Nakon 5 godina rada , 700 MILIONA dinara, 20 probijenih rokova, umesto danas, akva park na Palicu se otvara 31. jula, najavio je Istvan Pastor, predsednik Skupstine preduzeca "Park Palic".
— Boris Cupac (@BorisCupac) June 2, 2023
Na stranu sto akva park izgleda kao decje igraliste iza necije privatne kuce: pic.twitter.com/PED8h3J414
Garijeva septička jama
- Post n°601
Re: Garijeva septička jama
Svega 6 miliona evrića za ovaj vrhunski akvapark. Bagatela.
- Post n°605
Imaćete izveštaj sa licinog mesta za mesec i pol...
- Post n°606
Sta za mesec i pol? Za cega nam sluzi konjski nil, our man in Szabatka?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°607
sve ti piše u komentima mrzi me + sad ti gledam objašnjenje tekme od sinoć jer sam duduk za finese
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°608
Niš na vodi. Ulica Zetska pic.twitter.com/tiLGURbNmn
— MangupZli (@MangupZli) June 2, 2023
- Post n°609
Ulica da promeni naziv u Rijeka Crnojevića
- Post n°610
Od države “za našu decu” ostala je poplavljena Dečija klinika u Nišu. pic.twitter.com/DrcKc3J264
— Jelena Miloševic (@JelMilosevic) June 2, 2023
- Post n°611
Dečica za vreme raspusta su samo cedila sokove i izašla da zarade za džeparac, da bi ih monstrum koji misli da je njegov Kalemegdan jer ima štand sa sokovima napao, zašto od prolaznika niko nije reagovao, mup takođe, da li je moguće da je monstruozno društvo postalo ? Čuvajmo… pic.twitter.com/Hjy3XPXgKo
— Miloš Krstić (@MilosKrstic221) June 8, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°612
U normalnoj zemlji kad vidiš manijaka kako vuče dete ka žbunju, ubiješ ga i ne moraš čak ni odvoženje đubreta da platiš.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°613
Btw, klinac je ostao bez jedne patike. Ko zna sta se izdesavalo pre ovog snimka
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°614
Kroz celo detinjstvo su nas ovakvi matori smradovi klepali i maltretirali, a neki su imali i uniforme.
Hvala Bože na mobilnim telefonima sa kamerama, malo koji uređaj je toliko povećao opštu bezbednost.
Hvala Bože na mobilnim telefonima sa kamerama, malo koji uređaj je toliko povećao opštu bezbednost.
- Post n°615
+1
Kad se setim lika koji nam je busio lopte, znao je i da nas povija vazdusnom puskom. Klinci iz zgrada koje ga okruzuju su znali da mu u sumrak izbombarduju kucu kamenjem koje se nalazilo na krovovima tih zgrada.
Losa strana odrastanja u vojnim zgradama je i to sto bi sumanuti penzos znao da vitla pistoljem na terasi terajuci decu koja se igraju u vreme kucnog reda.
Desilo se i da baba sa treceg sprata gadja dete koje se igra u prasini sa pola vekne stvrdnutog hleba. Btw, tu zenu sam poslednji put video na plucnom odeljenju kad sam sluzio civilno. Ni tad nisam hteo da joj se javim, ko je jebe. Doduse, u sestom-sedmom razredu, jedna komsinica i ja bismo iz zezanja isli tri koraka u nazad kad je vidimo. To ju je nerviralo
Kad se setim lika koji nam je busio lopte, znao je i da nas povija vazdusnom puskom. Klinci iz zgrada koje ga okruzuju su znali da mu u sumrak izbombarduju kucu kamenjem koje se nalazilo na krovovima tih zgrada.
Losa strana odrastanja u vojnim zgradama je i to sto bi sumanuti penzos znao da vitla pistoljem na terasi terajuci decu koja se igraju u vreme kucnog reda.
Desilo se i da baba sa treceg sprata gadja dete koje se igra u prasini sa pola vekne stvrdnutog hleba. Btw, tu zenu sam poslednji put video na plucnom odeljenju kad sam sluzio civilno. Ni tad nisam hteo da joj se javim, ko je jebe. Doduse, u sestom-sedmom razredu, jedna komsinica i ja bismo iz zezanja isli tri koraka u nazad kad je vidimo. To ju je nerviralo
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°616
Uhapsili su đubre. Moram da teška srca pohvalim ponašanje resornog ministarstva.
...kabinet ministra policije u kontaktu je sa majkom dečaka koji je napadnut dok je prodavao limunadu i preneli su spremnost pripadnika brigade da zajedno sa dečakom i njegovim drugarima, ukoliko to oni budu želeli, budu na Kalemegdanu i pruže im podršku.
- Post n°617
Супер што су склонили насилника.
Али има једно друго питање - је ли домаћа лимунада. Ваљда постоје неки санитарни прописи које треба поштовати.
Али има једно друго питање - је ли домаћа лимунада. Ваљда постоје неки санитарни прописи које треба поштовати.
- Post n°618
Srbija, zemlja u kojoj poplavi planina. #zlatibor #poplave #junskekiše #srbija #planina pic.twitter.com/QjtcXT12g4
— Miloš Čolić (@Colke027) June 15, 2023
Milena je raskrinkala laži Vučića i Brnabić kad otvaraju fabrike: Devojku naterali da kaže da joj je početna plata 70.000, a radimo za minimalac https://t.co/SQAqxDQyXx
— Stepski (@Borislav011) June 14, 2023
- Post n°619
Samo neko ko te baš ne voli može da ti ''nađe'' posao u Wackeru.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°620
I posle kazu da tzv. bog alah nema smisla za humor
Panika u Novom Pazaru, evakuisano stanovništvo: Izlila se kiselina za džins?
Panika u Novom Pazaru, evakuisano stanovništvo: Izlila se kiselina za džins?
- Post n°621
šta će jadni ljudi sad da nose
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°622
Fali nam tema drugacija od septicke jame, nesto tipa Nacija zrela za kolektivnu psihoterapiju
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°623
Nacija je mozda zrela za kolektivnu psihoterapiju, ali ovo je vise iz zanra urednistvo Studija B i clanovi REMa zreli za visegodisnju robiju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°624
Što kaže Šćepan Šćekić, Nemoj mi ta dva razdvajat
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°625
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije