Garijeva septička jama
- Post n°201
Re: Garijeva septička jama
Pušite kurac
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°202
Јанош Винету wrote:Како мисле да им деца ишта ураде на факултетима ако ово не знају?
Kako sta misle? Pa da odu i da uzmu diplome
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°203
Летећи Полип wrote:Pušite kurac
Ma, to je samo petljanje sa razlomcima. Onom ko dvaes godina nije video razlomke to moze da izgleda tesko ali onaj ko se baktao s njima nekoliko nedelja, trebao bi da zna.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°205
Pod jedan, žalilo se odeljenje društvenog smera.
Pod dva, imaš u tvitovima i izjavi direktora prilično dobre pokazatelje da je imao nerealno visok kriterijum.
Pod tri, problem je mnogo više bio u nipodaštavanju i bolesnom odnosu s učenicima nego u kriterijumu ocenjivanja. Na šta bre to liči da osobi koja je dobila najbolju ocenu u odeljenju ubijaš samopouzdanje rečima "Prepisala si, slučajno si pogodila rezultat, na sledećem kontrolnom ću ti pokazati da ne znaš ništa, dobićeš 1", a da pritom nemaš nikakve dokaze za takve tvrdnje, da se hvališeš na prvom času na kome se upoznaješ s novim odeljenjem da ćeš ih poobarati pola na popravni, a nekoliko i na godinu, da društvenjake ubijaš u pojam rečima da će im presesti pokušaj bežanja od matematike na taj smer kao da ne postoji nijedan drugi važniji razlog zašto bi ljudi upisivali taj smer?
Pod četiri, lik je ne samo držao časove onima kojima je istovremeno predavao u VI i u tome nije video nikakav problem, već je toliko razgranao posao da je imao svoju privatnu školu matematike gde su ih pored njega držali još neki, a u isto vreme na KZŠ najopuštenije insinuirao da će ga suspenzija ostaviti bez 'leba.
Pod dva, imaš u tvitovima i izjavi direktora prilično dobre pokazatelje da je imao nerealno visok kriterijum.
Pod tri, problem je mnogo više bio u nipodaštavanju i bolesnom odnosu s učenicima nego u kriterijumu ocenjivanja. Na šta bre to liči da osobi koja je dobila najbolju ocenu u odeljenju ubijaš samopouzdanje rečima "Prepisala si, slučajno si pogodila rezultat, na sledećem kontrolnom ću ti pokazati da ne znaš ništa, dobićeš 1", a da pritom nemaš nikakve dokaze za takve tvrdnje, da se hvališeš na prvom času na kome se upoznaješ s novim odeljenjem da ćeš ih poobarati pola na popravni, a nekoliko i na godinu, da društvenjake ubijaš u pojam rečima da će im presesti pokušaj bežanja od matematike na taj smer kao da ne postoji nijedan drugi važniji razlog zašto bi ljudi upisivali taj smer?
Pod četiri, lik je ne samo držao časove onima kojima je istovremeno predavao u VI i u tome nije video nikakav problem, već je toliko razgranao posao da je imao svoju privatnu školu matematike gde su ih pored njega držali još neki, a u isto vreme na KZŠ najopuštenije insinuirao da će ga suspenzija ostaviti bez 'leba.
Last edited by rumbeando on Sun Jan 22, 2023 1:31 am; edited 1 time in total
- Post n°206
Vi stvarno ne vidite problem u višedecenijskom iživljavanju nad decom?
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°207
Očigledno ne.
Bar dok njihovo dete ne bude na udaru.
Bar dok njihovo dete ne bude na udaru.
- Post n°208
Pa ne znam da je izivljavanje. Ne tvrdim nista. Jedni djaci pisu po netu da je bio odlican profesor, drugi pisu da je manijak. Nemam stav posto ne znam kome bih trebao da verujem. Od ove cetiri stavke, prve tri mogu da se podvedu pod rekla-kazala.
