУ БЕОГРАДУI
У Савет Универзитета уметности у Београду, именују се за чланове, представници оснивача:
1) Константин Костјуков,
2) Аја Јунг,
3) Јован Колунџија,
4) Стефан Миленковић,
5) Драгољуб Бајић,
6) Радмила Бакочевић,
7) Јелена Михаиловић.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°862
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°863
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°864
Poštovani predstavnici medija,
Pozivamo Vas da nam se pridružite na događaju povodom svečanog predstavljanja Zadužbine Miodraga Kostića i saradnje sa Elektrotehničkim fakultetom u Beogradu. Buduća Palata nauke predstavlja prvi centar za istraživanje i popularizaciju nauke. Snažna podrška nauci i naučno-tehnološkom razvoju Srbije, biće pružena kroz ulaganje vredno preko 25 miliona evra i kreiranje jedinstvenog prostora u strogom centru Beograda. Monumentalna arhitektonska znamenitost - zgrada koja datira iz 1924. godine, na raskrsnici ulica Kralja Milana i Kneza Miloša, imaće 19 istraživačkih centara kojima će rukovoditi profesori i docenti Elektrotehničkog fakulteta. Palata nauke otvoriće svoja vrata svim sadašnjim i budućim naučnicima, istraživačima, studentima i đacima, ali i ljudima svih generacija koji veruju u svet bezgraničnih mogućnosti koji otkriva nauka.
Eto zašto ce Vucic vladati jos 20 godina, svako jedva čeka da uvali bulju na (jos jednu) sinekurcinu. Posebno časni profesionalci.
- Post n°865
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°866
Да, ту је клуб Тарапана и Инжињерска Комора.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°869
Neverovatna bruka MUP-a: Zaustavili auto, izvukli trojicu mladića sa uperenim oružjem i teško ih pretukli, pa shvatili da su pogrešili (pomešali su "fijat pandu" i BMW!) https://t.co/3hkuq7OtYS
— WizNews (@wiznews) October 23, 2023
- Post n°870
- Post n°871
U julu je demoliran memroijal posvećen Noi Milivojev, dansas ovaj tek sklepani spomenik posvećen Merlinki. Kvir ljudi u Beogradu ni mrtvi ne mogu da imaju mira, a institucije kao i obično ne rade svoj posao.
— Alexis VanderCunt (@AlexisPlastic_) October 21, 2023
Sistem nije zakazao, on ne postoji! https://t.co/YJgoYhQorg
- Post n°872
- Post n°873
Ograda na FTN-U u Novom Sadu je PUKLA i studentkinja je PALA.
— Александар Максимовић (@amaksimovic1) October 27, 2023
Trenutno je u jako lošem stanju.
Zvanično saopštenje je da se devojci slošilo, nije joj se slošilo već je PUKLA OGRADA.
Moj posao kao lokalnog političara jeste da govorim istinu, ma kome se to sviđalo ili ne. pic.twitter.com/IiS6VDKNvR
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°874
Vraća Jutku - poruka je: može mi se!
— Tatjana Manojlović (@mantanja) October 31, 2023
Povociraju nas, stavljaju prst u oko, Vučić okolo nosa onu tablu, uzurpura medijski prostor, gazi po Ustavu, zakonima, zdtavom razumu.. Ako nas na izbore izađemo u ogromnom broju - pobedićemo i oslobodićemo Srbiju! https://t.co/oWGJOftyuh
- Post n°875
inč ako niste znali objavljen je 1 ekonomski rat 1 hrvatskoj zbog mančmeloa sada sva njihova prehrambena roba mora da ide na analize svaki put kada se uvozi za ostale zemlje važi ovo odozgokonjski nil wrote:ako ti 1 kamion 1 vrste prehrane 1 dobavljača prođe analizu npr uvezeš kruške od nekog grzegorza doo iz varšave zveknu ih na fito i fibeh analize i ako prođu možeš da uvezeš 200 šlepera krušaka od istog grzegorza u prozoru od 6 meseci bez da ti iko pridrobi samo priložiš kopiju analize po kojoj si prošao i cepaj
- Spoiler:
LOL aza poznate poštenjačine reeksportuju plastikaner iz kine preko moldavije pa ga ne unište nego smute u tzv medovaču za ostale nijesam obaviješten ali pitaću rođu iz spos inč med svkk treba zabraniti jer je otrov ko i šećer samo se o tome u medijima ćuti
ps
apropouvoza hranetrovačine naroda dosta se malo priča o faktu da npr svaka pošiljka npk uree i inih veštaka mora da ide na analizu kvaliteta i radioaktivnosti
but hrana
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence