Srbija i Ukrajina
- Post n°201
Re: Srbija i Ukrajina
Kad misils da si kreativan i zaradjues od kretivnosti i mogucnosti da ponudis sveze ideje pa se zajebes i pogledas Pink a ono ljudi najnormalnije izgovaraju najkreativnije konstrukcije i teorije koje ti ne bi pale na pamet ni da si na pecurkama.
- Post n°202
[size=36]BUCHAREST, Nov 30 (Reuters) - Europe should increase its presence in the western Balkans to limit the influence of Russia, Italian foreign minister Antonio Tajani said on Wednesday ahead of the second day of NATO meetings in Bucharest.[/size]
Prodadoše i italijanski desničari
- Post n°204
sad je putinovom režimu u srbiji odzvonilo, slobodarski savez slobodne srbije, grupa oktobar, objaviće listu putinovih agenata u srbiji
(dajem ruku da ovu budaletinu plaća srpski db)
https://grupaoktobar.org/teams_tipars#countdown
(dajem ruku da ovu budaletinu plaća srpski db)
https://grupaoktobar.org/teams_tipars#countdown
- Post n°205
ko da se oni kriju
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°206
mislim putinovi agenti
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°208
inace na stranu srbija ali mislim rusima ostaje samo culture wars.
_____
- Post n°209
boomer crook wrote:ko da se oni kriju
Ne kriju se ali se vezama sa ruskom sluzbom, hvale i oni koji te veze nemaju, da bi se umilili patriotama.
Npr, ne verujem da Dundjer radi za njihovu sluzbu, cemu bi on sluzio, sto bi ga neko placao...
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°210
Kako ne radi, pa imenovan je za nekog konzula/fsb nacelnika za kaliforniju i antarktik... Ako on laze, lazem i ja
- Post n°211
To. Kad CS objavi spisak, gomila patriota ce ga napasti da je lazov zato sto nema njih na spisku
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°212
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°213
fwiw
Другар тражио од МУПа, имаће ускоро и апдејтоване податке, али и информације о пријавама боравка. Све у свему, до другог новембра, а од почетка руске инвазије, у Србији је боравак пријавило;
— Dusan Milenkovic (@dmilenkovic) December 7, 2022
140к људи из Русије
22к људи из Украјине
5к људи из Белорусије pic.twitter.com/Yq5UJrzf11
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°215
Šta si očekivao
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°217
130k+ rusa je bilo još letos
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°218
Nije natalitet al se ne bunimo
Jel mislite da bi bilo jevtinije ovde da ih nema u tom broju ?stanarine bi bile svakako, ali usluge npr?
Mislim da ne bi značajno
Jel mislite da bi bilo jevtinije ovde da ih nema u tom broju ?stanarine bi bile svakako, ali usluge npr?
Mislim da ne bi značajno
- Post n°219
Boze koliko ovu vlast hoce pare s neba
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°220
Nisu pare sa neba disi. Koliko njih place porez na prihod u Srbiji? Ako nemas to, onda imas samo negativne efekte: treba ti infrastruktura za otprilike 200 hiljada ljudi koje sada imas a nisi imao zimus, a prihoda u budzetu za njih nemas.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°221
https://nova.rs/vesti/politika/vucic-sakrio-da-je-potpisao-eu-dokument-o-sankcijama-rusiji/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°222
Ma kakvi, oni istiskuju sirotinju i nizu srednju klasu iz bg i ns npr, znam coveka koji je morao da iznajmi stan u staroj pazovi jer su rente otisle u nebo. Sistem spojenih sudovaVilmos Tehenészfiú wrote:Nisu pare sa neba disi. Koliko njih place porez na prihod u Srbiji? Ako nemas to, onda imas samo negativne efekte: treba ti infrastruktura za otprilike 200 hiljada ljudi koje sada imas a nisi imao zimus, a prihoda u budzetu za njih nemas.
Pritom te pare mozda ne idu direktno u budzet kao porez ali idu u sistem, plus deo njih je u takvim delatnostima da otvara ili svoje firme, ili radi registrovan i prijavljen.
Vucic ko da igra Tropico 6, novac, kapital i 150 000 ljudi iznebuha
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°223
Vilmos Tehenészfiú wrote:Koliko njih place porez na prihod u Srbiji? Ako nemas to, onda imas samo negativne efekte: treba ti infrastruktura za otprilike 200 hiljada ljudi koje sada imas a nisi imao zimus, a prihoda u budzetu za njih nemas.
Pa da ga jebem, ako je otvoreno 10K+ ruskih firmi u Srbiji od proleca, valjda placaju neki porez.
Sedim trenutno u HUB-u i oko mene su uglavnom Rusi, ITevci.
Sa jedne strane, ovde se iz Rusije prelio neki kvalitet kada je u pitanju obrazovanje ili talenat, plus je vecina antiputinovski nastrojena. Sa druge strane, sjebase cene svega i svacega, pisao vec o stanarinama, a najebace srpska sirotinja (btw. sad razgovarao sa nekim agentom za izdavanje stanova, kaze da je u poslednjih par nedelja naglo popustio ruski pritisak na nekretnine - do skoro oglas za izdavanje nije mogao da stoji ni dva dana i javi se 6 Rusa da licitiraju, a sada kaze i po nedelju dana prodje da se niko ne javi)
- Post n°224
Uncle Baby Billy wrote:fwiwДругар тражио од МУПа, имаће ускоро и апдејтоване податке, али и информације о пријавама боравка. Све у свему, до другог новембра, а од почетка руске инвазије, у Србији је боравак пријавило;
— Dusan Milenkovic (@dmilenkovic) December 7, 2022
140к људи из Русије
22к људи из Украјине
5к људи из Белорусије pic.twitter.com/Yq5UJrzf11
A new propaganda video mocking Russians who left the country because of the mobilisation is circulating on Telegram
— Francis Scarr (@francis_scarr) December 7, 2022
"The boys have left but the men have stayed" pic.twitter.com/Taxf1cd8GD
Paravojna grupa Vagner, čiji je vođa Jevgenij Prigožin ruski biznismen i bliski saradnik predsednika Rusije Vladimira Putina, objavila je na Telegram kanalu da je u Srbiji formiran njihov rezidentni kulturno-informativni centar prijateljstva i saradnje „Orly“.
„Žurimo da vam predstavimo novog rezidenta PMC Wagner centra – ANO Rusko-srpski kulturno-informativni centar prijateljstva i saradnje Orly. Ideolog i voditelj Centra je Aleksander Lisov“, navode na platformi Telegram.
Last edited by fikret selimbašić on Wed Dec 07, 2022 4:30 pm; edited 1 time in total
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°225
Cousin Billy wrote:Ma mislio sam da je realna brojka ipak nešto manja
Realna brojka je vrv i nesto vise od toga. Sve uk. vrv oko 200k.
Oko 3.5% stanovnistva