Jedino mogu da komentarisem ove zadatke koji su kaceni po netu i komentarisani kako su strasno teski - nisu. ko uradi prvi zadatak, uradice jos tri zadatka posto nema neke velike razlike medju njima, a peti je laganica samo sto ljudi padaju u nesvest kad im pomenes imaginarne brojeve
Jedino mogu da komentarisem ove zadatke koji su kaceni po netu i komentarisani kako su strasno teski - nisu. ko uradi prvi zadatak, uradice jos tri zadatka posto nema neke velike razlike medju njima, a peti je laganica samo sto ljudi padaju u nesvest kad im pomenes imaginarne brojeve
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°209
Regionalno sesta pripada mom kraju. Dete mi, zboh mene ode u Jedanaestu, ali mnogi njeni su zavrsili kod tog Joce, kukali su i onda ali nista stravicno, svaka škola je imala neke zaguljenije. Mi smo recimo iz srpskog, pa je iz razreda uredno troje zavrsilo knjizevnost plus dva solidna pisca. Opismenila nas. Sad ako su vam ovo jezivi metodi, niste videli prave psihiće niti pravo uvažavanje profesora
- Post n°210
Против сам иживљавања и неморалних ствари (оборим на поправни и после им предајем за новац). То нечовечно, непедагошко понашање уз користољубиву мотивацију је морало бити на време санкционисано.
С тим да ови конкретни задаци нису тешки нити су са било каквог такмичења. То се мора знати у гимназији.
С тим да ови конкретни задаци нису тешки нити су са било каквог такмичења. То се мора знати у гимназији.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°211
Ma kakvo takmicenje, fizikalisanje najobicnije. Ali ok, na ovom konkretnom primeru nema razlike u znanju izmedju dvojke i cetvorke. Dvojku ce dobiti ko se zajebe u racunu a cetvorku onaj koji tri puta proverava svaki red. U sustini obojica znaju isto. Ok, zadatak za dvojku je mogao biti prostiji ali i zadatak za pet bi trebao biti tezi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°212
ReKlA kAzAlA
Direktor VI na 23:58:
Direktor VI na 23:58:
Prošle godine smo imali slučaj učenika U.M, koji je 4 ili 5 puta tražio da mu se ocena... da polaže pred komisijom i svaki put je posle jedinice koju je dobio [kod Joce], dobijao 5 ili 4 [pred komisijom]. Dakle, učenik se žalio, i onda smo na kraju morali, pedagozi su bili na svakom času jer su roditelji insistirali da sede pored njega jer su primećivali provokacije od strane profesora i bojali su se da učenik ne reaguje na način na koji ne bi trebalo. Učenik je bio treći na državnom prvenstvu, a kao mentora nije upisao profesora, već je profesor kasnije sam sebe tako tretirao, i na kraju da kažem, učenik je upisao među najboljim studentima ETF.
Last edited by rumbeando on Sun Jan 22, 2023 2:15 am; edited 3 times in total
- Post n°213
ja sam bio kod Joce ubice i lik je monstrum, deca su plakala i dozivljavala traume, posebno ucenice. svaka skola nazalost ima takvog nekog "ubicu", samo neka krene da ih bude strah. ja kazem ako nesto dobro ovo doba donosi je ta lakoca viralnosti, i zbog vrs. nasilja takodje
— Zo (@dvalustera) December 18, 2022
- Post n°214
Pa eto, sad je umro i sve ih zajebo. Neki ga gotivili neki ga pljuvali i vratice se sve u prosek nase prosvete. Ono kad te dete pita za koju je bolest Banja Luka
- Post n°215
Zadaci nisu teski, ali ako se izivljavao verbalno i zaradjivao na svojim ucenicima to jeste problem.
Smrt je naravno 1 sasvim druga kategorija stvari.
Smrt je naravno 1 sasvim druga kategorija stvari.
- Post n°216
Летећи Полип wrote:Pušite kurac
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°217
rumbeando wrote:toliko razgranao posao da je imao svoju privatnu školu matematike
dakle imao je savršeno rešenje za problem koji bez njega i ne postoji
klasični primerak srpskog javnog septičkojamsko reketaškog sektora
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°218
Čovek klasičan degenerik, ne znam čemu rasprava.
- Post n°219
On je tu da poduči, a ne da podjebava. Ako mu se 70 posto ima nedovoljnu ocenu onda on nume.
- Post n°220
problem je sistemski, ima toliko profesora za koga "ceo grad zna" ali nekako eto svi uspevaju decenijama da sakate decu zbog sopstvenih kompleksa.
mislim ja ne kažem da tinejdžeri nisu kreteni, jesu, ali su u isto vreme i jako ranjivi, a osoba koja maltretira slabije od sebe je ništa drugo nego nasilnik.
