Russia Today
- Post n°201
Re: Russia Today
pa okej, postojala je liberija, nekad
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°202
Sustinski, neuporedivo je ova sa bilo cim izvan istocne, centralne i jugositocne evrope. Sve ostalo je mnogo daleko.
- Post n°203
znam da je neuporedivo but you sometimes just can't resist cheeky one liners
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°205
LGBT propaganda.
https://rt.rs/opinion/sanja-domazet/19799-sanja-domazet-balet-nurejev/
https://rt.rs/opinion/sanja-domazet/19799-sanja-domazet-balet-nurejev/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°206
Dejan Beric rekao da mu deluje da su navodno ruski mediji u Srbiji, sa naglaskom na Sputnjik, zapravo na Vucicevom platnom spisku. Cisto da se vidi da i drugi primecuju.
- Post n°207
I Bocan-Harcenko, isto. Pricao je Zarkovic o tome.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°208
Koga ovce toga i livada
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°210
Mislio sam na ovcice u domacim redakcijama, npr kad dodje policija i uhapsi ih u sred reakcije, i onda se samo misteriozno vrate na radno mesto krotki i ostrigani.Mór Thököly wrote:Ovde ima dosta ruskih ovaca
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°212
jel taj RT gori bolji od BBC? pitam, ne pratim...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°213
jednoga dana, pt. 2 (ovde)
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°215
Zar ovo nismo već kačili?
Ko je Branislav Matić? Počeću da proučavam ovu scenu.
Ko je Branislav Matić? Počeću da proučavam ovu scenu.
- Post n°216
a, izvinjavam se, propustio sam
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°217
(Ovde)
_____
- Post n°218
Mali off - guglao - Branislav Matić Beli - Giška - https://www.kurir.rs/crna-hronika/2924813/prica-o-kojoj-bruji-ceo-region-vujadin-savic-o-svom-rodjaku-giskino-netaknuto-telo-je-bozje-cudo
- Post n°220
Crnjanski, Andrić i postSrbi
A što su postSrbi, jedva sam pokopčala drugosrbijance, pa koliko vas ima?
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°221
Imamo min 5 rezervnih opcija
Paroški kaže za sebe da je Rašanin
Paroški kaže za sebe da je Rašanin
- Post n°222
Kaže ovaj pop da su postSrbi oni koji bi se odrekli Kosova i Metohije i uveli sankcije Rusiji, samim time negirali svoje biće i nemaju pravo ni obraza čitat Ruse!, ali 'Možda bi takav narod i takva postSrbija bili srećniji i udobniji od nas.'
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°223
Прво би требало да видимо да ли је он удобан. Филипе, кад ти се укаже прилика, седи на њега, чисто да видимо какав је угођај, је ли удобан или није.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°224
Svaki put kad pročitam Reljićev tekst, setim se onoga kad mu Ćirjaković u nekoj emisiji kaže - Reljiću, oduvek si bio glup. I stvarno.
https://rt.rs/opinion/slobodan-reljic/20938-slobodan-reljic-ubiti-boga-putin/
https://rt.rs/opinion/slobodan-reljic/20938-slobodan-reljic-ubiti-boga-putin/
_____
- Post n°225
нације живе од великог осећања и од велике мисли која их све уједињује и све обасјава, од јединства с народом, најзад, кад народ и нехотице сматра да су руководећи људи с њим, из чега се рађа национална снага
Ovo je u izvesnom smislu u pravu sto citira
- Spoiler: