https://www.ilpost.it/2023/10/22/multe-primari-bari-troppo-lavoro-sospese/?utm_source=telegram&utm_medium=social&utm_campaign=lancio
Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°251
Re: Antivakseri i ostale stetocine
Obustavljena je ta kazna.
https://www.ilpost.it/2023/10/22/multe-primari-bari-troppo-lavoro-sospese/?utm_source=telegram&utm_medium=social&utm_campaign=lancio
- Post n°252
e onda blagodarim na fektčekingu
s druge strane dobro je što će ovo skršiti lekarski moral za sledeću priliku kada npr tičji grip počne s kosidbom avaxa i svih koji se tako osećaju
s druge strane dobro je što će ovo skršiti lekarski moral za sledeću priliku kada npr tičji grip počne s kosidbom avaxa i svih koji se tako osećaju
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°253
lik ubrizgava ko zna kakve steroide u sebe a boji se virusa prehlade, klasika
- Post n°254
ne mora da znači tako sam se ja napucao 2019 bez ikakvih praškova ali onda došla pReHlAdA koja je u srbiji pobila 60k ljudi pa sam morao da se potkožim kako bi preživio respirator ako me nekom nesrećom potkači
onda me je 5yo komšinica fetšejmovala asi se ti udebelio izgledaš ko konjski nil pa sam se posle vakcinacije opet unormalio kalistenikom i kanapčetom
onda me je 5yo komšinica fetšejmovala asi se ti udebelio izgledaš ko konjski nil pa sam se posle vakcinacije opet unormalio kalistenikom i kanapčetom
_____
- Post n°255
ova definicija sa venama po ramenima nije bez praškova
- Post n°256
baš je nečudno da su neki koji su inč uvek i za sve bili u pravu da ne zaboravimo otpočetka mleli i drvili da je avax agitprop besomučnog kontinuiranog i nekontrolisanog zaražavanja u službi krupnog kapitala
_____
- Post n°257
jebem ti sranje
Prema objavljenim fotografijama, doktor Nestorović stoji pored slupanog automobila bez povreda.
_____
- Post n°258
Duboka drzava mu je namestila udes
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°259
konjski nil wrote:jebem ti sranje
Prema objavljenim fotografijama, doktor Nestorović stoji pored slupanog automobila bez povreda.
Najsmešniji udes na svetu
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°260
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°261
Срећом, аутомобил неповређен.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°262
džaba ovaj warning shot iz septembra neće avax da ispadne ovca pred fb jaranima makar mu dete mesec dana umiralo od kašlja ako ako cenim doslednost u biranju prioritetaBleeding Blitva wrote:https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/skoro-40-slucajeva-zaraznog-hripavca-u-splitu-siri-se-zbog-lose-procijepljenosti/2498919.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
Brate...neki dan sam pričala s jednom vakvom, ko da s 4chanom pričam.
HRVATSKOM se širi hripavac, bolest zbog koje se bebe guše od kašlja, ne mogu disati, povraćaju, usporavaju im se srca i moraju u bolnicu.
Cjepivo za hripavac postoji već 64 godine, no neki su roditelji odlučili da svoju djecu neće cijepiti. Trećom dozom cjepiva u Dubrovniku, koja je obavezna po zakonu, cijepljeno je tek svako treće dijete, javlja RTL. Epidemija hripavca širi se i u Splitu, gdje je 125 zaraženih.
Dok mediji u Hrvatskoj upozoravaju na moguću epidemiju, u Srbiji je do oktobra ove godine registrovano čak 78 slučajeva. Podaci Instituta za javno zdravlje Srbije pokazuju da je većina obolelih od velikog kašlja bila mlađa od 20 godina. Najviše slučajeva je prijavljeno u Beogradu (24) i u Sremskom okrugu (23).
Posle dece do 12 meseci, najviše obolelih otkriveno je kod dece uzrasta od 10 do 14 godina (21 oboleli). Među obolelima je bilo i 12 starijih od 20 godina.
_____
- Post n°263
belolistićari se prave mrtvi na ovakve vesti jer bi neko mogo da ih upita ok brt a u kom si ti fzn što ne nosiš masku i širiš smrtonosnu zarazu na šta bi oni odgovorili šta me to pitate dok gori palestina
Boris Johnson suggested he saw COVID as and was "obsessed" with them accepting their fate, the inquiry into the pandemic has heard.
...
Sir Patrick Vallance wrote in one of his notebooks in August 2020 that Mr Johnson was "obsessed with older people accepting their fate and letting the young get on with life and the economy going. Quite bonkers set of exchanges".
_____
- Post n°264
Шта пише даље, јесу ли постигли менталитет крда?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°265
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°266
/kondo mode on/
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°267
Po riječima uznemirenih roditelja zagrebačkih srednjoškolaca, koji su zatražili pomoć medija, Pernar preko Instagrama redovito najavljuje kad će se pojaviti ispred određene srednje škole, a onda ga tamo dočeka priličan broj maloljetnika koji upijaju poruke da ne smiju cijepiti svoju djecu i da za suha usta obavezno piju Lugolovu otopinu "da im ne bi otpali zubi".
Na videu koji je u posjedu Novosti, posljednja se poruka jasno čuje, skupa s glasnom potvrdom većeg broja polaznika Hotelijersko-turističke škole da osjećaju "suhoću usta", dok je sve ostale informacije lako provjeriti na Pernarovom Instagram profilu.
Osim straha da će neka djeca u toj dobi poslušati nadriliječnički savjet, roditelji osjećaju zabrinutost, bijes i razočaranje time što institucije ne obavljaju svoj posao ni kada treba zaštititi djecu.
Neki od njih tvrde da ih ne bi čudilo da neki roditelj sam poduzme nešto što bi Pernara među adolescentima promoviralo u heroja i žrtvu, umjesto u lako rješivog klauna.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°268
švedioti sedmi put svečano otvaraju imunitet krda koji to zapravo i nije
_____
- Post n°269
kao što rekosmo c-word se bukv cenzuriše više nego ratne vesti
Stručnjaci su naveli da porast slučajeva nije izazvan novim patogenima, već širenjem bakterija kao što je mikoplazma pneumonija i uobičajenih patogena uključujući grip, rinovirus, adenovirus i respiratorni sincicijalni virus (RSV).
https://www.blic.rs/vesti/svet/bolnice-u-kini-holandiji-i-danskoj-krcate-zbog-novog-opasnog-virusa-sindrom-belih/8hk73fe
_____
- Post n°270
pa i kovid je već "uobičajen", just sayin'. svi smo ga imali.
- Post n°271
Del Cap wrote:pa i kovid je već "uobičajen", just sayin'. svi smo ga imali.
pa jeste al ga ne pominju jer je pRoŠaO a za bold khm
_____
- Post n°272
life comes at you fast
_____
- Post n°273
Inace, upravo se oporavljam od jezive korone,dva dana halucinacija i price sam sa sobom
- Post n°274
Јел зна неко каква је процедура за бустер од короне? Коме се треба јавити, како до Фајзера?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°275
bro čak se ni ja nisam nabo bivalentnom jer je već bila opsoletna kad se pojavila + svakako pravim od maske vojno političko društveni body art stejtment ali ako nađeš negde novavax u komšiluku donesi i meni
srećne ti rane kapetane ako su to simptomi onda sam juče popodne i ja fasovao ali možda je samo od 3 tanjira podvarka
srećne ti rane kapetane ako su to simptomi onda sam juče popodne i ja fasovao ali možda je samo od 3 tanjira podvarka
- Spoiler:
_____