Garijeva septička jama
- Guest
- Post n°376
Re: Garijeva septička jama
I šta više koji kurac hoće, jesu li održali obred nasilno, jesu li ponizili tu ženu do kraja, sad ni to nije dovoljno?
- Post n°377
Kad bi to uradili u školi kod sina, ja bih tužio školu, jer što da ne?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°378
Cousin Billy wrote:I šta više koji kurac hoće, jesu li održali obred nasilno, jesu li ponizili tu ženu do kraja, sad ni to nije dovoljno?
Sad ide cipelarenje dok leži. Sa sve onim Ružićevim ljigavim osmehom debilka koji je svestan kako se dobro udao, i kako mu niko ne može ništa. Kao ni Tata Bradi.
- Post n°379
Ali sjajno mi je ovo, "prirodno je da se sece kolac".
U neku ruku i jeste. Uvedes praznik koji se zobe Sveti Sava, uvedes neformalni naziv skolska slava i onda je stvarno priodno da se na njemu sece kolac.
U neku ruku i jeste. Uvedes praznik koji se zobe Sveti Sava, uvedes neformalni naziv skolska slava i onda je stvarno priodno da se na njemu sece kolac.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°380
Hoce da eksplatisu do zadnje kapi impuls krvozedne rulje teletabisaCousin Billy wrote:I šta više koji kurac hoće, jesu li održali obred nasilno, jesu li ponizili tu ženu do kraja, sad ni to nije dovoljno?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°381
E nego gde su sad oni silni ljudi koji do poslednjeg engri emodžija brane integritet nastavnika?
- Post n°382
Drzava i cerkva su odvojeni i jedino imamoto sto - nisu. Ne bi nikad, ali posebno se nece sada zamerati SPC-u
- Post n°383
rekla direktorka sve je ok, svečano i dostojanstveno i da joj je žao što se jedna divna škola sa divnim đacima ovako kompromitovala
https://rtv.rs/sr_lat/vojvodina/banat/direktorka-skole-u-secnju-skolska-slava-proslavljena-svecano_1412503.html
https://rtv.rs/sr_lat/vojvodina/banat/direktorka-skole-u-secnju-skolska-slava-proslavljena-svecano_1412503.html
Direktorka Osnovne škole "Aleksa Šantić" iz Sečnja Olivera Marjanović izjavila je danas da je školska slava Sveti Sava u toj školi koju pohađa 110 đaka obeležena svečano i dostojanstveno.
"Đaci su bili sjajni, školski hor je otpevao svetosavsku himnu", rekla je direktorka škole za Tanjug i dodala da su svečanosti prisustvovali i načelnica Školske uprave za srednje banatski okrug kao i lokalni sveštenik.
- Post n°384
Da, nego je i ovo zicer za vladajuću elitu.Mór Thököly wrote:Drzava i cerkva su odvojeni i jedino imamoto sto - nisu. Ne bi nikad, ali posebno se nece sada zamerati SPC-u
Siguran sam da sa 90% populacije koja se identifikuje kao srpska i pravoslavna ne moze da se razgovara na ovu temu, jedine razlike su u tome koliko su im eketrmeni stavovi, u rasponu od ne moze to tako, sveti Sava srpski prosvetitelj mrze nas Srbe do ubi kurvu
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°385
btw, u ovako nešto ne ulaziš ako nemaš 1. podršku kolektiva ili 2. nameru da istraješ (pa da na osnovu te istrajnosti i rizika kom se izlažeš dobiješ širu podršku javnosti).
(btw, moj lični rant: kad nešto počneš sa JA sam odlučila jer JA sam sad DIREKTORKA, prvi što osetim je agresija: ti ćeš mi kažeš! jebi se. to mi je mnogo sranja u životu donelo, jbg)
(btw, moj lični rant: kad nešto počneš sa JA sam odlučila jer JA sam sad DIREKTORKA, prvi što osetim je agresija: ti ćeš mi kažeš! jebi se. to mi je mnogo sranja u životu donelo, jbg)
- Post n°386
plachkica wrote:rekla direktorka sve je ok, svečano i dostojanstveno i da joj je žao što se jedna divna škola sa divnim đacima ovako kompromitovala
https://rtv.rs/sr_lat/vojvodina/banat/direktorka-skole-u-secnju-skolska-slava-proslavljena-svecano_1412503.htmlDirektorka Osnovne škole "Aleksa Šantić" iz Sečnja Olivera Marjanović izjavila je danas da je školska slava Sveti Sava u toj školi koju pohađa 110 đaka obeležena svečano i dostojanstveno."Đaci su bili sjajni, školski hor je otpevao svetosavsku himnu", rekla je direktorka škole za Tanjug i dodala da su svečanosti prisustvovali i načelnica Školske uprave za srednje banatski okrug kao i lokalni sveštenik.
Au, sestro... Jbga, Sečanj. Jbga, Srbija.
- Guest
- Post n°387
Odlučila je u skladu sa svojim nadležnostima kao direktora škole. Nakon toga su joj pretili spaljivanjem na lomači pa je popustila. I ti si sad besna na NJU. Svaka čast, baš onako jedan hot tejk
- Post n°388
nisam besna na nju, moj rant se odnosio na situacije u kojima sam ja bila i otpor JA jer JA sam sad bitan kurac, a imala sam nesreću da nalećem na ljude koji su imali moć da odluke sprovedu u delo, tako da jbg, nema veze sa direktorkom ima veze sa mnom.
- Guest
- Post n°389
pa onda nema veze ni sa temom.
nije ni bitno uostalom, idemo dalje
nije ni bitno uostalom, idemo dalje
- Post n°390
Direktor mora da balansira između ministarstva i roditelja, a pošto su i jedni i drugi potpuni kreteni onda to baš nije lako.
_____
- Post n°391
Krenula da se kači pa odustala.
Ili ne dobacuje dva koraka unapred ili baš i nije od nekog integriteta.
Znam gde je Sečanj pa sam isprva bio i začuđen. Rekoh, počelo je.
Ili ne dobacuje dva koraka unapred ili baš i nije od nekog integriteta.
- Post n°392
beatakeshi wrote:
Није то довољно. Треба знати и шта је Сечањ.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°394
+1beatakeshi wrote:ne dobacuje dva koraka unapred
nema tu mesta čuđenju znamo da građanisti tri čiste nemaju sa strategijom samo impulsivno i bez filtera dok ne oderu labrnju o pločnik realnosti
u pravu je plačkica ovde biraš nasilje kad imaš realnu moć npr leđa neke ambasade neke bie ili nekih navijača koji nikog nisu udarili a ne neke tariguze koje niko ne jebe dva posto čuj molim te piše tamo nešto u ustavu sekularno ovo ono
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°396
Sečanj u Reci
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°397
Jbt u skoli moje umuke u Brislu se slavi haloween. Pa eto, ima razlicitih ravni
- Post n°398
Pa ima neka suptilna razlika izmedju ta dva.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°399
Dodje veštica u školu i baca magije za Haloween.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°400
Nije veštica nego se Konstrakta tako oblači.
_____