čak i ako dete ne zna i ne razume šta mu objašnjavaš barem ga nemoj zlostavljati zbog toga. ako si tu samo zbog plate, jbg, dete će imati slabu ocenu i to je to, ako si tu jer stvarno voliš taj posao ti ćeš naći za svakog đaka šta tačno ne razume i potrudićeš se iz petnih žila da dete to shvati. takođe ćeš se potruditi da dete shvati zašto mu to treba.
ja sam zamalo pala godinu dva puta u srednjoj zbog identičnog psihopate, jedini period u životu kad sam bukvalno bila suicidalna. to me nije "ojačalo" ili bilo šta slično. nema opravdanja za tavo ponašanje. ako ti se ne sviđa posao, daj otkaz, nemoj izazivati one koji ne smeju da ti vrate.
mislim ja ne kažem da tinejdžeri nisu kreteni, jesu, ali su u isto vreme i jako ranjivi, a osoba koja maltretira slabije od sebe je ništa drugo nego nasilnik.
čak i ako dete ne zna i ne razume šta mu objašnjavaš barem ga nemoj zlostavljati zbog toga. ako si tu samo zbog plate, jbg, dete će imati slabu ocenu i to je to, ako si tu jer stvarno voliš taj posao ti ćeš naći za svakog đaka šta tačno ne razume i potrudićeš se iz petnih žila da dete to shvati. takođe ćeš se potruditi da dete shvati zašto mu to treba.
ja sam zamalo pala godinu dva puta u srednjoj zbog identičnog psihopate, jedini period u životu kad sam bukvalno bila suicidalna. to me nije "ojačalo" ili bilo šta slično. nema opravdanja za tavo ponašanje. ako ti se ne sviđa posao, daj otkaz, nemoj izazivati one koji ne smeju da ti vrate.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°221
takvi profani su prosto pedagoško slepo crevo.
nisam siguran da postoji taj skup formalnog znanja iz srednje škole koje neko mora nužno da ponese kroz život a koji treba da bude plaćen određenom vrstom traume, odbojnosti prema nekom predmetu, u godinama koje jesu osetljive pa i formativne.
nisam siguran da postoji taj skup formalnog znanja iz srednje škole koje neko mora nužno da ponese kroz život a koji treba da bude plaćen određenom vrstom traume, odbojnosti prema nekom predmetu, u godinama koje jesu osetljive pa i formativne.
- Post n°222
+1000
Zato postoji vise ocena, a ne samo dve. Ako prosecno dete na nastavi ne moze da nauci za 2-3 onda nesto nije u redu sa nastavom.
Zato postoji vise ocena, a ne samo dve. Ako prosecno dete na nastavi ne moze da nauci za 2-3 onda nesto nije u redu sa nastavom.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°223
koliko sam pročitao, u kontinuitetu je imao probleme sa učenicima - štrajkovali su, pisali peticije, i to u više generacija kroz više decenija. dakle, loše je radio svoj posao, ali se provlačio zahvaljujući strukovnoj solidarnosti.
sistematski sadizam nastavnika je stravična stvar. doživeo sam to u mlađim razredima osnovne škole i morao sam da menjam školu zbog toga, jer nije postojao nikakav mehanizam za zaštitu učenika.
sistematski sadizam nastavnika je stravična stvar. doživeo sam to u mlađim razredima osnovne škole i morao sam da menjam školu zbog toga, jer nije postojao nikakav mehanizam za zaštitu učenika.
- Post n°224
+1
Kada se govori o padu kriterijuma itd, zaboravlja se kako je to nekad izgledalo. Sada se zapravo desava da deca (i roditelji) nece to vise da trpe, a sve manje i moraju.
Kada se govori o padu kriterijuma itd, zaboravlja se kako je to nekad izgledalo. Sada se zapravo desava da deca (i roditelji) nece to vise da trpe, a sve manje i moraju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°225
Mislim da je moj nastavnik iz osnovne šampion
- Profesor je posle odlaska u penziju davao privatne časove matematike i na teret mu se stavlja da je od oktobra 2010. do aprila 2012. godine bludničio nad šest devojčica od 14 godina! Zavlačio je ruke ispod njihove odeće, dodirivao ih po grudima i genitalijama, grlio ih i ljubio kako bi sebe seksualno zadovoljio - kaže izvor Kurira.Bludni profesor koristio je priliku kad je u stanu ostajao nasamo sa devojčicama.- Neću ti raditi ništa što ne želiš, neću te povrediti! - pokušavao je da ubedi 14-godišnjakinju da mu dozvoli da je dodiruje.
_____
Sweet and Tender Hooligan